Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 48 минути , ZORI каза:

С тия от Wizziar ще се развеждам вече. Сменили са ми полета и днес го видях. И то сменен точно 14 дни преди дата, какво да ги правя. Толкова се бях настроила ,  мойте хора няма да могат да си удължат отпуската, пък и стават дълго 8-9 дни със следващата дата. За три  дни заслужавали си Ница. Много съм разочарована и мога ли да имам притенции за резервирани нощувки. Моите са с безплатно анулирание и още в процес на уговорки, но ако ги бях платила , букнала без анулиране, какво правим тогава? Ако ми завъртят този номер и декември, аз тогава напроаво го изпущам кораба, как да се застраховам?

Да започна с това,че Лазурния бряг си заслужава всяка минута и за три дни може да видите много:) Може да поискаш от Уиз да ти сменят полета с такъв до Бергамо,например.От там с Тело и/или автобус до Ница,но се съмнявам да излезе евтино.Предполагам,че полета ти е в края на септември.Раян стартират полети от/до Марсилия от октомври,ако нещо може да нагласиш с тях.До Ница е 3 часа път с автобус,за 5-10евро.Декември е по-малко вероятно да сменят/отменят полет,сега се случва заради отпуски на екипажа,а е и края на летния сезон и наместват разписание.Но и тогава може да използваш Марсилия като резерв.вариант.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, Мари Николова каза:

но се съмнявам,че се дължи на секси-убедителният ми глас

тъкмо щях да припомня оня виц, който завършваше така:
- И всичко това на теб ли ти се случи?!?!? 
- Не, бе - на жена ми...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , ZORI каза:

С тия от Wizziar ще се развеждам вече. Сменили са ми полета и днес го видях. И то сменен точно 14 дни преди дата, какво да ги правя. Толкова се бях настроила ,  мойте хора няма да могат да си удължат отпуската, пък и стават дълго 8-9 дни със следващата дата. За три  дни заслужавали си Ница. Много съм разочарована и мога ли да имам притенции за резервирани нощувки. Моите са с безплатно анулирание и още в процес на уговорки, но ако ги бях платила , букнала без анулиране, какво правим тогава? Ако ми завъртят този номер и декември, аз тогава напроаво го изпущам кораба, как да се застраховам?

Доколкото преглеждах напоследък, отмените на полети по много дестинации ставаха за септември и октомври. От ноември насетне и без това са си по-нарядко до Ница. Ние затова взехме за ноември и сме точно за три дни. Не виждам защо да не си заслужава 🙂

Връзка към коментар
На 14.09.2019 г. в 11:17, Таньо каза:

Със сигурност едно голямо БРАВО са служителя на УИЗ.

Ако подобно действие не е част от правилата им, заслугата е единствено на младежа.

Virgin също насърчават служителите си да действат на своя глава и после получават поощрения пише го в кингата на Р.Брансън, така  че вероято е заслуга и инструкция на УизЕър, не само на служителя.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, vinidj каза:

Virgin също насърчават служителите си да действат на своя глава и после получават поощрения пише го в кингата на Р.Брансън, така  че вероято е заслуга и инструкция на УизЕър, не само на служителя.

Да , чудесно е да има инструкция, още по-чудесно би било ако подобна услуга е част от общите условия на УИЗ, за да мога  при проблем да се позова на тях и да очаквам регламентирано съдействие ... , защото другото е да се надявам да попадна на същия служител и той да се отнесе към мене по начин близък на  гореописания.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много сложна история и съм бесен на себе си ... затова директно към въпросите: book-нах билети за 15-17 ноември. Но май ще трябва да ги сменя с една седмица по-късно. Какво ще ми струва това? Взех разбира се най-ниската тарифа. Има ли такса за смяна? И предполагам, че трябва да доплатя разликата в цената?(тези за 22-24 са по-скъпи) Нещо друго?

Връзка към коментар

Такса за смяна има, виж на сайта + разликата в цената 

Това е. Ако са много евтини излиза по-евтино направо да вземеш нови билети.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Кога ги купи предните билети? В смисъл колко време  е минало? Аз съм правила такава смяна и доплатих само разликата в цената, но в момента в който ги купих първите, видях че съм объркала датата на връщането с една седмица и същия ден направих смяната, доплащането...всичко.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , neuromancer каза:

Такса за смяна има, виж на сайта + разликата в цената 

Това е. Ако са много евтини излиза по-евтино направо да вземеш нови билети.

Благодаря. Видях как стана на сайта, но излизат златни 😄 

преди 2 минути , bobole4e каза:

Кога ги купи предните билети? В смисъл колко време  е минало? Аз съм правила такава смяна и доплатих само разликата в цената, но в момента в който ги купих първите, видях че съм объркала датата на връщането с една седмица и същия ден направих смяната, доплащането...всичко.

Преди 2-3 часа ги купих.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Граф Вронски каза:

Благодаря. Видях как стана на сайта, но излизат златни 😄 

Преди 2-3 часа ги купих.

преди 2 минути , Таньо каза:

Звъни веднага, казваш че е грешка, ще ги сменят! Всичко друго е по-скъпо.

Късмет!

+1

• Харесвам 1
Връзка към коментар
20 minutes ago, Ivko said:

И пак са фиктивни цени колкото да има някакви 😀

Untitledgdgb.jpg

Ако се задържат до месец такива ще си отрежа нещо 😂

А твоя Дубай през май го няма, че да купиш за 95,99 лв.😆

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Ivko каза:

И пак са фиктивни цени колкото да има някакви 😀

Untitledgdgb.jpg

Ако се задържат до месец такива ще си отрежа нещо 😂

Има вероятност да задържат, ще паднат през март-април...

• Шок 1
Връзка към коментар

Жена ми ще пътува за София ,с полет на wizz ,от Франкфурт.Полетът ще е от терминал 2,притеснява се от кой гейт ще излети.Ако някой пътувал ,може ли да даде оптимален план за действие.

Връзка към коментар

Чудя ви се с какво нетръпение ги чакате тези разписания, като че ще се изкупят за минути 🙂 , като е ясно че има много време докато се видят нормални цени 😉 

Връзка към коментар
преди 2 часа, georgievgi76 каза:

Жена ми ще пътува за София ,с полет на wizz ,от Франкфурт.Полетът ще е от терминал 2,притеснява се от кой гейт ще излети.Ако някой пътувал ,може ли да даде оптимален план за действие.

Като на всяко немско летище информация има и е разбираема. Лоукостовете излитат от гейтове в десния край на терминала спрямо входа. Ходенето е поне 10 минути, проверката на багажа е при самите гейтове.

Връзка към коментар
преди 2 часа, georgebg каза:

Чудя ви се с какво нетръпение ги чакате тези разписания, като че ще се изкупят за минути 🙂 , като е ясно че има много време докато се видят нормални цени 😉 

Предишните две години имаше нормални цени за топ дати в първите часове след пускането на разписанието. Точно за по няколко часа. Някои хора взеха за 80 лв двупосочни за Лисабон, примерно. Никога по-нататък не паднаха дори близо до подобни нива, както в първия ден на обявяването на лятното разписание. Тази година обаче - греда...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 27 минути , master_of_germs каза:

Тази година обаче - греда...

Въпреки всичко ще следим, въртят ми се 2-3 дестинации с Уиз като за начало на 2020

Връзка към коментар
3 hours ago, georgebg said:

Също и искаш да видиш в кои дни са полетите за евентуални комбинации и планове.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, master_of_germs каза:

Предишните две години имаше нормални цени за топ дати в първите часове след пускането на разписанието. Точно за по няколко часа. Някои хора взеха за 80 лв двупосочни за Лисабон, примерно. Никога по-нататък не паднаха дори близо до подобни нива, както в първия ден на обявяването на лятното разписание. Тази година обаче - греда...

За Лисабон беше при обявяването на линията, не разписанието.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.