Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
41 minutes ago, Eti* said:

Хайде, и Уиз с номерата на Райян за местата. Разхвърлят хората из целия самолет. Аз го очаквах това, че ще се случи, но вече е факт. На Райян поне са им евтини местата и винаги си купувам, но тези за по 15-25 лева ще имат взимат.

Аз се изненадах в понеделник като се чекирах и ми ги даде на два последователни реда при положение, че имаше свободни места и на двата реда...самолета беше на 70% пълен и се преместихме след това, но много ме разочароваха.

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)

Нас на отиване в четвъртък до Меминген ни сложи един до друг четиримата, но странното беше, че подредбата ни беше малко по-различна от обичайното. На връщане в понеделник вечер от Нюрнберг ни разхвърля. Двама души бяха сложени заедно в средата на самолета, а други двама бяха съответно няколко реда по-напред и по-назад, но до прозореца. Мислех си, че може да е заради това, че се чекирахме чак сутринта преди полета и е възможно някой да си е закупил място. Но щом и други се оплакват, може би не е баш така...

Редактирано от master_of_germs
  • Харесвам 2
Публикувано:

Хм, нас преди три дни / в пълен полет/ до Катания си ни сложи един до друг. Чекирах два дни преди полета, не супер рано, нито супер късно. И тъй като после имахме полет с райън, които си ни сложиха в двата края на самолета, точно си казахме, че няма да пътуваме с райън повече, ама щом и уиз са взели така да правят, нещата стават ултра тъпи. Не че е голям проблем, но дразни. Да не говоря, че разни хора, които са ги разделили, много ме напрягат - седят на тръни, стават, сядат и дебнат дали до любимия/любимата ще се освободи място. Аз се изнервям, когато човека до мен непрекъснато шава, оглежда се напред-назад и стои на ръба на седалката. Все на терорист ми прилича :)

• Харесвам 2
  • Смея се 6

преди 2 часа, ACM каза:

Някой получил ли е вече кредит през този месец?

Преди 1 час, chandni каза:

Току-що получих мейл, че са заредени.

Аз също получих за м.март и  веднага ще бъдат наместени  :)

Редактирано от liliya
Публикувано:

Аз също да попитам за кредитите на Уизз, имам ползван хотел в края на февруари, кога трябва да очаквам да ми се появи кредита в профила?

преди 53 минути , agenta каза:

Аз също да попитам за кредитите на Уизз, имам ползван хотел в края на февруари, кога трябва да очаквам да ми се появи кредита в профила?

Сигурен ли си, че си въвел Уиз номера си, когато си резервирал хотела?

Обикновено превеждат кредитите в месеца след престоя, т.е. трябваше до сега да си получил февруарския си кредит. Освен ако последната ти нощувка (и чекаута) е била през март - тогава може да очакваш кредита сега. 

п.п Аз също получих кредита си от март преди малко. :) 

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 1
Публикувано:

Да, въведох го при резервацията, дори се вижда при пристигналото от Букинга потвърждение, чекаута е бил на 02.03.2018г., но сега проверих в Wizz и нямам кредити.

Публикувано:
Преди 1 час, agenta каза:

Аз също още нямам кредит за резервация от март. Очаквам....

Публикувано:
преди 30 минути , agenta каза:

Да, въведох го при резервацията, дори се вижда при пристигналото от Букинга потвърждение, чекаута е бил на 02.03.2018г., но сега проверих в Wizz и нямам кредити.

Значи би трябвало да го преведат скоро, най-вероятно днес.

Не го превеждат по едно и също време на всички, така че да не те притеснява, че аз и други имаме, а ти все още не.

• Харесвам 2
Публикувано:

Wizz са си ъпдейтнали приложението с нови функции - има възможност за промяна на полет, както и име на пътник - такса 45 евро онлайн

Screenshot_20180413-144224.png

• Харесвам 5
преди 3 часа, Leo каза:

Аз също още нямам кредит за резервация от март. Очаквам....

Сутринта нямаше нищо. Сега имам два кредита. Очаквам още 4. Всичките са в периода 10-20 март.

-------------

Готово. И 6-те са вътре.

Сега пък трябва да ги харча до 10 месец.

Еми, ..., щом трябва ... :) 

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

И аз получих кредита и се загледах в цени и дестинации. И видях това: връщане от Катания на 7 октомври с цена 566,99 лв.:lol:

Публикувано:

Имам полет от Атина утре и на мен така ми изписва,че летището не приема бордни мобилни карти. Видях, че има пътували с pdf на телефона, има ли още някой да го е пробвал за по-сигурно. Знам,че приемат мобилни бордни карти защото летяхме вече от Атина,но полета беше на Раян. Мисля, че няма да има проблем, но все пак някой служител да не се дърпа, че не е мобилна пък е на телефон.

Публикувано:
На 1.04.2018 г. в 23:58, Георги каза:

Някъде го бяхме говорили из темите, но не се сещам точно къде. Общо взето заключението беше, че е неясно формулирано, но до сега няма случай да са върнали някой с количка, защото детето е твърде голямо. 

Пак за количката. Питах служителите на Уиз на летище София. Казаха ми, че няма проблем за количката, но не можаха да ми дадат отговор за допустима възраст.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ivelina666 каза:

Дано и при нас няма проблем. Малкият ще е на 2г.3м., когато ще пътуваме и все още си е за количка. 

на 10ти пътувахме с количка, детето е на 2 г и 9 месеца :) нямаше проблем :)

• Харесвам 1
преди 6 часа, tara каза:

Пак за количката. Питах служителите на Уиз на летище София. Казаха ми, че няма проблем за количката, но не можаха да ми дадат отговор за допустима възраст.

Travelling with infants [до 2 г.] and babies [до 14 г.]

" Baby strollers can be carried to the aircraft door or steps where one of our crew will store them safely for you. They can be collected when leaving the aircraft. Strollers must be tagged at check-in or at the bag drop desk. If you checked in online and you are carrying hand luggage only, the stroller can be tagged at the boarding gate. "

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/travel-information/travelling-with-infants-and-babies#/

Сиреч, абсолютно буквално до 14 !? има ли количка - чекираш я безплатно и я докарваш до гейта.

Редактирано от cck
Infantns - до 2 години.
Публикувано:

Имам кредит 9.60 евро, които да изхарча до довечера. Нямам Дискаунт и не смятам да вземам /спътникът ми има/. Имам билети за май до Ница и юни до Базел. Лятото не пътувам и се оглеждам за октомври, но нищо не откривам. Дори и до Варна са скъпи. Идеи някакви? Или да си взема багаж на връщане от Базел? За какво ли ми е? Надявах се да пуснат зимното разписание, но не го пуснаха.

преди 13 минути , lesy каза:

Имам кредит 9.60 евро, които да изхарча до довечера. Нямам Дискаунт и не смятам да вземам /спътникът ми има/. Имам билети за май до Ница и юни до Базел. Лятото не пътувам и се оглеждам за октомври, но нищо не откривам. Дори и до Варна са скъпи. Идеи някакви? Или да си взема багаж на връщане от Базел? За какво ли ми е? Надявах се да пуснат зимното разписание, но не го пуснаха.

Аз също имах изтичащ кредит и понеже няма да пътувам скоро, пуснах едно "тото" до Братислава за октомври с надежда да променят разписанието и да си ги взема обратно под формата на 120%. Разликата е, че аз имам дискаунт и трябваше да доплатя само 1€ за билета, а ти ще трябва да доплатиш 10€ :)

Редактирано от chandni
  • Харесвам 4
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• dorita
    • nino
    • Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.