Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Как може да се вземат 10 резервации на Уиз на най тънка цена през сайтовете?

През официалния им сайт когато увеличиш броят на пътниците цената скача драстично.Пробвам един по един ,но изглежда дългото ръчкане в сайта им води до промени в посока на цената на горе.Моля за съвет!!!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление така са цените на билетите и като свършат евтините цената на другите се качва, няма значение през сайт или не.

През сайт ще е проблем, че не приемат една карта няколко пъти.

Може да пробваш групов билет да видиш колко ще ти поискат.

Връзка към коментар

Здравейте,

Имам един бърз въпрос за двупосочна резервация при Уиз: нямаше как да хвана полета на отиване, но искам да използвам този на връщане. От вашия опит възможно ли е това?

Принципно в сайта им пише, че може, но след това имаше една добавка да се обадя за връщане на сумата, което аз не направих, защото след приспадане на тази такса от 70 евро, съвсем логично няма да остане нищо за връщане.  И още един въпрос от любопитство в тази връзка - как се изтегля таксата за ползване на кол центъра за дейности, които и ти принципно трябва да можеш да свършиш? От сметката на телефона или те таксуват допълнително с картата, с която си резервирал (доста невероятно, но все пак възможно)?

Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Можеш да ползваш само връщането при нискотарифните.

Телефона е с добавена стойност и си плащаш в сметката за телефон.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, valpet каза:

Как може да се вземат 10 резервации на Уиз на най тънка цена през сайтовете?

През официалния им сайт когато увеличиш броят на пътниците цената скача драстично.Пробвам един по един ,но изглежда дългото ръчкане в сайта им води до промени в посока на цената на горе.Моля за съвет!!!

Да разбирам ли, че не искаш да купуваш и wizz членство? Ръчкането в сайта им малко вероятно да променя цената, но все пак и други хора си купуват билети и може цената наистина  да се променя. 

Сайтовете трудно ще ти свършат работа за 10 резервации,  по-добре ги зарежи. 

Купуваш колкото най-евтини билети има с членство.  После изчакваш няколко дни Wizz да пуснат нова порция билети на същата цена и взимаш останалите през друг акаунт с членство, защото титуляра задължително трябва да присъства в резервацията. 

10 наведнъж на ниска цена няма как да стане,  а цените за групи на wizz едва ли ще ти харесат... меко казано. 

Ако имате подръка няколко карти на различни имена може и да ползвате сайтовете.

Няма 100% гаранция, но да кажем че в повечето случаи работи. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Да спомена за пътуването от Франкфурт - огромни опашки на секюрити проверката. Няколко гейта се проверяват на едно място и обикновено са три полета почти по едно и също време и става мнооооого бавно.

В неделя явно перманентно има недостиг на персонал, защото вчера дълго време е работила само една лента и около 30 човека от полета до София пак са останали на летището.

Та моят съвет е ако летите от Франкфурт да отидете поне три часа по-рано.

Днес бях свидетел на грозни скандали и доста украинци, които си изпуснаха полета, въпреки, че ги пуснаха да предредят опашката, но то почти целия самолет беше закъснял... А българите, които вчера бяха изпуснали полета си, днес не искаха да си отстъпват мястото на украинците и стана абсолютно мазало - наложи се да дойдат въоръжени охранители за да въдворят ред.

• Харесвам 7
  • Шок 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Mary каза:

Да спомена за пътуването от Франкфурт - огромни опашки на секюрити проверката. Няколко гейта се проверяват на едно място и обикновено са три полета почти по едно и също време и става мнооооого бавно.

В неделя явно перманентно има недостиг на персонал, защото вчера дълго време е работила само една лента и около 30 човека от полета до София пак са останали на летището.

Та моят съвет е ако летите от Франкфурт да отидете поне три часа по-рано.

Днес бях свидетел на грозни скандали и доста украинци, които си изпуснаха полета, въпреки, че ги пуснаха да предредят опашката, но то почти целия самолет беше закъснял... А българите, които вчера бяха изпуснали полета си, днес не искаха да си отстъпват мястото на украинците и стана абсолютно мазало - наложи се да дойдат въоръжени охранители за да въдворят ред.

Това се случва поне за шести път да оставят по 30-50 човека, всяка седмица има новина в медиите само от Франкфурт.

Връзка към коментар

Днес имахме подобна ситуация на Неапол на паспортния контрол, където не пускаха да минаваме пътниците до София докато не съберат всички разсеяни руснаци от фрийшопа и летището и реално заради тях нашия полет закъсня с 35 мин. Друг е върпоса, че за полет заминаващ в 15:40 отвориха гейта в 15:10 , а почнаха да ни пускат на паспортния контрол преди него в 15:35.

Ако пътувате от Неапол си носете паспортите, защото има self service машини, а опашката за гишетата ( всичките 2 на брой) е скандално дълга...

• Харесвам 6
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , vinidj каза:

Това се случва поне за шести път да оставят по 30-50 човека, всяка седмица има новина в медиите само от Франкфурт.

Аз затова споделих своя личен опит с желанието да предпазя четящите тук.

Супер недомислена е тази ситуация и не е нормално една лента да обработва толкова много хора. А проверяващите изобщо не си дават зор - направо е като за учебник по мотаене - застава един пътник до лентата, започва бавно да сваля всичко от него, а другите пътници чакат на десетина метра.След като свършат с един пътник, тогава към лентата тръгва втори пътник... Можеш да полудееш от скоростта. Отделен е въпроса, че има много хора, които явно за пръв път попадат на летище и имат съвсем неадекватни действия и пълни куфари с шампоани и дезодоранти... Веселба е, стига да имаш достатъчно време и да не гледаш самолета си от терасата заради такива случки.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Topfly каза:

Това от 2021 - ва ли? Техните А321XLR ще започнат да се доставят от 2023 - та и имат само 20 поръчани машини за сега, които главно ще се ползват по трасето UK - Дубай.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
1 hour ago, randi said:

Това от 2021 - ва ли? Техните А321XLR ще започнат да се доставят от 2023 - та и имат само 20 поръчани машини за сега, които главно ще се ползват по трасето UK - Дубай.

Прав си за 2021-ва година. Вероятно е журналистическа грешка. Що се отнася до A321XLR на Уиз ер до сега единствената конкретика от авиокомпанията е точно във връзка с полетите до Индия. След Брекзит изобщо не е сигурно, че Уиз ер ще имат право да летят от Лондон до Дубай, но дори и да получат правата изобщо не е сигурно, че си струва да влизат с този малък самолет по линии, които се обслужват от А380.

Една или две ротации на ден могат да пуснат, но А321XLR е много по подходящ за обслужване на “тънки“ линии, кедето Уиз ер би могъл да е монополист. Полети от Източна Европа до Индия, от Казахстан до Португалия и т.н. вероятно биха били много по рентабилни за Уиз ер.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Уиз са заложили от юни 2020 полети от Будапеща до Брюксел - Завентем. Не ни касае много засега, ама знае ли човек...

https://www.brusselstimes.com/brussels/67587/wizz-air-to-serve-brussels-airport-from-summer-2020/

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Между Лондон и Канарите ще пуснат връзка. 

Wizzair announces a new route from UK to Canary Islands!

Wizz Air announced today a new service from London Luton, UK to Tenerife, Canary Islands!

The operation of this new route will start on November 16, 2019 and will be operated two times per week in a first phase. On December 12, Wizzair will connect Luton with Tenerife (TFS) three times a week.

New routes:
 London Luton – Tenerife (TFS): (Tuesday,  Saturday, from November 16, 2019, and Tuesday, Thursday, Saturday from December 12, 2019)

f-19.png

За повече инфо тук.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 51 минути , Иван Попов каза:

Wizz Air announced today a new service from London Luton, UK to Tenerife, Canary Islands!

The operation of this new route will start on November 16, 2019 and will be operated two times per week in a first phase. On December 12, Wizzair will connect Luton with Tenerife (TFS) three times a week.

New routes:
 London Luton – Tenerife (TFS): (Tuesday,  Saturday, from November 16, 2019, and Tuesday, Thursday, Saturday from December 12, 2019)

f-19.png

За повече инфо тук.

Очаквано е да влязат в нишата, която Томас Кук освобождават.@Topfly вчера акцентира, че нискотарифни превозвачи ще изтеглят ресурс към Англия .

Цените ще бъдат интересни от гледна точка конкуренцията с Райън и Норвегиън, които подържаха средни двупосочни цени от около 70 евро /без топ сезон/.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
1 hour ago, Иван Попов said:

New routes:

f-19.png

За повече инфо тук.

Разписанието е удобно за прекачване към Тенерифе през Лутън, но в обратната посока трябва да се преспи в Лондон или да се избере друга връзка. Следващите месеци към Лондон има много билети по 10 евро..

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Да кажа и аз моето мнение за неделната опашка във Франкфурт, като един от хората, успели да се приберат още в неделя.

Имаше въпросната неделя 3 полета от този секюрити чек поинт, 14.25 за Киев, нашият в 15.10 и един 15.35 мисля за арабска страна.

Аз се подредих в 13:40-13:45, като бях само с ръчен багаж и опашката в първия половин час, до около 14:15 едвам помръдна. Аз минах през проверка в 14:35/

За мен причините за създалата се ситуация са:

1. Зад мен имаше огромно количество украинци - в 13:45 на секюрити, при положение, че полетът им излита в 14:25. Явно аз нещо не разбирам, но техният гейт реално трябва да затвори в 13:55, а те тепърва пристигаха. И не е за първи път това да се случва и планирането на времето е нещо, което им куца.

2. Реално имаше 3 боди скенера и 6 скенера за багаж, не знам колко са работили през цялото време, но както е казано по-горе - няма човек, който да управлява опашките, а опашката е една, в единия край на входа, и хората се викат one-by-one и не се знае кой спи на предната част на опашката

3.1 Изключителна мудност от страна на проверяващите.

3.2  Неподготвени пътници, които почват да си свалят коланите и запразват джобовете чак на скенера, предвид че в салона е някакъва апокалипсис

4. След като украинският гейт затвори, украинците продължиха да минават секюрити чек, което беше безмислено и забавяше и без това българите, които все още имаха шанс да минат навреме

5. В един момент украинците излязоха от опашката (от всичките й части) и отидоха да искат отделна опашка, отношението на персонала беше много грубо, една служителка им каза, че си изпускат полета не е нейн проблем, да са дошли по-рано... което вероятно е така, но същото нещо можеше да бъде казано по-приемливо.

6. Ако човек има неблагоразумието да има чекиран багаж, оставянето на този багаж може да започне едва 2 часа преди полета, нито минута по-рано. Което значи, че на този гейт, за този секюрити чек, дори и да е пръв на luggage drop off, то ще пристигне поне след 20 минути на секюрити чек. И отново ще се подреди на тази дълга опашка.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Всички полети са заложени за летния сезон от София с изключение на Ейлат

/която май беше или ще е сезонна не знам/ и Дубай за където не ми е ясно защо...нима ще я махат за сезонна не ми се вярва от април да я направят?!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Гледам едни полети след 01.04.2020, но за момента са налични цени само с WDC. Има ли нещо притеснително в това или е така, защото разписанието е публикувано съвсем скоро?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
10 minutes ago, Eagleman said:

Гледам едни полети след 01.04.2020, но за момента са налични цени само с WDC. Има ли нещо притеснително в това или е така, защото разписанието е публикувано съвсем скоро?

Винаги е така, когато пуснат новите разписания. Първо за тези с WDC, после без.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
1 hour ago, aleksandrina said:

Винаги е така, когато пуснат новите разписания. Първо за тези с WDC, после без.

После за тези без дискаунт, но пък за сметка на това с по-ниски цени, отколкото сега с дискаунт😆😉

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Цвете каза:

Моля да ми потвърдите, че ако закупя билети с мой WDC, няма да има проблем за другият пътник, ако  не пътувам. Благодаря!

Стига да си на резервацията, няма проблем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Цвете каза:

Моля да ми потвърдите, че ако закупя билети с мой WDC, няма да има проблем за другият пътник, ако  не пътувам. Благодаря!

Потвърждавам и аз, няма проблем 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Loverboy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.