Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 4 минути , aleksandrina каза:

Нещо някъде трябва да се чекне. Ей сега симулирах покупка, но сайта не зарежда съвсем изцяло и ако не чекнеш едно празно поле, което не знам какво е, не пуска да се продължи.

wizz.jpg

и на мен ми се е случвало, но добре че си знам какво пише в полето 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

@aleksandrina, мерси, мерси. И аз така побързах да направя, защото бяха последните билети на цена от 2,99 лева плюс такси 32 лева за два билета Варна-Виена. Цената не се промени след като кликнах там където сте посочили. Мерси!

Колко добри хора имало, благодаря на всички, оставили сте си работата, за да ми помогнете. Благодаря,  купих билетите.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 8.10.2019 г. в 22:42, noshtna_ptica каза:

Хаха, ама вижте сега, ние не сме пияници 🙂, засега 🙂

Истината е, че ако се върнем от Грузия без коняк ще е доста срамно и непочтено, ако пътуваме пък с куфари - абсолютно непривично за нас. Та търся някакъв среден вариант и благодаря за съветите - напълно ме устройват 🙂

И ако искате да сте полезни докрай - препоръчайте марка коняк 🙂

Аз взех от града за подаръци малки бутилчици от по 50 мл, а от летището една голяма. Пътувах с ръчен багаж. Марки не помня. Гледах броя на звездите. Не съм любител на коняка. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
10 hours ago, Nik said:

Има ли шанс /теоретичен/ цената на място да падне? Полетът е след 10 дни и най-ниската цена за място е 12 евро 😡. Което е половината от билета ми, даже 55%.

На мен ми даде съседни места (3 броя) без никакво допълнително плащане. Това 48-часа преди полета. Защо държиш да си платиш място?

Връзка към коментар
16 minutes ago, deian said:

На мен ми даде съседни места (3 броя) без никакво допълнително плащане. Това 48-часа преди полета. Защо държиш да си платиш място?

Защото обикновено ги разхвърля, освен ако не е дете (деца) и родител.

Връзка към коментар
преди 10 часа, Nik каза:

Има ли шанс /теоретичен/ цената на място да падне? Полетът е след 10 дни и най-ниската цена за място е 12 евро 😡. Което е половината от билета ми, даже 55%.

Не. Понижение на цената съм виждал само един месец преди полета при отваряне на чекирането.

Връзка към коментар
преди 59 минути , deian каза:

Защото искам да съм до прозореца, иначе все едно не съм летяла. И да имам разпечатана бордна карта. 48 часа преди полета ще съм в Мароко и няма къде да търся принтер. А сега мога да се чекирам ако купя място. Обичам да се подсигурявам- мобилна и на хартия. Изпитвам ужас телефонът ми да не се счупи, падне му батерията и всякакви такива, точно като си показвам мобилната бордна карта. И да не ме качат на самолета. Всеки си има лудости. Разбира и само с мобилна съм понякога. Зависи от цената на мястото. 12евро е много.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Nik каза:

Обичам да се подсигурявам- мобилна и на хартия.

За Мароко мобилна няма - там задължително ти трябва разпечатана на хартия, понеже слагат печат върху БК.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Shlosera каза:

Дубай продължава да липсва в лятното разписание. Май тази дестинация след толкова години ще изчезне докато се наканя да пътувам до там.

Дано да не я махнат, поне сезонна да си остане.   

Връзка към коментар

От доста време не съм чел Комсомолская правда, но явно от време на време си струва 😉

«Начнет летать по маршруту Минск-Будапешт». Министр транспорта подтвердил приход Wizz Air в Беларусь

По словам Алексея Авраменко, наша страна ведет разные переговоры с лоукостами

https://www.kp.by/daily/27040/4105027/

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 2 часа, Shlosera каза:

Дубай продължава да липсва в лятното разписание. Май тази дестинация след толкова години ще изчезне докато се наканя да пътувам до там.

преди 39 минути , Иван Попов каза:

Дано да не я махнат, поне сезонна да си остане.   

Да за жалост надеждата е да е сезонна, че вече няма за кога да я пускат в лятното, имах планове да ходя април Странно понеже, като съм летял с тях самолета бе пълен и в двете посоки е сега вярно, че беше януари, но за мен началото на април е топ време да се ходи там. Сега остава да се дебнат флайдубай въпреки,че те от две години не са пускали нищо под 180 евро двупосочено, ни като се има предвид и цените на Уиз понякога са по-изгодни.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Shlosera каза:

преди 45 минути , Ivko каза:

Да за жалост надеждата е да е сезонна, че вече няма за кога да я пускат в лятното, имах планове да ходя април Странно понеже, като съм летял с тях самолета бе пълен и в двете посоки е сега вярно, че беше януари, но за мен началото на април е топ време да се ходи там. Сега остава да се дебнат флайдубай въпреки,че те от две години не са пускали нищо под 180 евро двупосочено, ни като се има предвид и цените на Уиз понякога са по-изгодни.

Пазара не търпи празнини. Ще се намести някой друг.

Линията е сигурна, задържа се дълго. Цените на УИЗ са известни, на Флай Дубай също.

Търси се превозвач, а аз /а може би и форума/ разчитаме на @Ivko за полетна информация по дестинацията!  🙂

• Смея се 2
Връзка към коментар

До някъде Уиз успяха да подбият цените на Флайдубай и станаха достъпни докато вторите нещо май им е все тая колко им са пълни самолетите и си държат ниво.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, Ivko said:

До някъде Уиз успяха да подбият цените на Флайдубай и станаха достъпни докато вторите нещо май им е все тая колко им са пълни самолетите и си държат ниво.

Пълни са защото са в шеъркод а Емирейтс и много хора ги ползват за връзки към Азия и Африка подобно на Катар, само че според мен база за сравнение няма.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Jorro каза:

Пълни са защото са в шеъркод а Емирейтс и много хора ги ползват за връзки към Азия и Африка подобно на Катар, само че според мен база за сравнение няма.

Веднага давам един пример. 

Полет Манила - София и обратно на първо четене е най изгоден с Емирейтс, който от Дубай до София е с Флайдубай. Всичко друго е по скъпо, а и стана доста удобно като ги преместиха на Т3, като няма нужда да се търчи между двата терминала. Флайдубай в София обаче от друга страна много ме дразнят, защото отказват съдействие за издаване на дубайска виза, защото видиш ли за българи вече не трябвало, сякаш от София само българи летят.

Уиз и друг път са спирали полети заети до дупка - за сведение София - Варна, за който адски много ме е яд. Не мога да им намеря логиката, освен че на такива полети разчитат много на алъж вериша в самолета, който почти липсва в този полет. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

По непотвърдена все още официално информация от страна на Уиз /едва ли ще има такава де както знаем те просто спират без много информация 🙂 /, но мой приятел, който работи в Емирейтс ми каза,че окончателно я спират линията София-Дубай. Не била печеливша поради ниските цени въпреки пълните самолети.

И да каквото да си говорим Флайдубай имат голяма флота и субсидия от държавата отделно правят/печелят много от карго/ нещо което е важно/печелившо за една компания/ и това до някъде им изплаща полетите, а пътниците са само бонус и много им е все тая дали е пълен. И отделно както казва @Shlosera дестинацията я ползват и за доста прикачвания в Дубай.

Не знам дали ако бяха правили карго /и дали щяха да ги ползват/ нискотарифните като Уиз и Раян биха задържали за повече дадена линия и да добавят нови

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Чакам един cashback да ми се натрупа в wizzair , но за момента нищо. От Септември месец началото е... резервации през booking. Някой да има този проблем и към кой да се обърна да го оправят?

Връзка към коментар

Това някаква новост ли е при случайното разпределяне на местата? Не виждам кое място ми е разпределено. Чекирам се в 48 часовия период преди полет. През мобилното приложение.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.