Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

П.П. Кога ти е полета като дата? Ако съм тук, ще си вземеш двупосочен автобусен билет до Хийтроу и ще ми дойдеш на гости вечерта. Аз ще те взема с колата от Хийтроу, а ти ще вземеш бутилка Бургаска мускатова :)

8 ноември.

Благодаря за щедрото предложение, но нека първо да реша 100% дали въобще ще го правя това пътуване, че голямо колебание ме тресе :)

Връзка към коментар

ти ще вземеш бутилка Бургаска мускатова :)

не четеш внимателно  :P

Георги Матеев, на 16 Авг. 2016 - 10:08, написа:

Пътувам само с ръчен багаж 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

не четеш внимателно  :P

А коя магеланка ми донесе Бургаска Мускатова м. юли точно с ръчен багаж (и покупка от безмитния в София)?  :P

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

Мда, уви и моят здрав разум казва същото и да не си го причинявам. Имам и план Б, но включва нощувка в Лондон и съответно допълнителни разходи.

А случайно да знаеш кога приключва ремонта на Лутон? Моите полети са чак през ноември.

Сутрешните Уиз полети до Лутон в 90% от случаите даже подраняват с поне 15 мин. Досега гледах 'кацащи'.

Мдааа, на влизане вярно имаше електронни терминали, това определено ще спести още време. В комбинация с Fast Lane после и почва да не звучи невъзможно.

Ще го поумувам още малко...

Аз виждам евентуален проблем само при паспортната проверка на кацащи. Сутрешния полет се засича с поне още един.

А ако се засекат повече полети е направо митинг... И на електронните терминали също!

Понеже там винаги има човек от персонала на летището, мисля че е възможно директно да се насочиш към него за съдействие. Просто виждайки опашката, вървиш в лявата пътека, където няма хора и ще стигнеш до служител, който насочва хората.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Има и друг вариант, Жорка. Слизаш на пистата, по нюх се ориентираш кой е другия самолет и директно си пръв на бординг да помагаш на стюардесите... :lol:

Освен вече изброеното по-горе, следва да се знае, че твърде често на Лутън разстоянието от общата зала до гейта е доста голямо и вървенето стига до 10-15 мин. Малко рисково ми се струва мероприятието, но надали е първото подобно в живота ти... ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ти хубаво ще вземеш първа седалка, а колко трябва да платиш за да ти гарантират, че ще са на ръкав, а не с автобус ? :)

Връзка към коментар

Ти хубаво ще вземеш първа седалка, а колко трябва да платиш за да ти гарантират, че ще са на ръкав, а не с автобус ? :)

За толкова полети до Лутън НИКОГА не съм била на ръкав... :) 

Връзка към коментар
Мирослав Василев

Един въпрос, понеже досега не съм ползвал тази опция -  има ли значение членство в Уиз дискаунт клуб ?

Мисля, че няма значение, но не съм напълно сигурен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Един въпрос, понеже досега не съм ползвал тази опция -  има ли значение членство в Уиз дискаунт клуб ?

Със сигурност няма значение членството.

Кодът работи безотказно - вчера взех самолетен билет с 2 нощувки (със закуска) за 60 евро общо. По търсачките само хотела излиза над 70 евро, та определено има добро спестяване.

Кодът е валиден обаче само до полунощ днес, който мисли да го ползва да действа.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Яко обезщетения ще има. :)

Милано Бергамо

19/08/2016 Час 14:15 Очакван 20:15

Барселона

19/08/2016 Час 19:15 Очакван 23:45
Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте, имам един въпрос: Бях прочела някъде, че ако в определен срок преди пътуване с WIZZAIR, се откажеш от пътуването, е възможно да ти анулират резервацията и да върнат парите по билета. Това все още ли е така? Много моля, който е запознат и е имал опит по този въпрос, да ми отговори. Предварително благодаря!

Връзка към коментар

Здравейте! В неделя пътувах от Болоня до София вечерта. Излетяхме някъде с час закъснение, защото някъде имаше буря (тази причина ни дадоха вече като излетяхме). Така и беше, гърмеше яко...интересно ми е как е правилно да се процедира в такива случаи, беше редно да кажат нещо още на check-in. За обезщетение едва ли е удачно да се говори, просто ми е интересно какво мислите.

Връзка към коментар

Здравейте! В неделя пътувах от Болоня до София вечерта. Излетяхме някъде с час закъснение, защото някъде имаше буря (тази причина ни дадоха вече като излетяхме). Така и беше, гърмеше яко...интересно ми е как е правилно да се процедира в такива случаи, беше редно да кажат нещо още на check-in. За обезщетение едва ли е удачно да се говори, просто ми е интересно какво мислите.

1 час не се брои за закъснение по никакви причини, случва се :) Иначе винаги е редно да се информират пътниците за причините за закъснение, но от лоу костовете рядко се случва, много от големите компании също не информират добре, кютиш си само и гледаш как се сменя часа на излитане на таблата...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Като зачетох темата и започнах да се притеснявам, та да си попитам и аз......Имам 4 часа разлика между предвидено кацане на Wizz air на летището в Бергамо и предвидено излитане с Ryanair пак от там. Според вас ще има ли проблем?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.