Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Wizz са махнали полета Братислава - София на 14.05. Ако някой има такова връщане, заменили са го с връщане на 13.05 или със стандартните опции да ре-букнеш за друга дата, refund или уиз кредит

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз съм от засегнатите от промените на полетите да Братислава. Ако резервирам за други дати, близки до първоначалните, не дължа разликата в цената, нали?

Публикувано: (редактирано)
преди 6 минути , Преслава каза:

И аз съм от засегнатите от промените на полетите да Братислава. Ако резервирам за други дати, близки до първоначалните, не дължа разликата в цената, нали?

Датите за промяна могат да бъдат 15 преди и до 30 дни след първоначалните.

Не се дължи разлика.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 4
преди 16 часа, koliob каза:

От началото на 2018 година Wizzair имат промени в третирането на резервации, които са направени през посредник. При променени от Wizzair часове/дни на полети вече не можете самостоятелно да правите нищо през сайта на Wizzair, а трябва да се обадите на посредника. Може да се обадите и на безплатния телефон на Wizzair, но в този случай всяка промяна се таксува по 15 евро, докато през посредника е безплатно. Разбира се, не е невъзможно служителят на Wizzair да ви промени полета безплатно, но това ще е по-скоро изключение.

Явно е така, защото първия спомена за 15 EUR такса и аз го отсвирих, а втория всъщност не е бил много в час. Ето пример как човек не трябва да си прави прибързани изводи.

Редактирано от cloud
  • Харесвам 1
Публикувано:

Поредната лъжичка от зимното разписание, няма България още:

"2018 winter schedules available from 29 March 2018 for Warsaw, Bucharest and Kiev, for the first 2 weeks exclusively for WIZZ Discount Club members. Further schedule updates will follow. "

• Харесвам 2
Публикувано:

Due to a technical glitch, SMS notifications regarding non-existent schedule changes were sent to customers today. If you are one of the recipients and you do not see any modifications after logging into your WIZZ account on http://wizzair.com, please disregard the notification. We would like to apologise for the inconveniences caused.

Някой май спомена подобно нещо - за известие за промяна, а при логване, промяна не се наблюдава...

Публикувано:

Кога се очаква да видя Wizz кредита от резервация в Booking? Резервацията беше 26-28.03. Нормално ли е да не се е появил още?

Публикувано:
преди 40 минути , Pepi Popova каза:

Кога се очаква да видя Wizz кредита от резервация в Booking? Резервацията беше 26-28.03. Нормално ли е да не се е появил още?

Е, то това е от... тази седмица.

На мен не са ми преведени още от края на февруари.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Pepi Popova каза:

Чакай  го най-рано края на април, май. Ако искаш, може да им пишеш и ще ти го добавят ръчно. Става малко по-бързо.

преди 6 часа, ACM каза:

Е, то това е от... тази седмица.

На мен не са ми преведени още от края на февруари.

На мен за февруари ми ги преведоха около 12.03, а дори бяха от края на месеца.

Редактирано от randi
Публикувано:

Току-що чекирах един полет в неделя от Атина. Билетите са купени от друг сайт, не Уиз. По никакъв начин не мога да изкарам бордните карти в мобилното приложение. Излиза надпис, че летището в Атина не приема мобилни бордни карти и трябва да ги отпечатам.

За първи път ми се случва такова нещо-възможно ли е да е вярно това за Атина?

Няма къде де ги отпечатам-някакви предложения? Надали ще минат като скрийншот:unsure: . Имам спомен, че ако наистина летището не приема мобилни бордни карти може да се отпечата на самото летище, безплатно?

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 3 минути , bobole4e каза:

Току-що чекирах един полет в неделя от Атина. Билетите са купени от друг сайт, не Уиз. По никакъв начин не мога да изкарам бордните карти в мобилното приложение. Излиза надпис, че летището в Атина не приема мобилни бордни карти и трябва да ги отпечатам.

Няма къде де ги отпечатам-някакви предложения? Надали ще минат като скрийншот:unsure: . Имам спомен, че ако наистина летището не приема мобилни бордни карти може да се отпечата на самото летище, безплатно?

И на мен така ми се случи, преди няколко дена да ми каже че летището не приема мобилни бордни карти, а не беше така. Аз влязох в сайта на Wizz през браузъра на телефона и си изтегли pdf варианта на билета и при преминаването покажи билета, пак е същото.

• Харесвам 1
Публикувано:

Изтеглих ги, снимах ги за всеки случай... Просто се чудя възможно ли е да е защото не са купени през Уиз, и резервациите не стоят в акаунта ми и всеки път ги вадя по име и номер.

Много досадно :(

Публикувано:
преди 10 часа, bobole4e каза:

А провери ли дали наистина не приема? Почти съм сигурна, че не е вярно. Мисля, че миналия път даже и моята бордна карта беше в твоя телефон.

Публикувано:

Преди 1 час, denita каза:

А провери ли дали наистина не приема? Почти съм сигурна, че не е вярно. Мисля, че миналия път даже и моята бордна карта беше в твоя телефон.

Не можах вчера да намеря къде в сайта на Уиз се проверяваше това, но така или иначе бордната карта не се появи в приложението. Утре ще видя дали другите минават с мобилни карти.

Изпринтих ги , една грижа по малко.

Публикувано:
преди 16 минути , bobole4e каза:

Не можах вчера да намеря къде в сайта на Уиз се проверяваше това, но така или иначе бордната карта не се появи в приложението. Утре ще видя дали другите минават с мобилни карти.

Изпринтих ги , една грижа по малко.

На 31.07.2017 г. в 9:00, Боби каза:

Няма как да купиш цял самолет по 29 лева мястото, че и с отстъпка...

Преди да си финализирал покупките, нямаш реална база за сравнение - ако купиш първата по-малка група, цената скача за следващата група. Вероятността да платиш повече, разделяйки на по-малки групи е по-голяма, отколкото ако платиш за голямата група. Във втория случай, wizz твърдят, че и допълнителна отстъпка ще имаш.

Искам да споделя моя опит с резервиране на 23 билета отпреди два месеца. До 5/6 човека цената беше 40 евро за RT, когато увеличих бройката цената стана по-висока. След това прочетох за "Групова резервация" беше обнадеждаващо! Реших да пробвам и......ми даде отговор няма свободни места, обърнете се (направете запитване) към отдел Групови резервации.  Как няма 11 места, при такава ниска цена за RT? Понеже бях убеден  че ще ми предложат цена не по-ниска от 80-90  € за RT билет, реших да не се занимавам с отдел "Групови тезервации" и разделих 23та пасажери на групи от по 6 човека. 3х6 + 1х5. За всеки водач от групата платих по 120 лева групово членство в Wizz. Първата шестица с платено членство ми излезе 40 €/човек  RT, втората 45 €, третата 50 €, последната петица 52 €. Така средно за 23ма постигнах цена 49,90 €  и 4 Групови членство в Wizz, които ще ползваме до началото на 2019 година.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 11
  • Браво 4
Публикувано:
преди 2 часа, Zornitsa каза:

Летище Фиумичино приема ли мобилни бордни карти? И може ли с едно устройство да минат два пътника?

Да. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.