Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , Боби каза:

Иди си в профила (през линка на Уиз обаче), избери past bookings и гледай резервациите ти от миналия месец. Там има индикация за приблизителната стойност на кредита, който можеш да очакваш. Реалния кредит винаги е 10% от стойността платена по резервацията, без да се сключват допълнително добавени услуги (напр. закуска), но сумата постъпила като кредит може да варира от очакваното заради курсови разлики - букинг смятат 10% от стойността на платеното по резервацията в местната валута на хотела, но се обръща в евро по курсовете на деня на постъпване в Уиз акаунта ти.

Поне при мен зареждат кредита на толкова порции, колкото резервации отчитат, не ги сумират, така по-лесно хващам кое от коя резервация е.

Немерих го по този начин, благодаря!

Публикувано:

Моля за мнение коя компания да избера Уиз или Алиталия по маршрут FCO - SOF. Пътуването е през април, а цената е една и съща, дори с дискаунт.

Публикувано:
преди 35 минути , Zornitsa каза:

Моля за мнение коя компания да избера Уиз или Алиталия по маршрут FCO - SOF. Пътуването е през април, а цената е една и съща, дори с дискаунт.

Тази, на която полетът е в по-удобни часове. На мен това би ми бил главния фактор за сравнение. 

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Георги каза:

Тази, на която полетът е в по-удобни часове. На мен това би ми бил главния фактор за сравнение. 

Съгласен. Съвпадат летищата, така че само трябва да решиш дали ти се лети на обяд или вечер.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Loverboy каза:

Съгласен. Съвпадат летищата, така че само трябва да решиш дали ти се лети на обяд или вечер.

+1 за вечер. Колкото повече, толкова повече :biggrin:

Публикувано:

Когато е направена резервацията през booking  е писало 18 точки, а в wizz air кредита има 14,99 евро.... много странно. Дали трябва да е така, някой има ли представа?.

И никъде не пише до кога е валидна тази огромна сума.:lol:

Публикувано:
преди 2 минути , Иван Попов каза:

Когато е направена резервацията през booking  е писало 18 точки, а в wizz air кредита има 14,99 евро.... много странно. Дали трябва да е така, някой има ли представа?.

И никъде не пише до кога е валидна тази огромна сума.:lol:

Споменатите точки не винаги са верни. Ако престоят ти е бил за 149,90, значи всичко е наред.

Валидността се вижда в профила ти в уиз, 6 месеца е, изглежда ето така:

Clipboard01.jpg

Публикувано: (редактирано)
преди 4 минути , Боби каза:

Споменатите точки не винаги са верни. Ако престоят ти е бил за 149,90, значи всичко е наред.

Валидността се вижда в профила ти в уиз, 6 месеца е, изглежда ето така:

Clipboard01.jpg

Да, толкова е!

Много ти благодаря за бързия отговор!:)

Редактирано от Иван Попов
Публикувано:
На 12.03.2018 г. в 15:11, Боби каза:

6 месеца е валидността, тече от датата, на която ти го заредят в акаунта в уиз.

Няма значение кога летиш, а кога купуваш билета.

Мисля че не е като дискаунт членството. В този случай трябва полета да е осъществен преди изтичане срока на валидност на ваучера.

Публикувано:
преди 17 минути , КолЮ каза:

Мисля че не е като дискаунт членството. В този случай трябва полета да е осъществен преди изтичане срока на валидност на ваучера.

Не, ваучерът трябва да е използван преди срока на валидност. Полетът няма значение кога ще е.

Личен опит - преди време имах ваучер, който трябваше да използвам до определена дата, и понеже не бях имал възможност преди това, буквално го използвах в последните часове на валидността за полет след 9-10 месеца. По-късно полетът беше променен, аз си поисках 120% обратно, а от Уиз ми върнаха и парите, и стойността на ваучера, който сега се води като Уиз кредит с безсрочна валидност.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 18 минути , КолЮ каза:

Моя опит показва че няма значение кога ще летиш , а кога ще си купиш билета. (Купих билет билета за февруари през септември когато изтичаше срока на бонуса)

Един бърз въпрос - имам баланс в уиз акаунта ми от 10 евро (възстановени от резервация през букинг), как мога да ги използвам за да си покрия частично цената на билета? Преди съм го правил, но сега нещо не откривам как беше, стигнах до стъпката за плащане и има това:

image.png.d0393cb5d6472fb9b16eab9fbbb2b7bf.png

Никъде не виждам опция да използвам Уиз акаунта си?

ЕДИТ: За съжаление си отговорих сам.

Цитат

6.3. In reservations paid from WIZZ Account, the account holder has to be one of the passengers travelling

Редактирано от П.Кръстев
Публикувано:

Преди малко Уизз пуснаха във фейсбук канала им следната новина:

THE BIGGEST GIVEAWAY IN OUR HISTORY IS COMING
Watch closely our Facebook channel in days to come, because we will be celebrating together with you!
Tell your friends - the more the better...
Guess the occasion

Дали пък няма да ни изненадат с някой стабилна промоция или пък още нови дестинации...?

Дали 

• Харесвам 6
  • Замислям се 2
Публикувано:

Някой има ли представа горе долу кога ще се появи зимното разсписание на W!Zz air 2018-2019? На Раянеър отдавна си го има в сайта им.

Ако вече сте го обсъждали, извинявам се, не съм прочел

Публикувано:
преди 41 минути , montepinar каза:

Някой има ли представа горе долу кога ще се появи зимното разсписание на W!Zz air 2018-2019? На Раянеър отдавна си го има в сайта им.

Ако вече сте го обсъждали, извинявам се, не съм прочел

Разписанието На Раян е качено само за Акаба. Скоро и двете компании ще качат. Ти закъде си се разбързал след година?

Първо не е за след година, а за ноември-декември... И второ, изобщо не е "само за Акаба".  А и аз не съм казал, че ми трябват полети "от София". Гледам връзки с прекачвания в Европа и всичко е качено на Раянеър, и за февруари, и за март догодина. Полетите от България също са качени за зимното на Раянеър. До края на март 2019 си имат всичко... цяла Европа, Мароко и Йордания.

Въпросът ми беше за зимното разписание на W!Zzair 

(EasyJet и те се бавят)

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 4 минути , montepinar каза:

Първо не е за след година, а за ноември-декември... И второ, изобщо не е "само за Акаба".  А и аз не съм казал, че ми трябват полети "от София". Гледам връзки с прекачвания в Европа и всичко е качено на Раянеър, и за февруари, и за март догодина. Полетите от България също са качени за зимното на Раянеър.  Леко наизуст се изказа, кога за последно си проверявал? Аз миналия уикенд. До края на март 2019 Раян си има всичко

Въпросът ми беше за зимното разписание на W!Zzair 

(EasyJet и те се бавят)

Внимавайте с Изиджет. Спазват строго правилата за багажа. Дамска чанта 30/25/10 ме накараха да я сложа в раницата. За да освободя място, се наложи да изхвърля джапанките си. Повод да си купя нови. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Местят полета Меминген-Варна от 07:45, с други думи, ако предния ден не спиш някъде в радиус от 50км. няма начин да хванеш полета.....:O

• Шок 1
Преди 1 час, tch каза:

Местят полета Меминген-Варна от 07:45, с други думи, ако предния ден не спиш някъде в радиус от 50км. няма начин да хванеш полета.....:O

По познатата картинка "първи курс за деня - връщане"... години наред тая кретения е била с Брюксел , Милано и Рим, с излитане в същия час (преди 8) съответно от Шарлероа, Бергамо и Фиумичино, които все пак са далече от големия град. И докато в София минавам метър с 20 лв за такси сутрин в 4 ч., то до летището, от Рим до Фиумичино 60 евро не му мърдат.  За Меминген няма ли влакове по първи петли? 

Редактирано от montepinar
Публикувано:
преди 21 минути , montepinar каза:

За Меминген няма ли влакове по първи петли?

Няма. Гледам например от Улм до Меминген първият пристига в 06;43, а последния около 01:00, а разстоянието между двата града е под 60км, така че с този си ход много си намаляват потенциалните пърници. 
Ротация до София посредата на зимата половината честоти ги направиха с А321, защо на дали някой може да ти отговори. 
Полетите им до Виена, вярно са на много актрактивни цени, но самолета каца във Виена в 18:40 и почти не остават варианти за прекачване.... Изобщо странни решения с базата им във Варна.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Helloweena
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.