Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , cybersimo каза:

уникална българска дума

Означава, че с това се занимава колежката Мануела.

Ама сега е отпуска

• Харесвам 18
Публикувано:

Преди по време на чекиране ако не ти хареса мястото, което ти е дала системата и не довършиш чек-ина, можеше да пробваш пак. Сега още ли е така или не виждаш местата преди да завършиш процеса по чекиране?

Публикувано:

От кой терминал в Барселона летят Уиз до София ? Гледам Дайнърс лаунджовете на въпросното летище са 4 и искам да ориентирам близък човек предварително  кой точно салон да посети ! Благодаря предварително!

Публикувано:
преди 40 минути , stanislavpp каза:

От кой терминал в Барселона летят Уиз до София ? Гледам Дайнърс лаунджовете на въпросното летище са 4 и искам да ориентирам близък човек предварително  кой точно салон да посети ! Благодаря предварително!

Мисля ,че от Т2.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, chandni каза:

Преди по време на чекиране ако не ти хареса мястото, което ти е дала системата и не довършиш чек-ина, можеше да пробваш пак. Сега още ли е така или не виждаш местата преди да завършиш процеса по чекиране?

Питам и сама си отговарям.... Не, не можеш да спреш процеса по чекирането, просто защото до самия му край не виждаш кое място ти е отредила системата.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 минути , bibi каза:

Тъпаци ! Има промоция, ама не съвсем. :mad:

Жоро, а на кой мейл им писа ? Благодаря !

Писах през формата на сайта им, но отговорът дойде от customerrelations1@wizzair.com

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Боби каза:

Сменено е зимното разписание до Бергамо, който има билети да анулира срещу кредит и да взима по-евтини ;)

И до Рим

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , Branko каза:

И до Рим

Ех, специално букнах с Уиз до Рим заради следобедния полет и сега пак сутрешен :( ...Освен да чакам Райън да си изместят техния по-късно сега.

• Харесвам 1
Публикувано:

И до Болоня са променени.За Рим приех промените,защото билета ми е 12 лева двупосочен,но за Болоня предлагат 4 дни престой вместо 2,както е в билета ми.

Публикувано:

Кога те уведомиха, че успя и да ги приемеш промените? Аз нищо не съм получила. Влязох през сайта да видя за моите дати през декември.

Публикувано:
преди 38 минути , bobole4e каза:

Кога те уведомиха, че успя и да ги приемеш промените? Аз нищо не съм получила. Влязох през сайта да видя за моите дати през декември.

Виж си в профила пътния план за този полет - можеш да смениш полета или да анулираш срещу кредит и без да си получила мейл.

Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, dimitrov6 каза:

И до Болоня са променени.За Рим приех промените,защото билета ми е 12 лева двупосочен,но за Болоня предлагат 4 дни престой вместо 2,както е в билета ми.

предлагат ти друг полет с доплащане или как? 

и ние сме 6 човека с билети по 12 лв. за Рим и никаква файда няма да търсим други полети, всъщност даже се чудя дали така не ни устройва повече, с тези ранни полети загубеното време в пътуване и чакане на летището ще мине в неактивните ранни часове, които иначе щяхме да проспим

в приложението виждам новите часове, отразени в резервацията, но нищо друго, подсказващо, че се очаква да потвърдя или не 

Редактирано от antea
Публикувано:
преди 20 минути , antea каза:

Щом те правят промените е без доплащане. В рамките на 15 или 30 дни напред или назад.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , neuromancer каза:

Щом те правят промените е без доплащане. В рамките на 15 или 30 дни напред или назад.

т. е. мога примерно да си избера полет на връщане в понеделник вместо неделя, така ли?  

Публикувано:
преди 34 минути , antea каза:

и ние сме 6 човека с билети по 12 лв. за Рим и никаква файда няма да търсим други полети, всъщност даже се чудя дали така не ни устройва повече, с тези ранни полети загубеното време в пътуване и чакане на летището ще мине в неактивните ранни часове, които иначе щяхме да проспим

в приложението виждам новите часове, отразени в резервацията, но нищо друго, подсказващо, че се очаква да потвърдя или не 

В сайта се вижда пътния план за полета и там пише ,дали приемате промените.

Публикувано:
преди 1 минута , antea каза:

т. е. мога примерно да си избера полет на връщане в понеделник вместо неделя, така ли?  

Можеш и дестинацията да смениш, ако искаш. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 минути , Цвете каза:

Каква е промяната за Болоня?

Моите дати бяха 23-25 януари ,сега стават 21-25 и ги приех,защото имам купени билети по-рано за 24-25 до Палермо с Раянеър.

• Харесвам 2
Публикувано:

При мен са променени до Бирмингам през ноември и Милано през декември.

Тъпото е, че вече взех билети за влак, които няма как да използвам и са non refundable

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.