Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Някой ще ми изясни ли каква е далаверата, че нещо съм изпуснал :D

Влизаш през линка на Уиз еър в booking.com, запазваш си хотел и въвеждаш номера на членството в Уиз и получаваш 10% cash back под формата на ваучер в Уиз. Така ако запазиш хотел за 500 евро в Букинг, ще ти заредят сметката в Уиз с 50 евро, да си купуваш билетчета. :)

Връзка към коментар

Да не забравяме и това:

http://magelanci.com/rezervacii/hoteli/

Никога не можем да се конкурираме с това, което предлага Уиз. Нашата програма може да е завряна в десета глуха и да не е толкова видима (умишлено) и съм си мислил, че в това е проблема. Но дори целия форум да изрисувам с банери, фанфари и ченгелчета, дори да обогатим предлагането на артикули и сувенири десетократно няма теория, при която 1-2%(преко сили) да са за предпочитане пред 10%. А аз повече от 1-2% (преко сили) не мога да предложа. 

Ще го мислим в новата версия, най-вероятно програмата съвсем ще хлопне кепенци и ще търсим други варианти, че иначе една шепа хора си играем на точки. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Отново за багажа .  Три ли са дупките в които тестват размера на багажа ? 

Малък салонен багаж 42x32x25   - Безплатно 

Голям салонен багаж 56x45x25 см - Платен 

Пътници с качване на борда с предимство , една допълнителна чанта  40 x 30 x 18 см.

Тоест ако имаш качване с предимство , не можеш да минеш с един голям и един малък салонен багаж , ако маликя салонен багаж е по-голям от 40 x 30 x 18 см., но все пак е по-малък от 42x32x25 

Връзка към коментар

Влизаш през линка на Уиз еър в booking.com, запазваш си хотел и въвеждаш номера на членството в Уиз и получаваш 10% cash back под формата на ваучер в Уиз. Така ако запазиш хотел за 500 евро в Букинг, ще ти заредят сметката в Уиз с 50 евро, да си купуваш билетчета. :)

Звучи прекалено хубаво, за да е истина. Сигурно има някакъв срок, в който да го използвам този кеш бак? А сигурно си се запазват в акаунта, дори и да изтече членството?

Връзка към коментар

Звучи прекалено хубаво, за да е истина. Сигурно има някакъв срок, в който да го използвам този кеш бак? А сигурно си се запазват в акаунта, дори и да изтече членството?

По-добре късно отколкото никога. Минах ги сега и аз през Wizz да видим дали работи  :) .

10% съчетано с 10% от Genius е доста добре.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По-добре късно отколкото никога. Минах ги сега и аз през Wizz да видим дали работи  :) .

Работи безотказно и то от доста отдавна, аз нито един от последните си Wizz билети не съм го плащал с пари :) Само че преди даваха 5%, а от 3 месеца го направиха 10%. По условия промоцията с 10-те процента е до края на септември, но няма да се изненадам да я удължат.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Работи безотказно и то от доста отдавна, аз нито един от последните си Wizz билети не съм го плащал с пари :) Само че преди даваха 5%, а от 3 месеца го направиха 10%. По условия промоцията с 10-те процента е до края на септември, но няма да се изненадам да я удължат.

И аз така помня, че беше 5%. Досега от мързел и разсеяност не минавах резервациите си през акаунта, а знае се, че винаги резервирам нощувки чрез booking. Сега са предстоящото пътуване обаче реших да минимизирам загубите от една наказателна такса и резервирах през акаунта. Да видим до април догодина ще оцелеят ли 10% и дали ще ги получа, защото сумата е около 143 евро и не е за изпускане...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отново за багажа .  Три ли са дупките в които тестват размера на багажа ? 

Малък салонен багаж 42x32x25   - Безплатно 

Голям салонен багаж 56x45x25 см - Платен 

Пътници с качване на борда с предимство , една допълнителна чанта  40 x 30 x 18 см.

Тоест ако имаш качване с предимство , не можеш да минеш с един голям и един малък салонен багаж , ако маликя салонен багаж е по-голям от 40 x 30 x 18 см., но все пак е по-малък от 42x32x25 

Само две са клетките за проверка на багажа - за малък и за голям салонен багаж.

Допълнителната чанта не съм виждала да я мерят по какъвто и да е начин.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Wizz Air откри в началото на август, най-новата си линия от България, свързвайки Варна и Будапеща. Новият маршрут ще се обслужва през лятото, до 18 септември, с два седмични полета всяка сряда и неделя. Местата започват само от BGN 139.99* и могат да се резервират на wizzair.com.

Линия

Дни

Начало

Цени от*

Варна - Будапаща

сряда, неделя

3 август 2016

BGN 139.99

Връзка към коментар

В мобилното приложение са появили полети от Будапеща до Фарьорските острови, макар че засега не виждам заложени конкретни дати.

Ако тази линия тръгне ще съм много щастлив :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Ако тази линия тръгне ще съм много щастлив :)

https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen474

WIZZ will operate the flights between Budapest and Faroe Islands on 6 September and Budapest and Riga on 10 October, both with one of its new Airbus A320 aircraft equipped with 180 seats. The flights will depart during the day to ensure that Hungarian football enthusiasts make it to the match on time and depart back late night after the game. Tickets are only available as return and are already on sale on wizzair.com from HUF 61980 / EUR 199.98*.

По-скоро изглежда като единичен полет.

Връзка към коментар

https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen474

WIZZ will operate the flights between Budapest and Faroe Islands on 6 September and Budapest and Riga on 10 October, both with one of its new Airbus A320 aircraft equipped with 180 seats. The flights will depart during the day to ensure that Hungarian football enthusiasts make it to the match on time and depart back late night after the game. Tickets are only available as return and are already on sale on wizzair.com from HUF 61980 / EUR 199.98*.

По-скоро изглежда като единичен полет.

Това очевидно са чартърни полети. Унгарският национален отбор по футбол е в една квалификационна група за класиране на световно първенство с отборите на Фарьорски острови и Латвия. Без да съм гледал програмата в тяхната група съм убеден, че срещите ще се проведат на тези дати...

Я, то даже и в текста си го пише, ама кой да чете...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Въпрос относно трансфер между 2 Уиз полета на летище Лутон.

Кацам в 07:25, след това излитам в 08:35. И двата полета са от-до нешенгенски дестинации. Пътувам само с ръчен багаж и предварително чекиран онлайн.

70 минути трансферно време дали е реалистично за това летище? Не помня задължително ли се минава паспортен контрол/секюрити.

Връзка към коментар

90% сигурен че се минава паспортна проверка и на входа и на изхода. Също така секюрити  чека ми се видя натоварено. Прекалено е рисковано, едва ли ще успееш

• Харесвам 1
Връзка към коментар

90% сигурен че се минава паспортна проверка и на входа и на изхода. Също така секюрити чека ми се видя натоварено. Прекалено е рисковано, едва ли ще успееш

Сега гледам, че Лутон предлагат Priority/Fast Lane през секюритито само срещу 3 паунда, което значително би ускорило стигането до гейта на излитане. А ако прежаля още няколко лева и си купя и седалка най-напред в самолета (т.е. да си гарантирам нареждане сред първите на паспортната опашка на влизане) май може и да имам шанс...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Кацам в 07:25, след това излитам в 08:35. И двата полета са от-до нешенгенски дестинации. Пътувам само с ръчен багаж и предварително чекиран онлайн.

70 минути трансферно време дали е реалистично за това летище? Не помня задължително ли се минава паспортен контрол/секюрити.

Жоре, трудна работа... Ремонтът на летището още не е завършил и се заобикаля много. Скоро правих това упражнение - бях си изгубила на отиване едно пончо и си го търсих в бюро Изгубени вещи :) То се намира в зала Заминаване. Няма ти казвам какво обикаляне падна от зала Пристигащи... 

Освен това опашките са винаги сериозни. Имаш опашка секюрити на излитане, която с много извинения към всеки можеш да предредиш. Имаш паспортна проверка на влизане, обаче, която по никакъв начин не можеш да предредиш, а тя е непредсказуема. 

За мен лично е много, много рисковано. Ще иска огромен късмет и много тичане, а англичаните са непукисти и няма да се трогнат от молби. Аз не бих си го причинила...

П.П. Priority/Fast Lane би облекчило нещата, прав си! И въпреки това прецени добре думите ми. Не те плаша излишно, а съм реалистична на база опит...

Връзка към коментар

Ако полета не закъснее или евентуално се примолиш на опашките може и да успееш. Иначе си е рисковано.

Опашките и на влизане и на излизане си бяха сериозни. Информацията ми е от преди две седмици за интервалите от време на първия полет за деня на Уиз за натам и за последния полет за насам.

Всъщност за влизане има и електронни терминали за паспортна проверка и ако си без деца, директно си се реди на тях.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Жоре, трудна работа... Ремонтът на летището още не е завършил и се заобикаля много. Скоро правих това упражнение - бях си изгубила на отиване едно пончо и си го търсих в бюро Изгубени вещи :) То се намира в зала Заминаване. Няма ти казвам какво обикаляне падна от зала Пристигащи... 

Освен това опашките са винаги сериозни. Имаш опашка секюрити на излитане, която с много извинения към всеки можеш да предредиш. Имаш паспортна проверка на влизане, обаче, която по никакъв начин не можеш да предредиш, а тя е непредсказуема. 

За мен лично е много, много рисковано. Ще иска огромен късмет и много тичане, а англичаните са непукисти и няма да се трогнат от молби. Аз не бих си го причинила...П.П. Priority/Fast Lane би облекчило нещата, прав си! И въпреки това прецени добре думите ми. Не те плаша излишно, а съм реалистична на база опит...

Мда, уви и моят здрав разум казва същото и да не си го причинявам. Имам и план Б, но включва нощувка в Лондон и съответно допълнителни разходи.

А случайно да знаеш кога приключва ремонта на Лутон? Моите полети са чак през ноември.

Ако полета не закъснее или евентуално се примолиш на опашките може и да успееш.

Всъщност за влизане има и електронни терминали за паспортна проверка и ако си без деца, директно си се реди на тях.

Сутрешните Уиз полети до Лутон в 90% от случаите даже подраняват с поне 15 мин. Досега гледах 'кацащи'.

Мдааа, на влизане вярно имаше електронни терминали, това определено ще спести още време. В комбинация с Fast Lane после и почва да не звучи невъзможно.

Ще го поумувам още малко...

Връзка към коментар

Мда, уви и моят здрав разум казва същото и да не си го причинявам. Имам и план Б, но включва нощувка в Лондон и съответно допълнителни разходи.

А случайно да знаеш кога приключва ремонта на Лутон? Моите полети са чак през ноември.

Послушай си здравия разум... Ремонтът - вероятно и кралицата не знае кога ще завърши, не се наемам да давам дати. И в мрежата няма сигурни данни. Толкова нерви изпотроших с него...

П.П. Кога ти е полета като дата? Ако съм тук, ще си вземеш двупосочен автобусен билет до Хийтроу и ще ми дойдеш на гости вечерта. Аз ще те взема с колата от Хийтроу, а ти ще вземеш бутилка Бургаска мускатова :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.