Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Това е нищо! Преди 2 месеца в Барселона качиха двама от полета за Букурещ (на съседния гейт) на нашия самолет. Час закъснение, докато ги издирят и убедят, че това не е техият самолет.

• Шок 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 40 минути , Ivko каза:

И сега и сайта им не се зарежда 🤣🤣 и аз как да си купя билет с дискаунт?!

Хм и на мен не ми зарежда членството , а ми се поднови на 22.08. Странна работа. Писа ли до съпорта?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , liliya каза:

Хм и на мен не ми зарежда членството , а ми се поднови на 22.08. Странна работа. Писа ли до съпорта?

Аз не но мисля, че вече писаха от тук някой и да явно само на хората с КК и брандираното им членство не излиза в аппа.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
54 minutes ago, Eti* said:

При мен, в приложението, пише, че членството ми изтича на 19.03.2013 година🤣 Голям бъг имат явно.

Преди време предлагаха полети за 1900 год. (по спомени). :D

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , aleksandrina каза:

Преди време предлагаха полети за 1900 год. (по спомени). 😄

Какъв е проблемът? Ако се получи изкривяване във времевата отсечка може наистина да се озовете в 1900 г. Ще е голямо приключение.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Голяма забава, сега звъннах на 0035627781054  (Малта) + цифра 5 (български език)  да питам какво става с мобилното приложение и защо не си виждам брандираното ми членство в мобилния апп. Едно момченце ми говори разни глупости. Провери ми акаунта и ми отговори, че имам такова до 06.2020г., нямало проблем. Аз отново обяснявам на чист български какво става, кога ми е издадена кратата, че тази година е подновена и че нямаше проблеми преди да мине ъпдейт по приложението им преди 5 дни. Каза ми, да съм се обърна към Банка ДСК ЕАД, пак го спрях обясних му, че има проблем във функционалността на приложението и че щом той вижда членството, значи Банка ДСК си е свършила работата. 

Помолих го да ексалира проблема към техническия екип разработчици на АПП-а, каза ми че ще го направи и че било хубаво да пусна и през сайта оплакване. Отговорих в края на разговора, че това съм го направил вчера на аглийската версия на сайта им и се надявам скоро да оправят проблема, защото няма как да се букват билети с отстъпка, от което губят те, защото в момента спират клиентите си с членство да го правят.

• Харесвам 1
  • Браво 3
Връзка към коментар

Следващата седмица ще ходим до Копенхаген с Уиз. Имам приорити, за да мога да взема един малък куфар ръчен багаж. Искаше ми се да си взема един алкохол (Empirical Spirits) навръщане, който няма да може да мине на летището. Има ли възможност да ги помоля да ми чекират багажа вместо да го качвам с мен на борда?

Връзка към коментар
преди 5 минути , bronc каза:

Следващата седмица ще ходим до Копенхаген с Уиз. Имам приорити, за да мога да взема един малък куфар ръчен багаж. Искаше ми се да си взема един алкохол (Empirical Spirits) навръщане, който няма да може да мине на летището. Има ли възможност да ги помоля да ми чекират багажа вместо да го качвам с мен на борда?

На летището не се ли продава.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тази сутрин към Бергамо отново имаше Overbooking, или поне така ми се стори. Имаше няколко човека, които чакаха нетърпеливо, питаха и им казаха, че трябва да изчакат да се качат всички, след което (вече от буса) видяхме как казват на една жена нещо и тя доста побесня ( което е разбираемо), след това заключиха гейта и повече никой не се качи

• Харесвам 2
Връзка към коментар
2 hours ago, bronc said:

Не мисля. Те са малко "изчанчени" 

https://shop.empiricalspirits.co/

Вземи си по  100мл 🙂, после да споделиш FUCK TRUMP AND ...  какъв вкус има 😉 

А ако искаш нещо по сериозно то:  Free shipping on EU orders over 60€.

Връзка към коментар

Аз вчера вечерта, взимах билети за Айндховен и нямах проблем членството. Имах проблем с името на втория пътник и на мобилната и на уеб версията. След като попълвах чинно имената и пола на втория пътник, не ме допускаше до по нататъшно действие и ми изпитваше въведете имената на втория пътник. Така поне 20 пъти, докато се изнервих и накрая го прие. Правят явно някакви профилактика и на сайта и на мобилното приложение.

Връзка към коментар
преди 6 минути , BlackArt77 каза:

Аз вчера вечерта, взимах билети за Айндховен и нямах проблем членството.

А случайно да си вземал билети с кредит или въобще някой вземал ли е тези дни? Приятел има проблем и не може да си ползва кредита по никакъв начин-нито за билети нито за услуги и е питал един вътрешен с Уиз и той му е казал, че вече няма да може да се ползва кредита лично, а трябва да се звъни на кол центъра и те да ти направят резервацията с кредита?! Той ли нещо не е разбрал или тия с луди?!

• Шок 1
Връзка към коментар

Купис билети в понеделник, по-голямана част от които платих кредит. Никакъв проблем.

Редактирано от Mamas
допълних изречението.
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.