Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , new one каза:

Билетите ми за нова година си стоят 

Уж има дати, ама като искаш да купиш, пише че няма...

нещо се маже пак, макар и моите да седят за сега 

• Харесвам 3
Публикувано:

А моите билети за Неапол, дето ги взех още ноември и няма да ги летя, и са 720 лв в момента на човек, няма да ги мръднат, начи! 😄
Да се оплача, такова.

• Смея се 10
Публикувано:

Опитвам да си сменя канселирания полет с друг, но не ми дава, въпреки че имам и флекс за полета. Някой да се е сблъсквал с такава грешка: 

Screenshot_20250705_115726_Wizz Air.jpg

• Замислям се 1
Публикувано:

Аз вчера сменях полети с флекс от BBU до AUH ,пък в последствие видях,че са си полетите Отопени -Дубай. Но са други полети,не канселирани. Явно кашата е пълна,а може би и умишлено протракват разпращането на мейли за канселирането. Това без разговор с оператор според мен няма да успееш да го оправиш, особено за тази дата. Ние имаме билети за септември Варна - Абу Дани и полетите си стоят активни в профила ми,а до октомври полети май няма. На път съм да зарежа уизеър и глупостите им и да си взема полети на нормална АК от Истанбул.

• Харесвам 4
Публикувано:

Вчера гледах полетите до Дубай и Абу Даби от София, всичко навсякъде пише, че е разпродадено! 

Първо си мислех, че това е само около НГ, но после видях, че и октомври и ноември пак е разпродадено. 

Нещо явно имат проблем с полетите им до ОАЕ.

• Харесвам 1
Публикувано:

Добре, значи днес се прибрах вкъщи и имам лаптоп, седнах да се занимавам с wizz и се оказа, че на desktop нямам проблем и успях да променя канселирания полет, въпреки че през приложението на телефона 2 дни се мъчих и не успявах.

Да се има предвид, ако на някой му се случи нещо подобно.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 17 часа, new one каза:

Билетите ми за нова година си стоят 

Бих ги провер/ява/ила по-внимателно, не зная точно как, но през жив човек във Уиз. Става нещо и никой нищо не казва/пише. В търсене съм на опция до Абу Даби на 11 декември с връщане на 20 декември. От поне седмица изчезнаха всички полети.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Иван Попов каза:

Вчера гледах полетите до Дубай и Абу Даби от София, всичко навсякъде пише, че е разпродадено! 

Първо си мислех, че това е само около НГ, но после видях, че и октомври и ноември пак е разпродадено. 

Нещо явно имат проблем с полетите им до ОАЕ.

Може пък да ги местят от абу Даби в Дубай? Дано

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 минути , new one каза:

Засега летят, гледам от седмица гледам радара. В Дубай са в пъти повече, вярно, и летищата са 3.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, boogy83 каза:

Добре, значи днес се прибрах вкъщи и имам лаптоп, седнах да се занимавам с wizz и се оказа, че на desktop нямам проблем и успях да променя канселирания полет, въпреки че през приложението на телефона 2 дни се мъчих и не успявах.

Да се има предвид, ако на някой му се случи нещо подобно.

На мен никога не ми е давало да управлявам канселирани полети през приложението. Откакто се появи тази уж възможност, продължа ли напред, винаги дава грешка. През телефон също може да се влиза в уеб страницата им и съотв. профила. За твоя случай, когато пита дали на някой му е давало подобна грешка, се загледах, но не можах да разбера в каква версия си, та си замълчах.

Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

На мен никога не ми е давало да управлявам канселирани полети през приложението. Откакто се появи тази уж възможност, продължа ли напред, винаги дава грешка. През телефон също може да се влиза в уеб страницата им и съотв. профила. За твоя случай, когато пита дали на някой му е давало подобна грешка, се загледах, но не можах да разбера в каква версия си, та си замълчах.

Ами то приложението не пренасочва ли към уеб страницата така или иначе?

Факт е,че нещо мътят ,а ситуацията в региона още повече налива масло в огъня. Това което аз засега констатирах е,че полетите, които трябва да са Банеяса- Абу Даби, ми излизат като  OTP- DXB.  Дали ще ги има е друг въпрос. 

Публикувано:
преди 1 час, new one каза:

Не, в Абу Даби пише, че ще са.

Публикувано:
Преди 1 час, mamaivy каза:

Ами то приложението не пренасочва ли към уеб страницата така или иначе?

Факт е,че нещо мътят ,а ситуацията в региона още повече налива масло в огъня. Това което аз засега констатирах е,че полетите, които трябва да са Банеяса- Абу Даби, ми излизат като  OTP- DXB.  Дали ще ги има е друг въпрос. 

Ще ги има. Това е линия с полети всеки ден. Досега ги летяха. Преместването от Отопени на Банеаса не е нещо ново - случи се още през януари. Аз имах нарочно изместени полети с флекс до и от Абу Даби. С триста зора ги убедих да ми върнат парите, след като веднъж са ми писали за тази възможност, а после я скриха🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Дано да ги задържат.. Не съм сигурен за Варна, но София поне трябва да остане, че Варна ми беше малко странна комбинация с Абу Даби. 

Публикувано:
17 minutes ago, Loverboy said:

Дано да ги задържат.. Не съм сигурен за Варна, но София поне трябва да остане, че Варна ми беше малко странна комбинация с Абу Даби. 

Е , защо ? Хазарт, жени.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.