Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 часа, Nivea каза:

Купих билетите, не ми поиска да плащам членство този път. Странно. Сега трябва да намеря темата за Брюксел.

Това си е напълно нормално. Винаги е било така. Не е важно за кога взимаш билети, стига да имаш актуално членство. Винаги като ми остават 2-3 седмици от членството, започвам да гледам евтини билети за месеци напред и взимам на поразия, за да си използвам членството за максимално много билети и максимално дълго време.

• Харесвам 2
Публикувано:

здравейте, някой има ли идея дали ще имам проблем ако чекирам само полета за връщане, тъй като на отиване няма да го ползвам ? Или по-добре да си чекирам и двата ...

Публикувано: (редактирано)
преди 7 минути , mu_ry каза:

здравейте, някой има ли идея дали ще имам проблем ако чекирам само полета за връщане, тъй като на отиване няма да го ползвам ? Или по-добре да си чекирам и двата ...

Все едно е, коментирано е вече - лоу кост компаниите продават два единични билета на една резервация и билетите им нямат условия за използване на останалите отсечки, както "нормалните" компании.

И да използваш, и да не използваш първия - никой няма да ти отмени втория полет.

А при нормалните авиокомпании дори чекирането няма да те спаси - там често има изисквания за използване на предишните отсечки, не за чекиране.

Редактирано от 45#2
Публикувано:

След като купих нашите билети преди няколко дни, не мога да добавя сега билет и за детето. Винаги ми дава че аз (членството е на мое име) ще пътувам. Не работи тикчето, че не съм аз пътникът. какво мога да направя?

Публикувано:
преди 3 минути , Nivea каза:

След като купих нашите билети преди няколко дни, не мога да добавя сега билет и за детето. Винаги ми дава че аз (членството е на мое име) ще пътувам. Не работи тикчето, че не съм аз пътникът. какво мога да направя?

Не можеш да добавяш билети с твоето членство. То важи само когато правиш резервацията за себе си.

Май не може към вече направена резервация да се добавя пътник и да ползва членството. Мисля, че в общите им условия го пише.

Т.е. е трябвало да купиш и за детето, когато купуваш и за теб. Отделно, за да се ползва отстъпката, трябва и този, на чието име е членството, да е сред пътуващите.

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Публикувано:

То дете въобще не може да добавяш, ще трябва да се обаждаш по телефона. Или да купиш като за възрастен и пак да се обаждаш да го оправят.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 32 минути , Nivea каза:

Варианта е да купиш билета за детето през твоята резервация , но без членство. Тогава ще ти даде да махнеш тикчето , че ти пътуваш.

Публикувано:
преди 3 минути , Щастливеца каза:

Варианта е да купиш билета за детето през твоята резервация , но без членство. Тогава ще ти даде да махнеш тикчето , че ти пътуваш.

Няма как да купи самостоятелен билет за детето.

Само по телефона.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , Mary каза:

Няма как да купи самостоятелен билет за детето.

Само по телефона.

Има.Купуваш като за възрастен и после по телефона го сменяват безплатно;)

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте :)

Очаквам другия месец от букинг да ми върнат 10% от последния хотел като кредит за билети. Не мога да намеря в сайта, колко време е валиден? Някъде из темите като че ли съм виждала 6 месеца, но не мога да намеря информация сега. Тоест, ако ми ги върнат през април, мога да купя билети и да летя до октомври, или мога да купя билети до октомври и да летя след това? Тоест, полетът също ли е обвързан с тези 6 месеца или е като при членството?

преди 9 минути , Аmélie каза:

Здравейте :)

Очаквам другия месец от букинг да ми върнат 10% от последния хотел като кредит за билети. Не мога да намеря в сайта, колко време е валиден? Някъде из темите като че ли съм виждала 6 месеца, но не мога да намеря информация сега. Тоест, ако ми ги върнат през април, мога да купя билети и да летя до октомври, или мога да купя билети до октомври и да летя след това? Тоест, полетът също ли е обвързан с тези 6 месеца или е като при членството?

6 месеца е валидността, тече от датата, на която ти го заредят в акаунта в уиз.

Няма значение кога летиш, а кога купуваш билета.

Редактирано от 45#2
Публикувано:

Добре, благодаря. Някой да има проблеми със сайта? Не мога да платя. Пробвах с различни карти и на последна стъпка не става.

Гледам, гледам и не го виждам горе на страницата им безплатния телефон. Намирам само импулсния.

Публикувано:

Имам имейл за получен уиз кредит за февруари. Преведен на 03.03.18 и валиден до 09.12.18. :) Явно са увеличили валидността.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 6 минути , venceremos каза:

@cybersimo по сумата не можеш ли да се ориентираш? Умножаваш по 10 и готово :)

не мога, просто имам много резервации. а пък искам и да видя дали са ми дали правилната сума

преди 23 минути , cybersimo каза:

не мога, просто имам много резервации. а пък искам и да видя дали са ми дали правилната сума

Иди си в профила (през линка на Уиз обаче), избери past bookings и гледай резервациите ти от миналия месец. Там има индикация за приблизителната стойност на кредита, който можеш да очакваш. Реалния кредит винаги е 10% от стойността платена по резервацията, без да се сключват допълнително добавени услуги (напр. закуска), но сумата постъпила като кредит може да варира от очакваното заради курсови разлики - букинг смятат 10% от стойността на платеното по резервацията в местната валута на хотела, но се обръща в евро по курсовете на деня на постъпване в Уиз акаунта ти.

Поне при мен зареждат кредита на толкова порции, колкото резервации отчитат, не ги сумират, така по-лесно хващам кое от коя резервация е.

Редактирано от 45#2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• aloha8
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.