Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, lesy каза:

Имам кредит 9.60 евро, които да изхарча до довечера. Нямам Дискаунт и не смятам да вземам /спътникът ми има/. Имам билети за май до Ница и юни до Базел. Лятото не пътувам и се оглеждам за октомври, но нищо не откривам. Дори и до Варна са скъпи. Идеи някакви? Или да си взема багаж на връщане от Базел? За какво ли ми е? Надявах се да пуснат зимното разписание, но не го пуснаха.

Преди 1 час, chandni каза:

Аз също имах изтичащ кредит и понеже няма да пътувам скоро, пуснах едно "тото" до Братислава за октомври с надежда да променят разписанието и да си ги взема обратно под формата на 120%. Разликата е, че аз имам дискаунт и трябваше да доплатя само 1€ за билета, а ти ще трябва да доплатиш 10€ :)

Точно, взимаш най-евтиния билет най-далече във времето, за място, където може да настъпи промяна. Тогава кредитът няма срок. Аз имам натрупана доста сериозна сума на кредит чрез подобни врътки.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Имам питане относно разпределението на местата. Преди малко чекирах 3 билета, от които единият на бебе без закупено място. Моят билет и на бебето са с едно място съответно с приоритет, третият билет е разпределен на другия край на самолета без приоритет. Не трябва ли щом сме с една резервация да са местата ни заедно и да са с приоритетно качване и за двамата?

Редактирано от Yabandzhieva
Публикувано:
преди 1 минута , Yabandzhieva каза:

Не трябва ли

Трябва само ако сте си платили места. Безплатно нищо не "трябва", т.е. не са длъжни да ви сложат заедно. Виж последните мнения в темата.

Публикувано:
преди 8 минути , Боби каза:

Трябва само ако сте си платили места. Безплатно нищо не "трябва", т.е. не са длъжни да ви сложат заедно. Виж последните мнения в темата.

А може ли вече при чекирани билети да направя промяна на местата? 

Публикувано:
преди 4 минути , Yabandzhieva каза:

А може ли вече при чекирани билети да направя промяна на местата? 

Имам спомен, че може, но само на първите и аварийните редове. Опитай и ще разбереш.

Публикувано:
преди 17 минути , Боби каза:

Имам спомен, че може, но само на първите и аварийните редове. Опитай и ще разбереш.

Пробвах и ми дава, че мога и на заден ред да сменя моето място заедно с бебето до това на мъжа ми, защото до мен нямаше свободно място. Направих плащане и ми излиза излиза недостатъчно плащане за полет. Не мога да закупя също приорити на мъжа ми. Много неприятно съм изненадана, последно пътувах преди половин година и нямаше такива неща. Прочетох сега вече последните мнения за промените.

Публикувано:

Явно в такива ситуации решението е да се чекира първо един пътник, след което да се добавят останалите и да се плати поне едно място по-малко, освен ако не го сложи до вече заети съседни места.

Публикувано:

Аз пък се чудя как може на еднарезервация единият да е с приоритет, а другият- без ? Или съпругът Ви е на различна резервация ?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, bibi каза:

Аз пък се чудя как може на еднарезервация единият да е с приоритет, а другият- без ? Или съпругът Ви е на различна резервация ?

С една резервация сме

Публикувано:

А вие сте с приоритет, заради бебето ли ? Плащали ли сте за този приоритет, защото по принцип, ако се плаща за приоритет, трябва да се плати за всички в резервацията. п.с. това няма общо с вашия случай, но искам да изясня въпроса за себе се. Благодаря !

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, bibi каза:

А вие сте с приоритет, заради бебето ли ? Плащали ли сте за този приоритет, защото по принцип, ако се плаща за приоритет, трябва да се плати за всички в резервацията. п.с. това няма общо с вашия случай, но искам да изясня въпроса за себе се. Благодаря !

Моя приоритет е заради бебето, не съм плащала. Не знам от кога са тези промени, но е неприятно. В момента се опитвам да платя едно място и приоритет на мъжа ми, но дава грешка.

Публикувано:

а дали някой знае дали цената на местата се променя с приближаването на полета, хич не ми харесва идеята да купувам, но като ви чета май ще се наложи ...

Публикувано:

Целта им е ясна. Не се ли плаща, ще ни създават все повече неудобства и дискомфорт. Идеята е всичко да се плаща предварително , за да сме спокойни...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , ruwenzogy каза:

Целта им е ясна. Не се ли плаща, ще ни създават все повече неудобства и дискомфорт. Идеята е всичко да се плаща предварително , за да сме спокойни...

мдаа, поне цените да им бяха като на Раян, а то ...

Публикувано:

Преди 3 дни ми изпратиха следното съобщение, което мисля дава отговор на въпроса по-горе.

Както и с допълнителния текст в мейла индиректно се намеква, че ако искаш да си до спътника си, трябва да платиш...

IMG_20180415_105315 (1).jpg

IMG_20180415_105315 (2).jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Може ли някой да припомни при чекиране на хора от една резервация в кой момент излиза мястото - чак накрая, след разпечатването на бордната карта, или преди това? В кой момент се появява мястото?

Идеята ми е, с новата прецакня, да чекирам първо само един от нас тримата, а след това евентуално да купувам местата до него допълнително за втория и третия пътник.

Публикувано:
преди 28 минути , Zaro каза:

Може ли някой да припомни при чекиране на хора от една резервация в кой момент излиза мястото - чак накрая, след разпечатването на бордната карта, или преди това? В кой момент се появява мястото?

Идеята ми е, с новата прецакня, да чекирам първо само един от нас тримата, а след това евентуално да купувам местата до него допълнително за втория и третия пътник.

Накрая в бордната карта се вижда мястото.

Пробвай да разгледаш какви места ти дава свободни в момента(преди да се чекирате), но това е само ориентир.

Обикновено в последния момент дава налични почти само скъпи места.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Mary каза:

Накрая в бордната карта се вижда мястото.

Пробвай да разгледаш какви места ти дава свободни в момента(преди да се чекирате), но това е само ориентир.

Обикновено в последния момент дава налични почти само скъпи места.

А бе места засега има доста, ако реша за избирам три накуп, изборът е голям. Чудя се само, ако опитам това, да не изплющи системата им първия човек в някоя дупка, та да не мине номерът и пак да не са заедно.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Zaro каза:

А бе места засега има доста, ако реша за избирам три накуп, изборът е голям. Чудя се само, ако опитам това, да не изплющи системата им първия човек в някоя дупка, та да не мине номерът и пак да не са заедно.

От около две седмици и те разхвърлят местата от една резервация из самолета...

Няма никаква гаранция какво ще ви даде, но ако сте трима пробвай с този, който може да седи отделно.

Публикувано:

" Зимните разписания за 2018 г. са налични от 19 април 2018 г. за Катовице, София, Кишинев, Дебрецен и Тузла, като през първите две седмици се предоставят само за членове на WIZZ Discount Club. Предстоят допълнителни актуализации за разписанието. Моля, посетете отново wizzair.com или прегледайте страницата ни във Facebook за предстоящи актуализации за разписанието."

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 4 часа, Zaro каза:

Аууу, каква хубава дума - прецакня. Даваш ли, да ти я  открадна ?

По въпроса за местата - като чекираш първия, ако му купиш място, ще видиш на схемата къде има свободни места. Ако го чекираш и ти даде място автоматично, може около него да са заети, ти виждаш ли ги? То , ни така, ни -иначе.

Според мен, каквото и да направиш, трудно ще е да го натъкмиш тримата заедно.

Ти поне , две, едно до друго да направиш, пък за третото може да помолите за смяна.

Публикувано:

Преди 2 дни чекирах така:

Първо пропуснах избора на платени места и за единия пасажер ми даде 23F, а за другия 18D. Съседните места на 23 ред бяха купени, а и ние дори предпочитаме до пътеката да седим, та върнах наново чекиране и смених 23F с място 18C, което доплатих. Има табче „запомни/запамети” и така ме препрати към плащане.

За 3—ма дори да изберете на съседни редове пак е добре. Поне едното място ви остава без да плащате за избор.

Дано съм обяснила добре.

Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, zzxxcc каза:

" Зимните разписания за 2018 г. са налични от 19 април 2018 г. за Катовице, София, Кишинев, Дебрецен и Тузла, като през първите две седмици се предоставят само за членове на WIZZ Discount Club. Предстоят допълнителни актуализации за разписанието. Моля, посетете отново wizzair.com или прегледайте страницата ни във Facebook за предстоящи актуализации за разписанието."

Хм, София-Варна нещо липсва в зимното разписание за сега.

Едит: най-вероятно, защото разписанието е отворено само за Уиз дискаунт, а то не важи за вътрешни линии.

Редактирано от yordanov

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Яничка
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.