Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , tch каза:

Няма. Гледам например от Улм до Меминген първият пристига в 06;43, а последния около 01:00, а разстоянието между двата града е под 60км, така че с този си ход много си намаляват потенциалните пърници. 
Ротация до София посредата на зимата половината честоти ги направиха с А321, защо на дали някой може да ти отговори. 
Полетите им до Виена, вярно са на много актрактивни цени, но самолета каца във Виена в 18:40 и почти не остават варианти за прекачване.... Изобщо странни решения с базата им във Варна.

Да, значи последна нощувка в Меминген, хаха... Същият шит го имаше преди и с Айндховен. За полет в 8ч, трябва да си на летишето в 6 ч, а в колко трябва да си пристигнал на гарата в Айндховен, че после да хванеш и автобуса от гарата до летището? И заради всички тия неудобства отдавна се отказах да пътувам с връщане СУТРИН. Отивам сутрин, но се връщам с друга авиокомпания следобед или вечер... или просто се връщам от друг град.  Уизеър , за разлика от Раянеър не правят гъвкаво разсписание и забиват едни и същи часове на всички полети за сезона. А Раян до един и същи град днес пътуват сутрин, след 2 дни.. вечер, след още 2 дни по обед... Тази политика са я въвели отдавна по доста европейски дестинации

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, tch каза:

Няма. Гледам например от Улм до Меминген първият пристига в 06;43, а последния около 01:00, а разстоянието между двата града е под 60км, така че с този си ход много си намаляват потенциалните пърници. 
Ротация до София посредата на зимата половината честоти ги направиха с А321, защо на дали някой може да ти отговори. 
Полетите им до Виена, вярно са на много актрактивни цени, но самолета каца във Виена в 18:40 и почти не остават варианти за прекачване.... Изобщо странни решения с базата им във Варна.

Взимаш си билет Меминген-София, който е в 15.35 ч  и после София-Варна в 20.20 ч  (хем билетите до София са доста по-евтини от тези до Варна, гледах за една и съща дата 79 евро MMN-VAR и 19 евро MMN-SOF.  Пък София-Варна са си 35 лв)

Публикувано:
преди 8 часа, montepinar каза:

По познатата картинка "първи курс за деня - връщане"... години наред тая кретения е била с Брюксел , Милано и Рим, с излитане в същия час (преди 8) съответно от Шарлероа, Бергамо и Фиумичино, които все пак са далече от големия град. И докато в София минавам метър с 20 лв за такси сутрин в 4 ч., то до летището, от Рим до Фиумичино 60 евро не му мърдат.  За Меминген няма ли влакове по първи петли? 

Може Wizz да залагат,че повечето хора са емигранти,които си оставят колите на паркинга в Меминген,или има кой да ги закара с личен транспорт.Същото е и за чуждестранните туристи.

Публикувано:
преди 9 часа, tch каза:

Местят полета Меминген-Варна от 07:45, с други думи, ако предния ден не спиш някъде в радиус от 50км. няма начин да хванеш полета.....:O

Първият шътъл тръгва от Мюнхен 04:10 и  05:35 е на летището

• Харесвам 3
Публикувано:
6 hours ago, montepinar said:

Взимаш си билет Меминген-София, който е в 15.35 ч  и после София-Варна в 20.20 ч  (хем билетите до София са доста по-евтини от тези до Варна

Точно така. В повечето случаи е по-изгодно да се купят билети Меминген/ Дортмунд-София-Варна, отколкото директен Меминген/ Дортмунд-Варна. Билетите Дортмунд-Варна за последните дни на юли, началото на август на сайта с членство са обявени по 250-290 евро, а до София са по 90 евро. Слагаме и вътрешния полет и цената излиза 120-125 евро (без търсачки). Само за сравнение чартърите от Дюселдорф до Варна за същите дати са по 140-150 евро. Въобще на Уиз цените до Варна са много солени, а и не само на Уиз...

Публикувано:
преди 21 часа, montepinar каза:

Първо не е за след година, а за ноември-декември... И второ, изобщо не е "само за Акаба".  А и аз не съм казал, че ми трябват полети "от София". Гледам връзки с прекачвания в Европа и всичко е качено на Раянеър, и за февруари, и за март догодина. Полетите от България също са качени за зимното на Раянеър. До края на март 2019 си имат всичко... цяла Европа, Мароко и Йордания.

Въпросът ми беше за зимното разписание на W!Zzair 

(EasyJet и те се бавят)

Аз погледнах рандом Соф-Мад и нямаше зимно разписание на Раян.

Имах предвид, че обявени отсега за след 9 месеца нито са най-евтини да ги купиш сега, нито е сигурно, че ще се задържат в тези дни и часове.

Easy jet не закъснява, а обявява зимно разписание регламентирано по-късно, някъде на сайта им има инфо за точни периоди и дати на обявяване на разписание.

Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Боби каза:

Аз погледнах рандом Соф-Мад и нямаше зимно разписание на Раян.

Имах предвид, че обявени отсега за след 9 месеца нито са най-евтини да ги купиш сега, нито е сигурно, че ще се задържат в тези дни и часове.

Easy jet не закъснява, а обявява зимно разписание регламентирано по-късно, някъде на сайта им има инфо за точни периоди и дати на обявяване на разписание.

Отново ме караш да се обяснявам за РАянеър, в темата за Уизеър, което не е много окей.  София-Мадрид ИМА ЗИМНО РАЗПИСАНИЕ на Раян еър!!!! Дори в момента го гледам за януари 2019, понеделник, сряда, петък, неделя, от София излита 16.55, от Мадрид излита 20.20 (това понеже обичаш да спориш и даваш пример точно със София-Мадрид, тази дестинация не ме вълнува). И отново да кажа, че не гледам полети от България. Всички полети, които гледах в централна и западна Европа си имаха разписания и цени до края на март 2019. И никой не е казал, че ще ги купувам сега!!! Просто си гледам връзките и опциите... пък в дни, в които правят намаления от рода на 9.98 евро билет.. или 7.98 евро билет, може и да си купя.  Нека аз си преценя тези неща, моля те.  Не ми давай акъли, купувам самолетни билети от поне 10 години нонстоп и знам как да се оправям. И това, че не е сигурно, че ще се задържат в тези дни и часове също много добре го знам. 

Темата е за Уизеър и въпросът ми беше за тяхното зимно разписание.  (Просто съжалявам, че направих сравнение с друга авиокомпания и трябваше да оборвам и да споря след това)

Редактирано от montepinar
Публикувано:
преди 10 часа, montepinar каза:

Взимаш си билет Меминген-София, който е в 15.35 ч  и после София-Варна в 20.20 ч  (хем билетите до София са доста по-евтини от тези до Варна, гледах за една и съща дата 79 евро MMN-VAR и 19 евро MMN-SOF.  Пък София-Варна са си 35 лв)

Май месец обаче директните до Варна са по-евтини :biggrin:

преди 3 часа, bad kid каза:

Първият шътъл тръгва от Мюнхен 04:10 и  05:35 е на летището

Шатълите естествено, че ще вършат работа, но мисълта ми беше, че с обществен транспорт няма начин да се стигне. 

Публикувано:
В момента, tch каза:

Май месец обаче директните до Варна са по-евтини :biggrin:

е вече ти си знаеш дали цената определя датата или ти трябва да пътуваш на конкретна дата (седмица/месец). Дори и да ти е същата цената, опцията с пътуване до София е доста по-удобно заради този час на тръгване в 15.30.  А това, което е хубаво, че цените София-Варна са все по 35 лв и изключенията са доста малко.  Оттук нататък всеки сам си избира... И аз съм имал опция за евтино, но ранно връщане, но съм избирал по-късно връщане, макар и леко по-скъпо. Да ставам по първи петли и да хвърча към летището в 6 сутринта за мене е някакъв ужас :D

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 часа, boogy83 каза:

Интересуват ме полети до Лондон през ноември. Кога да очаквам, да излезе разписанието им на Wizz?

преди 19 часа, Фичо каза:

скоро

unnamed.jpg.3832fea52814301d9ec9feac9d0f6250.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Loverboy каза:

Аз не виждам полети до Рим, например, след октомври...? 

A имаш ли активно Discount club членство?

Публикувано: (редактирано)
преди 2 минути , chandni каза:

A имаш ли активно Discount club членство?

Разбира се, специално се логнах и през "Търсачка на цени" не излиза за нито една дестинация. fco.thumb.JPG.99c7a13dddc8d72a0e3a56e0d4f09d2e.JPG

Редактирано от Loverboy
Публикувано:

Извинявам се... Сега погледнах, че в мейла има и дребен шрифт... 

Цитат

*2018 winter schedules available from 20 March 2018 for Budapest and London Luton for the first 2 weeks exclusively for WIZZ Discount Club members. 

Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Извинявам се... Сега погледнах, че в мейла има и дребен шрифт... 

Ха-ха, ако това те успокоява, и аз така се хванах миналия месец :biggrin:

P.S. Пък и сега виждам, че покрай съседните клавиши "к" и "щ" съм го докарал на македонски диалект :lol: 
P.P.S. Абе тия от Wizz изглежда са решили зимното разписание да го пускат на час (на седмица) по лъжичка :unsure:

• Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Като ми променят часа на полета и примерно искам да го сменя с два дни по-рано, трябва ли да доплащам разликата в цената? 

• Харесвам 1
Публикувано:

Впечатления от вчерашния първи ден на Уизеър на летището в Атина:

- според Уизеър мобилни бордни карти не се приемат на това летище, горното не е вярно, минахме с pdf на бордните карти;

- служителите на наземното обслужване (Skyserv) се престараваха с изискванията за багаж - мереха се масово куфарите дали влизат в ограничителя и настояваха, ако някой има втора малка чанта да я прибере в по-голямата.

Иначе полетът за София явно ще се изпълнява с А320 и снощи имаше доста свободни места като за неделя вечер.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.