Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 5 минути , Zaro каза:

За Лисабон беше при обявяването на линията, не разписанието.

Това беше преди две години. Миналата година имаше евтини билети точно при обявяването на разписанието

Връзка към коментар
преди 2 часа, Ivko каза:

Винаги са такива цените в началото да зарибят сега агенциите да купуват места и като се накупят ще се нормализират.

Не съм съвсем съгласен, че е "винаги". Да, много цени са първоначално високи, но винаги при обявяване на разписанието имаше добри цени двупосочно и още по-добри в една посока. Години наред купувам билети при обявяване на разписанието, защото мога да избера приемлива цена за желани дати и часове.

Миналата година имаха време добри цени за Испания в посока отиване - 58, 68,76 и т.н. лева с WDC, в ранни часове на пристигане, което прави цените още по-добри. Ранните часове ги отмениха масово във февруари и ги направиха късно вечерни, което пък се случи за пръв път и което считам за подвеждаща реклама довела до продажби. Ползваха безплатно кредитиране 4-5 месеца ...

За пръв път от години не намирам нито една добра цена, така че моля ако някой попадне на такава да споделя.

Дни след обявяването на разписанието  корекциите продължават и цените падат по някои дестинации.

Още по-сигурно е, че цените ще паднат след като Райънеър обявят лятното си разписание.

преди 15 часа, georgebg каза:

Чудя ви се с какво нетръпение ги чакате тези разписания, като че ще се изкупят за минути  , като е ясно че има много време докато се видят нормални цени  

Години наред, включително и миналата година при пускането на разписанието имаше нормални цени, но УИЗ копират модела, така че ти си прав - нармални цени около 2-3 месеца преди пътуването и редки изключения за някои дестинации, които променят текущо, за които е добре да споделяме в тази тема.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, georgebg каза:

Чудя ви се с какво нетръпение ги чакате тези разписания, като че ще се изкупят за минути  , като е ясно че има много време докато се видят нормални цени  

Години наред, включително и миналата година при пускането на разписанието имаше нормални цени, но УИЗ копират модела, така че ти си прав - нармални цени около 2-3 месеца преди пътуването и редки изключения за някои дестинации, които променят текущо, за които е добре да споделяме в тази тема.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
55 minutes ago, Таньо said:

Вероятно е така, вие като по-опитни си знаете, но за мен е безмислено да кроиш планове при излизане на разписанието, след като неизвестните са не само цена, но и реалното изпълнение на полета/промяна в разписанието, от което следва, че няма как да съставиш цялостна програма с нощувки и т.н. Това мнение е разбира се  за уиз дестинациите, за далечните презокеански има смисъл човек да се готви отрано ....

Връзка към коментар
преди 59 минути , georgebg каза:

Вероятно е така, вие като по-опитни си знаете, но за мен е безмислено да кроиш планове при излизане на разписанието, след като неизвестните са не само цена, но и реалното изпълнение на полета/промяна в разписанието, от което следва, че няма как да съставиш цялостна програма с нощувки и т.н. Това мнение е разбира се  за уиз дестинациите, за далечните презокеански има смисъл човек да се готви отрано ....

Ако успея да купя двупосочен билет от УИЗ рано на добра цена си струва по няколко причини:

1. При промяна позволяват смяна на дестинацията с близка и това е възможно до три часа преди  полета, т.е. можеш да закупиш скъп билет за друго място на ниска цена.

2. Връщат с 20 процента повече от платeната сума, ако не се приеме промяната. Често, това е опция, защото цените падат за същото място.

3. Възможно е да се резервират нощувки на възможно най-добра цена - времето е много.

4. При еднопосочен полет на добра цена в първата половина на деня се създава потенциална възможност за много комбинации - миналата година в топ сезон билет до Канарските острови можеше да излезе под 100 евро двупосочно.

5. Има и други възможности,  кoмбинации с прекачвания и за занимавка на когото му е приятно.  🙂

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Зарових се и аз из сайта им, най-вече за по интересните дестинации от Будапеща. За юни и юли може да се вземе двупосочен билет от Будапеща до Нурсултан, Казахстан за около 150 евро с членство, което си мисля е доста добра цена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 19 минути , Ilian359 каза:

За юни-юли 2020 до Будапеща цените са символични.

100лв за двупосочен...мисля,че и по-ниски трябва да са или ти визираш само отиване

Връзка към коментар

Прегледах какво са качили и това, което ми направи впечатление е отсъствието на Дубай в лятното разписание и че са ни развалили любимата уикенд дестинация Братислава като са преместили полетите от вечерта рано сутринта в 6ч. (добре, че имаме вече Лауда до Виена). Другите дестинации нямат кой знае каква промяна. За уикенд екскурзии без отпуска остават само Барселона, Мадрид и Лутън......Много съм разочарован. Дано поне пуснат някоя нова дестинация.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Jorro каза:

Братислава като са преместили

Добрата новина тук е,че не отпада след челният сблъсък с Раян,че и се готвят за конкурентна борба 🙂

• Смея се 2
Връзка към коментар
22 hours ago, Мари Николова said:

Добрата новина тук е,че не отпада след челният сблъсък с Раян,че и се готвят за конкурентна борба 🙂

Ами според мен повечето хора ще се преориентират към Лауда и линията най-малкото ще й се намалят честотите. Най-добрия вариант е ако преместят и те полетите във Виена и имат полет в неделя вечер :)))))

Връзка към коментар

Wizzair announces a new route between Romania and France!

New routes:
 Bucharest – Lyon (Tuesday,  Saturday, from June 2, 2020)

Frequency Increases:
 Bucharest – Tel Aviv (9 to 14 flights / week)
 Bucharest – Milan Bergamo  (11 to 14 flights / week)
 Bucharest – Lyon  (3 to 4 flights / week)

EE0hVzNUEAYadfP.jpeg

How to book:
Visit Wizzair.com. To get the lowest rates you have to be a member of Wizz Discount Club (WDC).

Baggage policy:
One personal item per passenger.

За повече инфо цък.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
14 minutes ago, Иван Попов said:

Wizzair announces a new route between Romania and France!

New routes:
 Bucharest – Lyon (Tuesday,  Saturday, from June 2, 2020)

Frequency Increases:
 Bucharest – Tel Aviv (9 to 14 flights / week)
 Bucharest – Milan Bergamo  (11 to 14 flights / week)
 Bucharest – Lyon  (3 to 4 flights / week)

EE0hVzNUEAYadfP.jpeg

How to book:
Visit Wizzair.com. To get the lowest rates you have to be a member of Wizz Discount Club (WDC).

Baggage policy:
One personal item per passenger.

За повече инфо цък.

Букурещ - Лион точно във вторник и събота имат отскоро Блуеър. Същото дублиране на дните е и за Неапол, Лисабон, Катания и други, за които нямат всеки ден полети.

Не знам дали влизат в пряка конкуренция с другите НТА или по-скоро в договорки за поддържане на цени 🤔. Търся обратни полети до Букурещ за лятото неделя или понеделник, а масово вторник🙂.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Букурещ - Лион точно във вторник и събота имат отскоро Блуеър. Същото дублиране на дните е и за Неапол, Лисабон, Катания и други, за които нямат всеки ден полети.

Не знам дали влизат в пряка конкуренция с другите НТА или по-скоро в договорки за поддържане на цени 🤔. Търся обратни полети до Букурещ за лятото неделя или понеделник, а масово вторник🙂.

Може би ще се конкурират. 

Но да знаеш ще има нещо, щом влизат едновременно и двете авиокомпании. Дано пуснат и други дни през седмицата, то има време до юни 2020, ще измислят нещо друго сигурно пак. 🙂 

Връзка към коментар
преди 22 минути , Иван Попов каза:

Може би ще се конкурират. 

Но да знаеш ще има нещо, щом влизат едновременно и двете авиокомпании. Дано пуснат и други дни през седмицата, то има време до юни 2020, ще измислят нещо друго сигурно пак. 🙂 

Или просто гледат къде е потока на работещите емигранти. 

Редактирано от neuromancer
моля без расистки епитети
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
15 hours ago, ДиянаВ said:

Или просто гледат къде е потока на работещите емигранти. 

За @Иван Поповпояснение, понеже се е замислил и да не го мъчим с излишни размисли. Постът ми беше свързан с това, че много роми от Румъния избират да работят във Франция и вероятно заради това Уиз са пуснали линията🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, oli_mali каза:

2 часа за трансфер на летището в Будапеща достатъчни ли са като се има предвид и че ще трябва да минем през чек-ин гишето заради детската количка?

Според мен - да.

Летището е по-голямо от София, но не е чак много голямо и е добре организирано.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Закъснения до 1-2 часа категорично ли се изключват?

По принцип винаги препоръчвам минимум 2-3 часа, без значение големината на летището, дори да се прехвърляш на съседния гейт на 10 метра, но всеки си решава

Връзка към коментар

По разписание полета от София каца в 13:25, а този за Порто излита в 15:25. Като гледам няма значителни закъснения, та си мисля, че може и да успеем да се прикачим. Риска винаги остава, но това е най-удобно като тайминг.

Връзка към коментар
преди 21 часа, ДиянаВ каза:

За @Иван Поповпояснение, понеже се е замислил и да не го мъчим с излишни размисли. Постът ми беше свързан с това, че много роми от Румъния избират да работят във Франция и вероятно заради това Уиз са пуснали линията🙂

Благодаря за което, честно казано не ми е ясно дали много роми пътуват, защото никога не съм летял от Румъния, признавам си.! 🙂

Ама иначе вярно се бях замислил. Какво, как, кой и т.н. 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Loverboy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.