Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 22 минути , Hollywood каза:

Сезон година храни.

До Милано няма и места. Не е заради Малката награда на Италия във Формула 2 😄

image.png.a0c156d66ed9cc96a9154c712414605c.png

Това  не са ли на Ryanair полетите? На Wizz още има, за съжаление времето около въпросните дати го предвиждат доста дъждовно 

Връзка към коментар
преди 4 часа, Topfly каза:

За следващите седмици в посока София-Будапеща Уиз ер доста са надули цените...Някой има ли идея каква е причината?

sof-bud.JPG.3b9f6a0081471972634f13b96c5d4ebc.JPG

А, нищо особено. Просто част от бизнес-плана на LOT :tongue:

• Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Снощи случайно забелязах, че една резерващия София - Франкфурт е променена от 10 септември на 11 септември. Не бях получавал никакво уведомление за промяната.

На безплатния телефон успях да я променя за по-удобната (по-малко неудобната) дата 09 септември, само за 1 минута разговор на английски с оператора.

Освен полета на 10 септември е изчезнал и този на 13 септември. Добре е тези, които летят в началото  на септември, да си погледнат резервациите.

P.S. На 10 и на 13 септември няма полети и до Милано Бергамо.

Редактирано от VladimirK
допълнение
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Току що получих съобщение, че полетът от Братислава до София закъснява. Вместо в 21.55ч ще излети в 00.25ч.

Само ако закъснее с 3 часа ли ще имам право на компенсация?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , EliDion каза:

Мале мале, значи ще се чака доста. В рози ред на мисли как бяха обезщетенията?

Молиш се закъснението да е над 3 часа за 400€ или играеш с Colibra и взимаш доста по-малко,  но почти сигурни пари. 

преди 6 минути , bimbo каза:

Току що получих съобщение, че полетът от Братислава до София закъснява. Вместо в 21.55ч ще излети в 00.25ч.

Само ако закъснее с 3 часа ли ще имам право на компенсация?

Да. 

П. П.  Да видим кое ще надделее у вас.  Единия глас казва 400 €, 400€ , другият Colibra, Colibra.  

Един известен българин имаше също толкова известно мнение по въпроса. 

Връзка към коментар

Сутринта е имало оувърбукинг за полета до Дортмунд. Пак 4-ма са отделили да чакат. Моя близка са избрали да пътува, понеже е бременна, другите 3-ма останали.

Връзка към коментар

Да попитам - проблем ли е на връщане да добавя приорити, но не разполагам с куфар. С голяма найлонова торба ще имам ли проблем? Има ли изискване в какво да е багажа?

Връзка към коментар
8 minutes ago, ili said:

Да попитам - проблем ли е на връщане да добавя приорити, но не разполагам с куфар. С голяма найлонова торба ще имам ли проблем? Има ли изискване в какво да е багажа?

Няма изискване. Трябва просто да се побира в 55х40х23.

Връзка към коментар
Цитат

From December, both tourists and business travelers have even more options to benefit from the low prices of the Hungarian budget airline. From 18.12. Wizzair flies once a day from Vienna to the Greek capital Athens, in addition it starts from 18.12. 1x daily from Vienna to the Rhine metropolis Cologne. 

From 18.12. or 19.12. In addition, Wizzair also flies weekly to Pristina (Kosovo) and three times a week to Tirana (Albania).  

The Spanish Castellon near Valencia will be served twice a week from 01.07.2020. In addition, from 01.07.2020, Wizzair will link Vienna to London-Luton once a day. 

There are frequency increases in Vienna - Tel Aviv (from 01.07., From 9x weekly to 2x daily) and in Vienna - Lisbon (from 01.07., From 4x weekly to 1x daily). 

Уизз ер продължават с експанзията във Виена, направо ми е жал за Австрийските авиолинии.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, makler said:

Уизз ер продължават с експанзията във Виена, направо ми е жал за Австрийските авиолинии.

Няма какво да ти е жал. Таргет групите им са различни, а пък и доста често излиза по-евтино като крайна ст-ст да летиш с не НТА .... Общо взето едва ли ще им откъснат кой знае какъв дял от техните пътници.

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Jorro каза:

Няма какво да ти е жал. Таргет групите им са различни, а пък и доста често излиза по-евтино като крайна ст-ст да летиш с не НТА .... Общо взето едва ли ще им откъснат кой знае какъв дял от техните пътници.

Подозирам, че на Уиз им е все тая от кого са откъснали пътници, ако са им пълни самолетите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес проверявям билети и се чудя защо ми дава цени без дискаунт, а то ми е изтекла едната година заедно с КК карта. Не трябва ли автоматично да се поднови? На кого трябва да се обадя сега?

Връзка към коментар
преди 7 минути , Ivko каза:

Днес проверявям билети и се чудя защо ми дава цени без дискаунт, а то ми е изтекла едната година заедно с КК карта. Не трябва ли автоматично да се поднови? На кого трябва да се обадя сега?

Моята автоматично се поднови. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И моето просто от приложението не ми показваше, че имам и се сетих да влезна през уеб и там си го имам.  Излезнах и влезнах пак в приложението, но пак не ми показва, а през уеб си го имам?А!

Връзка към коментар

Синът ми трябва да лети утре сутрин за Дортмунд. Не дава да се чекира. Излиза "Невалидна борд на карта". 

Да се яви на гише. Идеи? 

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , lesy каза:

Синът ми трябва да лети утре сутрин за Дортмунд. Не дава да се чекира. Излиза "Невалидна борд на карта". 

Да се яви на гише. Идеи? 

Звънете на телефоните, най-напред на безплатния. 🙂

Късмет!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.