Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Днес Wizz са стартирали полетите между София и Ница. Място за похвала на служителите на летището в София - отбелязали са този ивент с пост в Инстаграм.

Публикувано:
преди 2 часа, Боби каза:

Впечатления от вчерашния първи ден на Уизеър на летището в Атина:

- според Уизеър мобилни бордни карти не се приемат на това летище, горното не е вярно, минахме с pdf на бордните карти;

- служителите на наземното обслужване (Skyserv) се престараваха с изискванията за багаж - мереха се масово куфарите дали влизат в ограничителя и настояваха, ако някой има втора малка чанта да я прибере в по-голямата.

Иначе полетът за София явно ще се изпълнява с А320 и снощи имаше доста свободни места като за неделя вечер.

А разбрахте ли кой пусна музиката в самолета и стюардът му се скара? :P

Публикувано:
преди 3 минути , desislavna каза:

А разбрахте ли кой пусна музиката в самолета и стюардът му се скара? :P

Те после продължиха пред терминала, товарейки се в хасковската кола, според мен до Хасково все тая песен се е въртяла :lol:

Публикувано:

Искам да взема билети Бергамо-Варна, но непрекъснато ми излиза, че няма обявени полети. Някой знае ли нещо/защо?

Имат проблем в системата или сакатлъка е в моя компютър може би?

Публикувано:
преди 4 часа, Боби каза:

- според Уизеър мобилни бордни карти не се приемат на това летище, горното не е вярно, минахме с pdf на бордните карти

Това че сте минали с PDF файлове на бордните карти на телефоните не означава, че сте минали чрез мобилни бордни карти. Едните са с баркод (PDF файла), а другите с QR код (мобилните).

• Харесвам 4
Публикувано:
В момента, vorbis каза:

Това че сте минали с PDF файлове на бордните карти на телефоните не означава, че сте минали чрез мобилни бордни карти. Едните са с баркод (PDF файла), а другите с QR код (мобилните).

Благодаря за уточнението.

Имах предвид, че няма нужда да се разпечатват, както Уиз тръвдят, че е задължително, нужно е да се покаже на дисплея баркода.

Публикувано:
3 minutes ago, iaia_mama said:

Искам да взема билети Бергамо-Варна, но непрекъснато ми излиза, че няма обявени полети. Някой знае ли нещо/защо?

Имат проблем в системата или сакатлъка е в моя компютър може би?

При мен излизат. За кои дати? И еднопосочно или отиване- връщане?

Публикувано:

За юли.  Последно пътувах през декември Бергамо-Варна... Пробвах всеки месец от днес нататък до трети юли и все нищо, все едно линията е обявена, но без дати  :no2:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , aleksandrina каза:

Излизат си...  Има полети за юли.

Благодаря :)
Междувременно се появиха полетите и при мен. Не разбрах как, ама стана :)

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Имам  направена резервация с дискаунт клуб, като аз съм титуляра. Как мога да добавя още един човек  към моя дискаунт и да направя резервация?

Редактирано от Izabela
Публикувано:
преди 5 минути , Izabela каза:

Имам  направена резервация с дискаунт клуб, като аз съм титуляра. Как мога да добавя още един човек  към моя дискаунт и да направя резервация?

Не може.

Публикувано:

Сега ми хрумна един въпрос... Ако вече имаш резервация и направиш нова за двама - за себе си с дискаунта и за втория човек, след това се направиш на "ударен", че си забравил, че вече си си купил билет и поискаш да ти върнат парите за твоя билет от втората резервация (както знаем, не може един човек да има два билета за един и същи полет), дали ще коригират и цената на втория билет...? :)

• Харесвам 1
преди 5 минути , chandni каза:

Сега ми хрумна един въпрос... Ако вече имаш резервация и направиш нова за двама - за себе си с дискаунта и за втория човек, след това се направиш на "ударен", че си забравил, че вече си си купил билет и поискаш да ти върнат парите за твоя билет от втората резервация (както знаем, не може един човек да има два билета за един и същи полет), дали ще коригират и цената на втория билет...? :)

Добра идея. Може би биха върнали сумата за първата резервация - иначе излиза че ползваш намалението от клуба без да пътуваш самия ти...

Но по-скоро си мисля, че има ограничение да купиш втори билет за същия полет за себе си през същия дискаунт мембършип...

Редактирано от 45#2
преди 7 минути , chandni каза:

Може да мине за "грешка по недоглеждане" ако двете резервации не се различават много във времето и първата е само за титуляра, а втората за титуляра и втория пътуващ. Пробвано. ;) 

П.П. Пробвано при старата версия на сайта, в новата е напълно възможно да са заложени ограничения в софтуера в смисъла, който @Боби спомена.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Боби каза:

Добра идея. Може би биха върнали сумата за първата резервация - иначе излиза че ползваш намалението от клуба без да пътуваш самия ти...

Но по-скоро си мисля, че има ограничение да купиш втори билет за същия полет за себе си през същия дискаунт мембършип...

И на мен ми се струва,че има ограничние и не е възможно да купиш два билета за един и същ човек и полет.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Georgie каза:

И на мен ми се струва,че има ограничние и не е възможно да купиш два билета за един и същ човек и полет.

Да, ама току-що тествах и стигнах до плащане. Явно може да си купиш два билета за себе си :)

Не съм платил, освен чак там да е стопера, но не вярвам.

@Izabela, ако тестваш - сподели да знаем как е минало.

Публикувано:

Може спокойно да се купят 2 билета на едно име . Изпробвано по грешка :)

След това канселирахме единия ( втория ) . Избора не беше наш.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , funny каза:

Може спокойно да се купят 2 билета на едно име . Изпробвано по грешка :)

След това канселирахме единия ( втория ) . Избора не беше наш.

Значи и в новата версия става ... :)

10х!

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз съм купувала за 11 човека, като за мен 2 с два пъти ползване на едно и също членство.

Например цената на билета за един човек двупосочно е 50 лева. Само аз имам членство, а ми трябват билети за 11 човека. Вземам по два пъти за мен+ още 5 и така вместо да дам още 120 за дискаунт карта, давам само 50. Разбира се, когато не се очаква да пътувате с тези хора още поне веднъж през годината.

Веднъж дори, мисля че беше за Будапеща, се оказа, че са сменили самолета и трябва да вземем нови бордни карти от гише заради новите места, та видяха, че имам 2 билета, но нищо не казаха.

• Харесвам 4
  • Браво 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• nino
    • dorita
    • Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.