Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Е, стига де. Преди 4-5 часа е отворено чекирането. Полетът е на 19-ти в 20.25. Сега ще се принудя набързо да завърша чекин от страх от овърбукинг. И да летя 3 часа на средно място примерно. 

Някой, ако скоро се е чекирал и не е плащал място, да каже. Ако си прав, ми изглежда като извиване на ръцете.

Връзка към коментар
6 hours ago, Nik said:

Е, стига де. Преди 4-5 часа е отворено чекирането. Полетът е на 19-ти в 20.25. Сега ще се принудя набързо да завърша чекин от страх от овърбукинг. И да летя 3 часа на средно място примерно. 

Някой, ако скоро се е чекирал и не е плащал място, да каже. Ако си прав, ми изглежда като извиване на ръцете.

Мястото ще ди го видиш чак като завършиш процеса по чекиране. Ако гледаш схемата с местата за избор сега и няма свободни не значи 100%, че няма да имаш място. Ако обаче маршрута е от натоварените се чекирай по-добре по-скоро. Ако след завършване на чекина нямаш бордна карта, а ти пише, че трябва да се явиш на гише това може да е сигнал за овърбукинг въпреки, че на мен ми се е случвало след това да ми се появи място и излезе бордна карта. 

Връзка към коментар

Сетих се защо не пътувах много време с Уиз!

Проверявах едни полети в сайта им и случайно видях, че имам сменени дати и на двата полета за Грузия..билетите са купувани  директно от тях, но мейл нямам.. Както почти винаги, смяната не е само часова, а направо се сменят дати и то при двата полета.

Имам купен от тях трансфер ди Тбилиси, чудно ми е те ли ще се погрижат за смяната на датата или аз трябва да го правя. Голяма каша се заформя, още не съм приел смяната, всичко става много неудобно.

Връзка към коментар
преди 18 часа, bad kid каза:

Обикновено ги превеждат към края на месеца след този, я който са били резервациите🙂

Ами това не винаги е така понеже аз съм получавал до момента три кредита точно около един месец +- ден два след последната нощувка и то по-средата на месеца.

преди 19 часа, MARTiNSHO каза:

Чакам един cashback да ми се натрупа в wizzair , но за момента нищо.

Връзка към коментар

Преди време когато ми бяха сменили едни полети с други дати, бяха склонни да сменям  началната или крайна точка на полета.

Има ли вариант и какъв е, да исам смяна на други дестинации на същите дати на които бяха купените полети?

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Не знам ама до вчера имаше полет и аха да се начудя и днес влизам и...🤣

5043FD65-B8F3-4487-875E-3625C7DF7373.jpg

Това означава,че са го махнали предполагам, а не че няма места. Полета беше 28лв и приятели вече имат връщането, а сега при този случай може ли да се избере предната дата за която в момента е 300лв....зависи какво ще им предложат де

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Обадих се на телефна в Малта. Обясниха ми, че можело да избера алтернативно летище, като алтернативни за Грузия са Азарбейджан и Украйна, само, че имат полети само до Киев, където бях, да не говорим, че са на същите неудобни дати.

Изяви желание да ми върне 100% и да си търся билети с друга компания, можело да намеря...

Май отивам на отказване отново и загуба на платен трнасфер за връщане, добре, че не купих и екскурзии

• Шок 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , alienad каза:

Мога ли да купя билет за друг човек (без да пътувам аз) със сумата от баланса в профила ми?

Мисля,че може, но няма да е с отсъпка ако имаш дискаунт.

Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

Мисля,че може, но няма да е с отсъпка ако имаш дискаунт.

Благодаря, да наясно съм, че няма да може да се използва дискаунта.

Връзка към коментар
10 minutes ago, alienad said:

Мога ли да купя билет за друг човек (без да пътувам аз) със сумата от баланса в профила ми?

Аз мисля, че не може. Ето това е коментирано тук м.август тази година:

On 8/19/2019 at 12:15 PM, EliDion said:

Не знам аз ли не се изразявам ясно. Имам билет, въпроса е мога ли към него да взема постфактум билет на друг човек с точките от  wizz-дск картата и моя дискаунт, като не са купени заедно билетите.

Нито дискаунт може да ползваш, нито да платиш с точки - можеш само да купиш билет на друг човек в твоя профил, без отстъпка и с пари.

Да прикрепваш към друга вече извършена покупка също не може.

•  

автор на горния отговор е @georgebg. Преди това има такъв отговор, че не може и от @noshtna_ptica

Връзка към коментар

Понеже си обичам да планирам доста напред. Току що купих два билета за септември 2020 година от Лондон до Санкт Петербург за 45 лева с Уиз дискаунт. Остава ни да дебнем София-Лондон-София и Москва- Лондон на нормални цени с дискаунта. С жената се хванахме на бас, че няма да платя повече от 100 евро на човек по отсечката София-Лондон-Санкт Петербург-Москва-Лондон-София. Тя е скептична, но аз си мисля, че ако се дебне в Уиз цената е постижима с дискаунт. Русия и дойде времето, щастлив съм.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

предвид, че септември заминават много български студенти към Лондон, не очаквай изобщо ниски цени по отсечката София до там, цените за този период ги държат постоянно високи

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 минути , antea каза:

предвид, че септември заминават много български студенти към Лондон, не очаквай изобщо ниски цени по отсечката София до там, цените за този период ги държат постоянно високи

В момента и в Уиз и в Райън са по около 400 лева в посока. Мисля, че тая цена може да се свали в най-лошия случай на половина

преди 1 минута , epetkov каза:

И защо вие Москва-Лондон през септември? През септември Москва-Бургас са по 15-20 евро.

Ще се радвам да споделиш къде да гледам. Москва-бургас звучи много добре.

Връзка към коментар
преди 5 минути , BlackArt77 каза:

В момента и в Уиз и в Райън са по около 400 лева в посока. Мисля, че тая цена може да се свали в най-лошия случай на половина

имах предвид, че заради тази особеност вероятно ще загубиш баса с жена си, защото дори и само тази отсечка ще ти изяде остатъка от 80 евро на човек  🙂 същото е около студентските ваканции, или окончателното прибиране от/към Англия или Холандия, в някои периоди просто цените никога не падат, а стоят по-високи дори и от стандартни авиокомпании, защото има традиционно много висок пътникопоток без право да си избира подходящи дати

• Харесвам 4
Връзка към коментар
11 minutes ago, antea said:

Ако се пътува с прекачване винаги може да се намери евтин шантав маршрут. Търсиш до къде може да се пътува за 10-20 евро и от там продължаваш към Лондон. Тази година например целият септември имаше масово билети за 10-15 евро от Будапеща до Лондон. Не знам каква е причината, но може и поради Брекзит да има някакво отдръпване на пътуващите...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , BlackArt77 каза:

Ще се радвам да споделиш къде да гледам. Москва-бургас звучи много добре.

на aviasales.ru  Но там тези цени ще се появят след 10ти август. Пътуването трябва да е  между 1ви и 15ти септември. След което цените стават 40-50 евро, а след 25ти септември 60-70 евро.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , epetkov каза:

на aviasales.ru  Но там тези цени ще се появят след 10ти август. Пътуването трябва да е  между 1ви и 15ти септември. След което цените стават 40-50 евро, а след 25ти септември 60-70 евро.

Благодаря, пътуването е предвидено за 5-13 септември 2020

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, Alexander said:

Обадих се на телефна в Малта. Обясниха ми, че можело да избера алтернативно летище, като алтернативни за Грузия са Азарбейджан и Украйна, само, че имат полети само до Киев, където бях, да не говорим, че са на същите неудобни дати.

Да, това е редовният им номер. Само че разстоянието Киев-Тбилиси е над 1200 км - чудесна алтернатива.

През април родителите ми ходиха на екскурзия до Рим и бях закупил билети с Уиз още миналата година. Линията беше закрита и Уиз им бяха сменили полетите до Бергамо. Отмених билетите и върнаха парите, но им купих билети с Алиталия за същите дати. Които бяха съвсем малко по-скъпи, въпреки че ги закупих по-късно. Сега ми предстои пътуване до Малта през декември и дано да не се повтори ситуацията...

Връзка към коментар
преди 3 часа, BlackArt77 каза:

Ще се радвам да споделиш къде да гледам

Има добри оферти и в https://aviobilet.com/bg/

Примерно за по 20/30 евро в посока от Бургас или Варна до Москва.

@epetkov Извинявай, не съм знаел разликите между aviobilet и aviasales.ru! Ако нещо изпадне и аз ще купавам за към Москва за нашите, но се чудя къде да ровя. Най-вероятно за лятото на 2020 година.  

Благодаря за инфото! 

Редактирано от Иван Попов
добавяне
Връзка към коментар
преди 2 минути , Иван Попов каза:

Има добри оферти и в https://aviobilet.com/bg/

Неведнъж съм писал във форума, че сайтът aviobilet.com не е добър. Ако авиобилет предлага полет за 20 евро, значи на aviasales.ru същият е по 10-15 евро. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Най-вероятно за лятото на 2020 година.

Евтините билети  от 15-20 евро  са  от 31 май до 15 юни от Бургас до Москва и от  31 август до 15 септември от Москва до Бургас.  Така, че в едната посока ще трябва да се търси билет в  диапазона 100-130 евро.

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , epetkov каза:

Евтините билети  от 15-20 евро  са  от 31 май до 15 юни от Бургас до Москва и от  31 август до 15 септември от Москва до Бургас.  Така, че в едната посока ще трябва да се търси билет в  диапазона 100-130 евро.

От Варна същия времеви диапазон ли важи? И кога долу-горе стават ясни разписанията?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.