Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
8 hours ago, neuromancer said:

Няма ли 6 или поне 3 месеца за харчене на тия уиз кредити?

Да, 6 месеца са валидни, но едната сума ми е начислена януари, а другата ще ми е от май-юни и двете суми общо трябва да ги изхарча до юли. Ако не ги изхарча заедно първият кредит ще ми стане невалиден 🙂 

Публикувано: (редактирано)

Дебна полет Болоня-София за конкретна дата средата на месец юли и в момента е 55 евро. Някакви наблюдения за този период и дестинация цената как варира? От приятел в тур агенция знам ,че имат програми до Римини и купуват места до Болоня, но конкретно те юли и август нямат почивки там защото хотелите били скъпи и би следвало да е така и при други агенции и да няма купени много места от тях, че с тези полети три пъти в седмицата тогава!

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

Дебна полет Болоня-София за конкретна дата средата на месец юли и в момента е 55 евро. Някакви наблюдения за този период и дестинация цената как варира? От приятел в тур агенция знам ,че имат програми до Римини и купуват места до Болоня, но конкретно те юли и август нямат почивки там защото хотелите били скъпи и би следвало да е така и при други агенции и да няма купени много места от тях, че с тези полети три пъти в седмицата тогава!

През 2016 г. точно юли месец го летях това и беше около 100 лв. раундтрипа.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
1 hour ago, Eva eva said:

Да, 6 месеца са валидни, но едната сума ми е начислена януари, а другата ще ми е от май-юни и двете суми общо трябва да ги изхарча до юли. Ако не ги изхарча заедно първият кредит ще ми стане невалиден 🙂 

Няма такова нещо, изтичат си според срока им на валидност. Пример, ако 40 евро изтичат април, а 50 евро ти изтичат юни, имаш общо 90 евро, но реално само 40 ще ти изтекат, ако не ги изхарчиш до датата им през април. Ако билета ти е 60 евро ще си изхарчиш изтичащите през април 40 евро и 20 от другите и така ще ти останат 30 евро изтичащи през юни. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , Ivko каза:

Дебна полет Болоня-София за конкретна дата средата на месец юли и в момента е 55 евро

Мин.година края на май купувах билети  за края на юли по 39,99лв в посока без дискаунт клуб.

• Благодаря 1
Публикувано:
В момента, Мари Николова каза:

Мин.година края на май купувах билети  за края на юли по 39,99лв в посока без дискаунт клуб.

Болоня-София също е имало за тази цена така ли, че то в посока имат голяма разлика понякога.

Публикувано:
преди 10 минути , Мари Николова каза:

Такива са цените 60 дена преди пътуването.

преди 52 минути , Ivko каза:

на месец юли и в момента е 55 евро. 

Такива са цените над 90 дена преди полета.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , epetkov каза:

Такива са цените 60 дена преди пътуването.

Такива са цените над 90 дена преди полета.

Да може и да има такива цени два месеца преди пътуването ако останат места 🙂

Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

Болоня-София също е имало за тази цена така ли, че то в посока имат голяма разлика понякога.

Да и в двете посоки бяха по 39,99лв и то за много дати.През сайтовете тогава ги смъкнах още малко.Но нали знаеш,че никой не може да ти гарантира,особено ако целиш конкретна дата🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз не вярвам вече на това за 60/90 дни. Есента купих билети за Бари, 1-8 май, шест двупосочни, за 480лв общо, всички. 

Към днешна дата са малко над 2300лв, не вярвам да се сринат до 400.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 7 минути , Аmélie каза:

, 1-8 май,

Разбира се, че правилото 60/90 не важи за празнични периоди,  като например 1-8 май. 

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 2
Публикувано:

Според мен ситуацията с цените на Wizz е следната.

3 месеца и повече преди полета цените са умерено високи, след това ги свалят в зависимост от продадените билети за конкретната дата. Най-изгодните цени се хващат 2-3 месеца преди полета, но ако не си със фиксирани дати.

• Замислям се 1
Публикувано:
1 hour ago, Jorro said:

Няма такова нещо, изтичат си според срока им на валидност. Пример, ако 40 евро изтичат април, а 50 евро ти изтичат юни, имаш общо 90 евро, но реално само 40 ще ти изтекат, ако не ги изхарчиш до датата им през април. Ако билета ти е 60 евро ще си изхарчиш изтичащите през април 40 евро и 20 от другите и така ще ти останат 30 евро изтичащи през юни. 

За едно и също нещо говорим, явно не се изразявам правилно 🙂  Те двата кредита общо не са кой знае каква сума, та затова ще гледам да ги похарча заедно до края на юли, когато изтича валидността на първия кредит.

Публикувано:

Wizz Air announces 2 new routes between Greece and Ukraine!

The low-fare connection Kyiv-Athens is commencing on May 21 with 2 weekly frequencies, onTuesdays and Saturdays, while flights on a route Kyiv-Thessaloniki are commencing on May 20 and will be operated 2 times per week, on Mondays and Fridays.

New routes:
Kyiv – Athens (Tuesday, Saturday, from May 21)

Kyiv – Thessaloniki (Monday, Friday, from May 20)

Публикувано:
1 hour ago, epetkov said:

Разбира се, че правилото 60/90 не важи за празнични периоди,  като например 1-8 май. 

Интересното е, че ние не бяхме ограничено с дати. Търсхеме предимно април, при това началото. Но само 1-8 бяха на оферта тогава.  

Публикувано:
1 hour ago, Мари Николова said:

Да и в двете посоки бяха по 39,99лв и то за много дати.През сайтовете тогава ги смъкнах още малко.Но нали знаеш,че никой не може да ти гарантира,особено ако целиш конкретна дата🙂

Може ли да обесниш малко повече какво имаш предвид с това, че през сайтовете си ги смъкнала още малко.. че не съм много запозната с тези неща, а ми е интересно как се случва. 🙂

• Смея се 2
Публикувано:
3 minutes ago, Raya Vladova said:

Може ли да обесниш малко повече какво имаш предвид с това, че през сайтовете си ги смъкнала още малко.. че не съм много запозната с тези неща, а ми е интересно как се случва.

Има 2 обширни теми за този вид "пазаруване" на билети.

Ето ги:

Четеш 1-вия пост и после започваш отзад напред.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 часа, Eva eva каза:

Бих искала да попитам - възможен ли е еднодневен трип с wizz от София? Имам едни бонуси и не мога да измисля къде да ги изхарча. Иска ми се да излетим сутринта рано, цял ден да се мотаем някъде и вечерта късно обратно 🙂  

Може да разгледаш (и следиш) ето тази тема :smile3:

• Харесвам 1
Публикувано:
12 minutes ago, Емика said:

Някой знае ли защо липсва разписание за Рим Фиумичино? 

П.п. Не ми се рискува с другата АК. 

Е, ти чак сега ли го виждаш? 😉 Рим го няма от доста време. Ryan имат до Чампино. С R. ходихме до Рим и нямаше проблем...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, aleksandrina каза:

Е, ти чак сега ли го виждаш? 😉 Рим го няма от доста време. Ryan имат до Чампино. С R. ходихме до Рим и нямаше проблем...

Някой скоро беше писал, май, че се е появило. Е, ще ходя с другата.. А това летище и района на Термини си го знаех слепешката. Благодаря, @aleksandrina😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , aleksandrina каза:

Да, някой беше писал, че се е появил Рим в менюто отново. Но дати няма. И Пиза на Райън е в менюто- и пак няма дати. 😞 

Предполагам в менюто на моб приложение. На сайта вообще не са махали.

Публикувано:
On 2/7/2019 at 9:57 PM, Zaro said:

Рим вече изчезна окончателно от менюто. Лично за мен изненада, че не можаха да задържат такава дестинация. 

On 2/13/2019 at 10:24 AM, Zaro said:

Рим отново се появи в падащото меню.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• Мирослав Василев
    • Граф Вронски
    • new one
    • Яни
    • Kamen
    • Ivan Ivanich
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.