Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Еми определено не можеш много да се довериш отсега. Ако купиш, запазваш цена, не часове. 

Ако изчакаш цената ще мръдне, а вероятността за променят полета пак няма да изчезне. 

Зависи колко лесно се адаптираш към промените, всичко се случва, ако новите дати са напълно неизползваеми връщат парите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз не разбрах точно от какво те е страх. Ако те правят промени, можеш да променяш и отказваш съвсем безплатно, което е по-изгодно от флекса. Ако ти не си сигурен в датите отсега, флекса ти дава възможност да правиш промени без да губиш платените досега пари. Също ако имаш свързващи полети, флекса е задължителен, защото може те да променят само единия, и да ти се наложи ти да промениш другия.

И в двата случая това не се отнася за друго, освен за полетите,така че за хотели и друго си осигуряваш гъвкавост ти, примерно право на отказ за хотела или въобще не резервираш отрано. Евентуално дали можеш да мръднеш отпуските малко при промени, дали си резервирал плътно за отпуската и нямаш един два дни буфер също е важно.

• Харесвам 4
Публикувано:

Някой има ли инфо за машината - HA-LYS, която изпълняваше полета London - Sofia и трябваше да кацне в София в 14:00ч.

Пренасочена е към Скопие? Каква е причината за това пренасочване?

Доколкото виждам тя трябва да изпълнява още два полета днес до и от Мадрид, който вече са със закъснение от 2 часа 

Някой с платен профил може ли да провери във Flightradar24 каква информация има? Не виждам на нашето летищетщ да има проблеми някакви?

Публикувано:
преди 39 минути , agenta каза:

Някой има ли инфо за машината - HA-LYS, която изпълняваше полета London - Sofia и трябваше да кацне в София в 14:00ч.

Пренасочена е към Скопие? Каква е причината за това пренасочване?

Доколкото виждам тя трябва да изпълнява още два полета днес до и от Мадрид, който вече са със закъснение от 2 часа 

Някой с платен профил може ли да провери във Flightradar24 каква информация има? Не виждам на нашето летищетщ да има проблеми някакви?

В момента каца в София.

image.png.a85a9c2e28d7df6acea82364c9eb9ceb.png

Публикувано:
Преди 1 час, agenta каза:

Не е проблем да се следи машината и без профил: https://www.flightradar24.com/data/aircraft/ha-lys

image.png.8bd545cb6281140e8093cd81575e490b.png

Не вярвам и да е платен профила да ти покаже защо са сменили маршрута, но явно е имало някакъв проблем...

• Харесвам 1
Публикувано:

Вече съвсем се обърках- чекирам сега полети за утре, до Валенсия, нито ми иска данни на личен документ , нищо, просто изплю местата и картите са готови. Ненормална работа ми се струва, всеки път е нещо различно, само да се шашкам :(

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , bobole4e каза:

Вече съвсем се обърках- чекирам сега полети за утре, до Валенсия, нито ми иска данни на личен документ , нищо, просто изплю местата и картите са готови. Ненормална работа ми се струва, всеки път е нещо различно, само да се шашкам :(

Така е вече 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:

Намерих 11 евро флекс Анкона-Тирана, но там багажът е скъп. Най-евтин е на Братислава-Скопие, но там флекс е 15 евро. 

Мога ли да купя билет първо Анкона-Тирана, за да взема евтиния флекс и после да сменя на Братислава и да добавя багаж на цената за Братислава? Забелязал съм, че като купувам багаж по схемата и после сменя полета за друга дестинация цената на багажа (ако искам да добавя в последствие) е спрямо новата дестинация т.е. би трябвало да стане първо евтиния флекс и после да добавя евтин багаж? 

Публикувано:
Преди 1 час, Loverboy каза:

Намерих 11 евро флекс Анкона-Тирана

Е то това не е новост. Отдавна има, особено за февруарските дати. Въпросът е в това, че няма вече никъде под 10 евро, както имаше преди няколко месеца.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Loverboy каза:

би трябвало да стане първо евтиния флекс и после да добавя евтин багаж? 

да

Публикувано:
преди 8 часа, Argentique каза:

да

Отчет - стана, но Wizz веднага наду цената на багажа с 2 евро. 

купих флекс за 11 Анкона-Тирана и после смених на Братислава-Скопие. При проверка преди смяната багажът беше 18 евро, при смяната беше 20. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

някой знае ли дали може да се свали цената на визз до Абу Даби за края на Януари 2025 г. В момента е 310 о+в.

Някой от ОТА?

Публикувано:
На 7.11.2024 г. в 11:50, r_nikolov1 каза:

Попаднах на интересно съобщение от Wizz във Фейсбук група:

36DBD08E-5844-4885-9FC2-CCAF32788201.jpeg

И на мен ми сложиха такава такса на 2 от профилите, на третия обаче няма и си действам от него. Правиш нов имейл и нов профил и така.

Публикувано:

Здравейте. Чувствам се много балъшки. За пръв път ще летя до Базел с Wizz и въобще не мога да се ориентирам къде каца. Имало повече от едно летище, не мога да си формулирам въпроса на английски, така че гугъл да ме "заведе" където да разбера повече. Отделно имам голяма дилема с транспортирането си до конкретна точка, вече във Франция и започвам да се напрягам, за това моля за малко инфо относно летището, а за останалото ще пиша в швейцарската тема, за да не илизам от темата. Благодаря! Лека и спокойна вечер. 🙂

Публикувано:

Здравейте, какви бяха опциите ако уиз ти отменят полета по рано от 2 седмици, понеже от Бургас са пуснали полет в петък до Лутън, който беше предвиден само за празниците, но сега показва че до края на февруари ще го има полета в петък, понеже януари планирам Бургас лутън гранд Канария и ако отменят полета е петък от Бургас, мога ли да имам опция да летя от София

Публикувано:
преди 11 минути , Георги Василев каза:

Здравейте. Чувствам се много балъшки. За пръв път ще летя до Базел с Wizz и въобще не мога да се ориентирам къде каца. Имало повече от едно летище, не мога да си формулирам въпроса на английски, така че гугъл да ме "заведе" където да разбера повече. Отделно имам голяма дилема с транспортирането си до конкретна точка, вече във Франция и започвам да се напрягам, за това моля за малко инфо относно летището, а за останалото ще пиша в швейцарската тема, за да не илизам от темата. Благодаря! Лека и спокойна вечер. 🙂

Летището е едно,има два изхода . Следвайте надписите за излизане към френската част. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте! Някой с актуално инфо колко се доплаща пре превишени кг чекиран багаж? Барселона е летището , ако има значение..

Благодаря!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• venceremos
    • Plamsi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.