Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Ами пробвайте да си купите и ще видите новата "промоция" от днес явно:

СТАНДАРТНО НАЙ-ДОБРА ОПЦИЯ, АКО ЛЕТИТЕ САМИ (ИЛИ С ЕДИН СПЪТНИК)
Освен това тези отстъпки могат да бъдат приложени за всяко ваше пътуване за ‎79,00 лв.

ГРУПОВО НАЙ-ДОБРА ОПЦИЯ ЗА СЕМЕЙСТВА ИЛИ ПРИЯТЕЛИ
Освен това тези отстъпки могат да бъдат приложени за всяко ваше пътуване за ‎159,00 лв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , neuromancer каза:

Отстъпката вече не е процент, а твърдо 10 евро

или винаги е било така?

Винаги си е било 10 евро, поне аз не съм срещал никога отсъпка в % с изключение на промоция.

Връзка към коментар
Преди 1 час, adreno каза:

Клиентската база на ДСК ще се увеличава...

WDCbg.PNG.c6e65a9d33fa7cfc1a84bb3f0281be2f.PNG

Ами има нещо вярно и си мисля, че нещо сигурно са се сдушили двете. Уиз викат “ще вдигнем, члнеството за да имате повече клиенти, но искаме комисионна”

А друг има ли въпросния имейл?

Връзка към коментар
преди 10 минути , Ivko каза:

Винаги си е било 10 евро, поне аз не съм срещал никога отсъпка в % с изключение на промоция.

Не е било винаги 10 евро.Лятото ,като търсих билети ,за Лондон ми направи впечатление ,че билети над 200 лв цена ,имаха по 40 лв отстъпка.Говоря ,за полети от София и Букурещ.Иначе от Варна ,колкото и голяма да беше цената отстъпката беше твърдо 20 лв.

Връзка към коментар
преди 43 минути , Nati каза:

Wizz отмениха полетите на 02.10 и 09.10 - София - Бове. И дори не ми пратиха мейл, за да съобщят тази новина. Добре, че случайно проверих 😞

Пращат просто по-късно ще дойде. Аз също имах промяна до Рим и случайно си преглеждах резервацията и видях и след два дена дойде. Не може да не ти пратят все пак там са ти опциите.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, neuromancer каза:

Отстъпката вече не е процент, а твърдо 10 евро

или винаги е било така?

Отстъпката никога не е била процент.

В началото (като се казваше Wizz Exclusive club и струваше 19 евро и важеше за 9 пътника) беше минимум 10 евро отстъпка за полети над 19,99Е, като над 89 или 99 евро цена на билета даваше и по 15-20 евро отстъпки.

По някое време "минимум" изчезна.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отсъпки намалени, букинг-рефънд намален, членство увеличен...не знам какво правят тия..

преди 4 часа, adreno каза:

Иначе на сайта им са още старите цени:

WDCbg.PNG.c6e65a9d33fa7cfc1a84bb3f0281be2f.PNG

Ами и там вече са новите 😂

преди 9 минути , adreno каза:

Отстъпката никога не е била процент.

В началото (като се казваше Wizz Exclusive club и струваше 19 евро и важеше за 9 пътника) беше минимум 10 евро отстъпка за полети над 19,99Е, като над 89 или 99 евро цена на билета даваше и по 15-20 евро отстъпки.

По някое време "минимум" изчезна.

Това го помня, че имаше сериозни отсъпки за по-скъпите билети едно време

Връзка към коментар
преди 2 минути , Ivko каза:

Отсъпки намалени, букинг-рефънд намален, членство увеличен...

Забравяш размер багаж - намален, себестойност на седалка - намалена (поне така се хвалят, че имат най-ниската себестойност на седалка).

Връзка към коментар

Нещо много минорно взе да става тука, нали летят това е важно, има други и това не могат. Да разведря малко обстановката ще се похваля със самоделната ми "бизнес" класа, че една връзка с тях ми беше много удобна и нямам забележки, всичко беше точно. Широко, удобно, сандвич с месо от животно, маркови напитки и десерти, "стая" с изглед "море", даже хората са се постарали и са цвъкнали една лампичка на крилото да ми мига за атмосфера през цялото време, не са толкова скръндзави колкото ги изкарвате... :grin:

wizzbc.jpg.6da1be6d9ac2dd9f84960b1baaa22cb4.jpg

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар
29 minutes ago, chandni said:

Забравяш размер багаж - намален, себестойност на седалка - намалена (поне така се хвалят, че имат най-ниската себестойност на седалка).

Така работи всяка схема с пристрастяване - зарибиха ни първо с евтини билети, нормални багажи, а сега когато всеки вече го "сърби" 🙂 да пътува, е време за жътва .... 😄

Dark Souls 3 PVP - Scythe Luck Build (Harvester of Sorrow)

A и толкова точки раздадоха, че е време по-бързо да си ги приберат ...

Връзка към коментар

ми те видяха, че тук им превъртяхме по три пъти всичките бг линии и единствената им надежда остава шантавите маршрути на @Фичо  чат-пат да ги включват и тях, като пътем си направят членството ексклузивно за по-голяма екзотика :nea:

Връзка към коментар

Според мен всичко това е резултат от многото партньорски програми. То не са кредити от booking, от ДСК, от rent-a-car... колко от нас са вадили реални пари, за да им плащат билетите в последните години 🙄 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз за малко над 1 година  едвам си избрах билети наскоро с тях и то защото имах някаква сума от ДСК и най-вече заради часа на излитане, иначе нямаше да се занимавам с тях изобщо. В пъти по-често ползвам Райън. Ако път трябва да плащам членство за 5 души съвсем загиват.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 3.09.2019 г. в 15:46, epetkov каза:

Ето и визуално как ще изглеждат новите 15 полета  от Полша:

948711528_Polland2020.jpg.5c876530c5d30353bae5e0c9609a04fe.jpg

А от кога, знае ли се?

Че много ми трябва един от тези полети...

Връзка към коментар

Трябва ми помощ с използването на кредит от Wizz профил. Имам 40Е с валидност до 14 септ вкл.

Искам да направя резервация за трима на обща стойност 90Е и да използвам кредита + доплащане.

Стигам до плащане и там има опция - ИЗПОЛЗВАНЕ НА WIZZ ВАУЧЕР ИЛИ ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД. Цъкам на нея и мога да избера между Ваучер или Промо код. Което и от двете да избера и въведа номера на Уиз профила ми дава съответно невалиден код на ваучер или грешен купон (код).

Какво изпускам? 

Благодаря предварително! 🙂

Връзка към коментар
преди 5 минути , jblaze каза:

Трябва ми помощ с използването на кредит от Wizz профил. Имам 40Е с валидност до 14 септ вкл.

Искам да направя резервация за трима на обща стойност 90Е и да използвам кредита + доплащане.

Стигам до плащане и там има опция - ИЗПОЛЗВАНЕ НА WIZZ ВАУЧЕР ИЛИ ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД. Цъкам на нея и мога да избера между Ваучер или Промо код. Което и от двете да избера и въведа номера на Уиз профила ми дава съответно невалиден код на ваучер или грешен купон (код).

Какво изпускам? 

Благодаря предварително! 🙂

Точно под тази опция, трябва да имате друга опция - използване на кредит. Изглежда по този начин:

1334804995_Screenshot2019-09-11at21_14_00.png.dc06ddd57093f05878f843d54d232d89.png

Връзка към коментар

Мерси за помощта. Започнах резервацията отначало и този път ми се появи опцията. Явно не съм бил влязъл в профила си преди да започна първата резервация или нещо подобно е причината :).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.