Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, epetkov каза:

Искам да споделя моя опит

Нормално е груповата резервация да е по-скъпа, тъй като тя дава право на промяна на имена, добавяне на още билети на по-късен етап, както и плащане на два транша.

Редактирано от tch
Публикувано:
преди 5 минути , tch каза:

Нормално е груповата резервация да е по-скъпа,

Именно затова споделих моя опит  с раделянето на групата на няколко мини-групи.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте! Интересува ме дали някой знае какво имат предвид УИЗ в условията си, когато пишат "малко дете"? Става въпрос за безплатна количка. Написала съм и-мейл, но нямам все още отговор от тях. Потърсих по-назад в темата, но не открих отговор на въпроса си.

Публикувано:
преди 4 часа, menki каза:

Летище Венеция Тревизо приема ли мобилни бордни карти?

При чекиране  става ясно дали летището приема мобилни бордни карти - изрично съобщава че трябва принтирана бордна карта.

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря! Искаше ми се предварително да знам, защото нямам закупени места и чекирането ще е отворено три дни преди полета, а тогава вече ще съм  там и  няма как да принтирам. Исках да знам предварително дали ще мога да го направя през телефона и да мина с мобилни карти или ще трябва да заплатя места сега , за да мога да чекирам 30 дни преди полета.

Публикувано:

Здравейте.Изключително ми е полезен този форум при планиране на пътуванията ни.Имам въпрос,който е най-вероятно дискутиран вече,но не откривам.Та питането ми е следното:имаме полет юни до Рим, няколко човека.Резервацията не е групова,само е направена чрез профила на съпруга ми.Майка ми,тъща е няма как да не сгафи, се отказа от полета.Не желаем да ни връщат парите.Трябва ли да я чекираме обаче, и тя да не  се появи въпреки всичко или да си платим глобата за анулиране? Не знаем как да реагираме и дали няма да има последици за нашия полет?!

Публикувано:
преди 3 минути , desiradinka каза:

:имаме полет юни до Рим, няколко човека.Резервацията не е групова,само е направена чрез профила на съпруга ми.Майка ми,тъща е няма как да не сгафи, се отказа от полета.Не желаем да ни връщат парите.Трябва ли да я чекираме обаче, и тя да не  се появи въпреки всичко или да си платим глобата за анулиране? Не знаем как да реагираме и дали няма да има последици за нашия полет?!

Няма нужда нито да я чекирате, нито никакви глоби да плащате. Чекирайте си се останалите пътници и всичко ви е наред :)

Публикувано:
преди 9 часа, tara каза:

Здравейте! Интересува ме дали някой знае какво имат предвид УИЗ в условията си, когато пишат "малко дете"? Става въпрос за безплатна количка. Написала съм и-мейл, но нямам все още отговор от тях. Потърсих по-назад в темата, но не открих отговор на въпроса си.

Някъде го бяхме говорили из темите, но не се сещам точно къде. Общо взето заключението беше, че е неясно формулирано, но до сега няма случай да са върнали някой с количка, защото детето е твърде голямо. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, master_of_germs каза:

Няма нужда нито да я чекирате, нито никакви глоби да плащате. Чекирайте си се останалите пътници и всичко ви е наред :)

преди 10 часа, stanislavpp каза:

Чекирайте и нея за да имате свободно място до вас :)

Благодаря ви.Платихме и мястото до мен и в двете посоки,лошото е......кой ще ми държи ръката.

:(

Летенето ми докарва "инфарктни" състояния!

Публикувано:

До пътувалите до РИМ Фиумичино

Приема ли мобилна бордна карта? Ще се чекираме докато сме там за България и трябва да знам дали ще ни трябват и хартиени варианти.

Благодаря предварително!

Имам предложение да спрем да се питаме за тези мобилни бордни карти.

В Европа (ЕС), приемането на мобилна бордна карта е правило, а не изключение, за да се налага да се потвърждава.

Вярно е, че темата е за кратки новини и въпроси, ама всеки при всяко пътуване ако пита този въпрос, по-добре да има отделна тема за това...

Редактирано от 45#2
Публикувано:
преди 10 минути , Mistela каза:

До пътувалите до РИМ Фиумичино

Приема ли мобилна бордна карта? Ще се чекираме докато сме там за България и трябва да знам дали ще ни трябват и хартиени варианти.

Благодаря предварително!

Да, минаваш безпроблемно.

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:

Аз предлагам да се направи една тема, в която да пише на кои летища не се приемат мобилни бордни карти или нещо подобно?

• Харесвам 3
Публикувано:

Ryanair имат на сайта си информация кои летища НЕ приемат мобилни бордни карти.  За летищата до които летят Wizz не съм търсил,  но вероятно в голяма степен се припокриват.

https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/faq-overview/Mobile-boarding-passes/Does-Ryanair-have-a-mobile-boarding-pass-service

• Харесвам 4
Публикувано:

Имам следния въпрос: WIZZ дискаунта е на мое име, а Booking genius на името на мъжа ми. Като вляза от моя профил през WIZZ в Букинга в неговия профил  ми дава отстъпка с начислени точки WIZZ кредит/ плюс genius отстъпката/ - та въпроса ми е дали бих получила този кредит, въпреки че профила е на друго име?

Публикувано:
преди 2 часа, Izabela каза:

Имам следния въпрос: WIZZ дискаунта е на мое име, а Booking genius на името на мъжа ми. Като вляза от моя профил през WIZZ в Букинга в неговия профил  ми дава отстъпка с начислени точки WIZZ кредит/ плюс genius отстъпката/ - та въпроса ми е дали бих получила този кредит, въпреки че профила е на друго име?

Да.Идентифицирате се с уиз клиентския си номер в Букинг профила на мъжа ви.

• Харесвам 1

Мисля, че не е обсъждано, така че да споделя. Във вторник сменят коренно часовете на вътрешния полет. През останалите дни, полетът си е все така вечерен.

София-Варна- 06:10

Варна-София-12:15

Явно между двата полета прави една европейска ротация. 

Редактирано от tch
  • Харесвам 3
Публикувано:
7 minutes ago, tch said:

Мисля, че не е обсъждано, така че да споделя. Сменят коренно часовете на вътрешния полет.

София-Варна- 06:10

Варна-София-12:15

Явно между двата полета прави една европейска ротация. 

Това обаче е само за някои дни от седмицата, не е за всички. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , Jorro каза:

Това обаче е само за някои дни от седмицата, не е за всички. 

Да, благодаря. Сега разцъках май месец и промяната всъщност е само във вторник и си едитнах мнението.

Публикувано:
преди 27 минути , tch каза:

Да, благодаря. Сега разцъках май месец и промяната всъщност е само във вторник и си едитнах мнението.

В сила от 26.05 съботният също се мести сутринта - 10:30 излита от София и като гледам е заложен така до края на зимното разписание.

Машините явно ще обслужват маршрутите от Варна през лятото, защото връщането Варна-София варира в широко граници според месеца и деня (вторник/събота).

• Харесвам 1

Имам променен полет София - Атина с един ден от първоначално закупения.Билета е купен през Оподо и ще трябва да се свържа с тях за промяната.Някой знае ли колко дни напред и колко назад мога да искам да се променят датите от първоначалната?И дали може да сменя и по възможност дестинацията или поне да обърна тази на Атина-София?

Редактирано от Branko

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• lesy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.