Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

10 minutes ago, epetkov said:

Вече са подтвърдени полетите:

wizzair_zaporozhie_routes_map-696x696.png.f18472fb9dc48e35df1c2a1ad3d59b3f.png

цък

Интересни са дестинациите. Между Запорожие и Гданск или Вроцлав едва ли ще има много туристически поток. Това вероятно ще бъдат типични гастарбайтерски полети. Последно време поради демографската криза и липсата на работна ръка в Унгария и Полша работят доста украинци.  Причината да не отиват по на запад е вероятно, че в Унгария и Полша получават много по лесно разрешение за работа, а и чисто географски са по близко...

Връзка към коментар
Преди 1 час, Topfly каза:

Интересни са дестинациите. Между Запорожие и Гданск или Вроцлав едва ли ще има много туристически поток. Това вероятно ще бъдат типични гастарбайтерски полети. Последно време поради демографската криза и липсата на работна ръка в Унгария и Полша работят доста украинци.  Причината да не отиват по на запад е вероятно, че в Унгария и Полша получават много по лесно разрешение за работа, а и чисто географски са по близко...

Как защо ще има интерес към Запорожие?Че там се е родила една легенда😄

image.jpeg.50f4e936af7e04a15158eff1e9de8b6f.jpeg

• Смея се 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Topfly каза:

Терминала в Запорожие

Снимки от интернет лесно се качват във форума, но защо не  информира за  големия ремонт на летището в Запорожие  https://www.avianews.com/ukraine/2018/06/14/zaporozhie_airport_complited_runway_repair/ и на терминала

• Харесвам 5
Връзка към коментар
4 minutes ago, epetkov said:

Снимки от интернет лесно се качват във форума, но защо не  информира за  големия ремонт на летището в Запорожие ? цък

В статията става дума за ремонт на пистата и рульожките, а не на терминала. В други източници намерих информация, че уж ще правят нов терминал, но за сега има само хубави картинки за светлото бъдеще 🙂

%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не знам какви са им плановете за Запорожие,но много бих се зарадвала на една Одеса или Лвов от София,ей така да покажат на Раян,че за Източна Европа Уиз са номер 1:boast:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Just now, Мари Николова said:

Не знам какви са им плановете за Запорожие,но много бих се зарадвала на една Одеса или Лвов от София,ей така да покажат на Раян,че за Източна Европа Уиз са номер 1:boast:

В България до колкото знам няма някаква целенасочена политика за привличане на украински гастарбайтери (въпреки, че има проблем с работната ръка) и вероятно това е причината авиокомпаниите да не се натискат да пускат много линии към Украйна...

Връзка към коментар

Съвсем ще се отклоним от темата,но вече второ лято,слушам от познати,че масово се наемат украинки за камериерки,сервитьорки и т.н по Черноморието.А проблема с работната ръка в туризма е зверски.Скромните ми наблюдения по линията Соф-Киев на Раян са,че самолета е пълен и в двете посоки предимно с украинци.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 минути , Topfly каза:

В България до колкото знам няма някаква целенасочена политика за привличане на украински гастарбайтери (въпреки, че има проблем с работната ръка) и вероятно това е причината авиокомпаниите да не се натискат да пускат много линии към Украйна...

На тия заплати може да наемеш само украинци под 30 год. за по няколко месеца на морето, в които да съвместят работа с почивка

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 22 минути , Мари Николова каза:

че масово се наемат украинки за камериерки,сервитьорки и т.н по Черноморието.

Те идват  с автобус  до вратата на хотела с багажа си при  разход на  работодателя  за транспорт от 25 евро/човек  на посока от Украйна до България. Без риск от закъснял или отменен полет. 

Връзка към коментар
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Да, но от кога - полет или чекиране? За да знам кога да купувам билети за последващ вътрешен транспорт.

От датата на полета,допълних горният пост 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
1 minute ago, Мари Николова said:

От датата на полета,допълних горният пост 🙂

Благодаря! Логично е. Регулацията с обезщетенията важи за всички АК, следователно срокът трябва да се определя според полета, докато предварителното чекиране при различните АК, може да е различно.

Друго си е да питаш тук. Хем получаваш бърз отговор, хем се чувстваш по-спокоен дали правилно мислиш🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Като съм купила отиване и връщане на една резервация и променят часа на връщането, ако избера опцията refund ще ми канселират цялата резервация + отиването или само връщането и ще мога да ползвам отиването? Предпочитам да канселирам всичко.

Връзка към коментар
преди 1 час, Алекс каза:

Като съм купила отиване и връщане на една резервация и променят часа на връщането, ако избера опцията refund ще ми канселират цялата резервация + отиването или само връщането и ще мога да ползвам отиването? Предпочитам да канселирам всичко.

Преди два дни имах промяна на полета за отиване и канселирах. Канселират и двата полета и отиването и връщането. Опциите са ти да ти върнат парите като Уиз кредит 120% т.е. ако си платила за двата полета 100 лева ти зареждат 120 като кредит който е безсрочен. Другата ти опция е да се свържеш с кол центъра и да си искаш парите да ти бъдат върнати във картата или банкова сметка, при тази опция получаваш 100% от похарчената сума, ако си платила 100 лева, получаваш 100 лева. Аз избрах опцията с Уиз кредит и буквално след 2 минути беше отразен в профила ми.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, BlackArt77 каза:

Преди два дни имах промяна на полета за отиване и канселирах. Канселират и двата полета и отиването и връщането. Опциите са ти да ти върнат парите като Уиз кредит 120% т.е. ако си платила за двата полета 100 лева ти зареждат 120 като кредит който е безсрочен. Другата ти опция е да се свържеш с кол центъра и да си искаш парите да ти бъдат върнати във картата или банкова сметка, при тази опция получаваш 100% от похарчената сума, ако си платила 100 лева, получаваш 100 лева. Аз избрах опцията с Уиз кредит и буквално след 2 минути беше отразен в профила ми.

Благодаря 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ACM каза:

Ще дочакаме ли пък ние една Москва/Петербург?

Ако си на възраст между 15-18 години, имаш шансовете да дочакаш директен полет на Wizz от България до Русия.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , epetkov каза:

Ако си на възраст между 15-18 години, имаш шансовете да дочакаш директен полет Wizz от България до Русия.

Аз съм на 24 и дано пуснат директна връзка, време е вече. 🙂

Надявам се и визите да отпаднат до няколко години. 😊  

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Иван Попов каза:

и визите да отпаднат до няколко години.

Останаха само 14 месеца  до  въвеждането на  електронните визи за Русия от 01.01.2021г.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
В момента, epetkov каза:

Останаха само 14 месеца  до  въвеждането на  електронните визи за Русия от 01.01.2021г.

... с изключение на визите за СПб и Ленинградска област, както и Калининград - за тях вече имаме безплатни електронни визи.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• valpet
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.