Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Ivko каза:

А от кога са ти резервациите аз имам една от 20-ти август и една от 24-ти дали трябва да идват вече кредита?

27.07- 01.08, ако напускането е било в август, трябва да ги получиш.

Публикувано:
преди 8 минути , bibi каза:

27.07- 01.08, ако напускането е било в август, трябва да ги получиш.

Да едната е 20-24.08 другата 24-26.08, а на кой имейл се пишеше ако не дойдат кредитите?

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Да едната е 20-24.08 другата 24-26.08, а на кой имейл се пишеше ако не дойдат кредитите?

Заприходяват се по принцип на по следващ месец до 10 число, като максимален период. Това ми бе отговорено от Booking на мен.

• Харесвам 1
Публикувано:

Заредени кредити за резервации 11-22.08 + уведомяване по мейл. 

Малко чудо е,  че този месец тук нямаше драми около това. 

Преди време четох,  че резервацията трябвало да е свързана с полет на Wizz. 

Това категорично не е вярно. Няма условие да е свързана нито с полет,  нито с конкретен  пътник.  Единственото условие е да е направена през вашия профил,  независимо за къде и за кого. 

• Харесвам 3
Публикувано:

От 30 октомври Wizz ще започнат да оперират полети между Любляна и Станстед. Полетите ще бъдат изпълнявани в дни вторник и събота. Самолетите за тези полети ще бъдат А320. Новата услуга ще се конкурира с полетите на Wizz между Любляна и Лутън:

Flight number: W92902
Departure city: STN
Departure time: 20.30
Arrival time: 22.25
Arrival city: LJU
Aircraft type: A320
Day operating: -2---6-

RETURN

Flight number: W92901
Departure city: LJU
Departure time: 23.40
Arrival time: 01.00
Arrival city: STN
Aircraft type: A320
Day operating: -2---6-

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте. Относно спазването на правилата тази седмица от Братислава за София летяхме без Priority с по една раница от 55 см и много малка 20 х 20 чанта за документите. Чекирането беше по желание и много хора не го правеха, но после им ги взимаха на гейта. 

В сайта на Wizz Air има промяна с онлайн чекирането и вече пише, че е и за полета на връщане е само 48 часа, освен ако не закупиш място. Прилагам снимка ( https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/booking-information/check-in-and-boarding#accordion-4 ) 

Clipboard04.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, mary_shery каза:

Т.е. взимали са и малките раници с големина като за лаптоп ли?

Различно е. Ние летяхме преди няколко дни от Варна за Лондон Лутън и не ни взеха ръчния багаж, въпреки , че нямахме Priority. На връщане, обаче на летището в Лутън залепиха етикетчета на всички чанти, независимо колко са големи.

Публикувано: (редактирано)
преди 6 часа, mary_shery каза:

Т.е. взимали са и малките раници с големина като за лаптоп ли?

Не, взимаха тези с големина 50-55 см, малките не ги взимаха. Не съм се изразила правилно. 

По повод чекирането - мисля, че преди го пишеше по друг начин затова. Намерих и статия по темата в Esky - https://blog.esky.bg/wizz-air-с-нови-правила-за-бордните-карти/ , казваща, че има промяна, но ще видим. 

Редактирано от darinamarinova
Публикувано: (редактирано)

Най - сетне след 75 дни чакане  Уиз са ми превели 10 %  за кола под наем взета през техния сайт . Леко са ме удари ли в курса на еврото  , 1 евро за 2.02 лв . И се оказа че застраховката на колата направена пак през техния сайт още при резервацията не влиза в 10 те % процента който връщат. Така че имам цели 5.63 евро за харчене 😀

Редактирано от Capitan Morgan
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 33 минути , aleksandrina каза:

Много! За почерпка на целия форум ще има. 🤣🤣🤣

Лудница 🙂 Избих сандвича на Малпенза преди да взема колата 🤣

• Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, darinamarinova каза:

Не, взимаха тези с големина 50-55 см, малките не ги взимаха. Не съм се изразила правилно. 

По повод чекирането - мисля, че преди го пишеше по друг начин затова. Намерих и статия по темата в Esky - https://blog.esky.bg/wizz-air-с-нови-правила-за-бордните-карти/ , казваща, че има промяна, но ще видим. 

Мисля, че НЕ навсякъде по летищата се съобразяват стриктно с правилата. Когато полетът закъснее и екипажът бърза да излети, не гледат много много кой с какъв багаж е, а бързат да качат пътниците, кой с каквото е. При мен беше точно така- на връщане от Брюксел ни качиха буквално като стадо овце, чакащи изнервени пред гейта, и който можа си качи в салона и личния багаж с размери като моя- 55/20/30 горе- долу. Първите на опашката ги оставиха за багажното, но от средата вече всички се бутаха към гейта и не ни обърнаха внимание.

Публикувано:

Преди малко букнах полет, обаче не ми прати никакъв invoice, а ми трябва, защото този билет ще експенсвам.

И на invoice information ми дава - No invoices found.

Някой има ли идея към кой да се обърна, за да получа такава?

Публикувано:
преди 2 минути , rainbou1 каза:

Преди малко букнах полет, обаче не ми прати никакъв invoice, а ми трябва, защото този билет ще експенсвам.

И на invoice information ми дава - No invoices found.

Някой има ли идея към кой да се обърна, за да получа такава?

Обикновено изпращат инвойсите от няколко часа до 1-2 дни след покупката на билетите. Изчакайте малко и би трябвало да ви го изпратят.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , yordanov каза:

Обикновено изпращат инвойсите от няколко часа до 1-2 дни след покупката на билетите. Изчакайте малко и би трябвало да ви го изпратят.

Добре, да видим.

Благодаря много за бързия отговор.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.