Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Като зачетох темата и започнах да се притеснявам, та да си попитам и аз......Имам 4 часа разлика между предвидено кацане на Wizz air на летището в Бергамо и предвидено излитане с Ryanair пак от там. Според вас ще има ли проблем?

По принцип не е проблем.

Но винаги има шанс да извадиш лош късмет...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нещо съм изпуснали и не разбирам . При опит за резервация SOF - Маастрих (MST) -  на часовете изписва София - Айндховен , В крайна сметка на кое летище отиват ? 

На Айндховен, Маастрихт беше само временно през юни, вероятно е имало някакви ремонти на Айндховен. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Моля извинете ме, още не съм получила мейл за резервацията си. Това нормално ли е? На акаунта ми на сайта на WIZZAIR я има. Парите са блокирани от картата, а защо не са ми я пуснали на пощата?

Връзка към коментар

И на мен ми липсват,Да се надяваме, че още работят по сайта.

В долния ляв ъгъл има линк към стария им сайт, така че можете да превключите към него.

Връзка към коментар

Много тъпо, от сутринта правя опити да букна два билета през новия им сайт и се запъва и запъва. В офиса нямам Chrom, дали пък това е възможна причина? :(

През старата версия също ли не става?

А през мобилната?

Връзка към коментар

Имат нова визия на сайта...

Реално това е мобилната версия, която е доста орязана. но ще ни я налагат. :lol:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Когато аз ги ръчкам не виждам подобни цени - най-евтиното при мен е Кутаиси за 29 без членство, а членството си е 60 лв плюс. 

Но пък Лондон за 779 лв ме впечатли, признавам си.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

През старата версия също ли не става?

А през мобилната?

С мобилната не работя, а от тук старата версия не ми се отваря. Ще опитам отново довечера.

Излизат ми полети, цени и информация, че за тази дестинация не предлагат (т.е. не е валидна) отстъпка на Wizz Discount ... което е още по-изненадващо. Не ми се е случвало такова чудо.

А на някой друг?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.