Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Поредния кредит /вече 4-ти/ зареден за по-малко от месец за резервация приключила на 27.09, но има един проблем. Този кредит си го чаках много понеже резервацията е направена още на 3-ти март и съм сигурен, че тогава бе по старата схема с 10-те % / ако някой може да потвърди/, а и резервацията е на стойност 360 евро и в имейла пише, че ще получа 36 Уиз точки, което би трябвало да са 36 евро, а ако бях на 5% тогава трябваше да пише 18 точли /поне предишни резервации са ми така и точките ги дават във валутата в която е резервацията/. В профила ми са заредили 36лв само, а трябваше да са 72лв. Сега мога ли да претендирам за още точки и към кого предполагам Уиз, че те разпределят, но ако се обадя да не почнат да ме ядът, че резервацията няма полети с тях.

Разрових се назад в темата и видях, че първия пост за променения кредит е от 11.04

Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivko каза:

Поредния кредит /вече 4-ти/ зареден за по-малко от месец за резервация приключила на 27.09, но има един проблем. Този кредит си го чаках много понеже резервацията е направена още на 3-ти март и съм сигурен, че тогава бе по старата схема с 10-те % ...

В идентичен случай ми заредиха 10% от сумата на резервацията в евро /в евро беше и резервацията ми/. Съветвам да им пишеш, че си по старите условия.

Връзка към коментар
преди 32 минути , Leo каза:

В идентичен случай ми заредиха 10% от сумата на резервацията в евро /в евро беше и резервацията ми/. Съветвам да им пишеш, че си по старите условия.

А на кого да пиша или да се обадя направо?

Връзка към коментар

Айде кредита почти замина. Взех два билета за уикенд в Малта 6-8 февруари за 86 лева, плетени изцяло с кредит. Надявам се да ми хареса Малта, сефте ще е.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

А на кого да пиша или да се обадя направо?

И аз преди няколко години имах такъв проблем. Когато резервирах беше 10%, а при получаването 5% и те ми върнаха само 5%. Писах им доста имейли, но не успях да се преборя.

Тогава все още в резервациите, които се получаваха на имейл, нямаше какви точки трябва да ти върнат. Тази информация се получаваше само на екрана по време на резервацията.

Поискаха да им пратя доказателство за процента, но аз не си бях запазила този екран. Сега като имаш тази информация, може би ще стане. Пробвай!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , alienad каза:

Поискаха да им пратя доказателство за процента, но аз не си бях запазила този екран.

Броят на кредит точките ги пише в самата резервация, която се получава автоматично по мейл от нас. Ако си съхранявате резервацията, може да послужи пред УИЗ за доказателство.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Leo каза:

При проблеми пиша на:  Customerrelations1@wizzair.com

преди 2 часа, alienad каза:

Писах им доста имейли, но не успях да се преборя.

Обадих се на кол центъра и ми казаха за толова стара резервация да пиша оплакване от формата в сайта им, но не я намирам къде е. А ако пиша на този имейл на какъв език трябва да е понеже ще им изпращам потвръждението, а то е на български и не ги знам какво ще разберат 🤐

Връзка към коментар
преди 2 часа, Leo каза:

Броят на кредит точките ги пише в самата резервация, която се получава автоматично по мейл от нас. Ако си съхранявате резервацията, може да послужи пред УИЗ за доказателство.

Да, така е сега. През 2016 г. в резервацията не фигурираше броя точки. Wizzair ме препратиха към booking, защото било партньорска програма и така си прехвърляха топката.

Връзка към коментар
14 minutes ago, Ivko said:

Обадих се на кол центъра и ми казаха за толова стара резервация да пиша оплакване от формата в сайта им, но не я намирам къде е. А ако пиша на този имейл на какъв език трябва да е понеже ще им изпращам потвръждението, а то е на български и не ги знам какво ще разберат 🤐

На wizz ли? На български им пиши. Обикновено българи отговарят даже.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/pohvali-i-oplakvaniya/

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , aleksandrina каза:

На wizz ли? На български им пиши. Обикновено българи отговарят даже.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/pohvali-i-oplakvaniya/

Мерси да намерих я формата, но тя по-скоро е за резервации, че ми иска номер на резервацията, а и не мога да прикачвам файлове и ще стане дълга и широка. Най-добре на имейла даден по-горе да пиша и на български нали така?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 12 минути , bibi каза:

Всички ли си получихте кредитите ? Аз чакам 2 кредита - единият от август/септември, другият от 09.09.

Моя дойде днес за резервация приключила на 27.09

Връзка към коментар
преди 48 минути , aleksandrina каза:

Да, там пиши. Аз точно там писах при един проблем, който не се оказа проблем после... И ми върнаха отговор на български. 🙂

Писах им имейл и получих това 😶 и май пак ме пращат да пиша оплакване от твоя линк

viber_изображение_2019-10-25_13-48-16.jpg

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, Ivko каза:

Поредния кредит /вече 4-ти/ зареден за по-малко от месец за резервация приключила на 27.09, но има един проблем. Този кредит си го чаках много понеже резервацията е направена още на 3-ти март и съм сигурен, че тогава бе по старата схема с 10-те % / ако някой може да потвърди/, а и резервацията е на стойност 360 евро и в имейла пише, че ще получа 36 Уиз точки, което би трябвало да са 36 евро, а ако бях на 5% тогава трябваше да пише 18 точли /поне предишни резервации са ми така и точките ги дават във валутата в която е резервацията/. В профила ми са заредили 36лв само, а трябваше да са 72лв. Сега мога ли да претендирам за още точки и към кого предполагам Уиз, че те разпределят, но ако се обадя да не почнат да ме ядът, че резервацията няма полети с тях.

Разрових се назад в темата и видях, че първия пост за променения кредит е от 11.04

Toчките от съответната резервация при мен се виждат по следния начин: влизаш в уиз акаунта, оттам в букинг акаунта - резервации - минали резервации - разгледай резервацията и там на съответната резервация към края на страницата пише колко точки трябва да ти преведат от нея.  И аз очаквам да се случи същото с една моя резервация, но нека поне ми преведат някакви точки, защото  към момента няма нищо. 🙂

Връзка към коментар
преди 3 минути , bibi каза:

Toчките от съответната резервация при мен се виждат по следния начин: влизаш в уиз акаунта, оттам в букинг акаунта - резервации - минали резервации - разгледай резервацията и там на съответната резервация към края на страницата пише колко точки трябва да ти преведат от нея. 🙂

Да това го виждам и в имейла от букинг

Ще получите 35 Wizz Air кредит точки за тази резервация.

И след като резервацията е на стойност 356 евро значи 35 евро трябва да дойде а те са ми заредили 17.50 евро...
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, bibi каза:

Всички ли си получихте кредитите ? Аз чакам 2 кредита - единият от август/септември, другият от 09.09.

Wizz кредита се получава до 35 дни след края на месеца от датата на последната нощувка. Ако датата на последната нощувка е началото на септември кредита би трябвало до 4ти ноември да го получиш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 38 минути , Ilian359 каза:

35 точки не са ли 35 стотинки?

Когато се мине през Уиз линка крайната сума/точки, която следва да получиш винаги се смята в евро независомо в коя страна е правена резервацията и валутата, пример:

Резервация в България платени 208евро  Ще получите 10 Wizz Air кредит точки за тази резервация.

210евро x 5%=10.5 евро и в случая акаунта ми е в лв и после превалутират в лв

Платено 
‎21,00 лв.
‎10,42 €

Резервация в Италия платени 99 евро Ще получите 5 Wizz Air кредит точки за тази резервация

111 евро x 5%=5.5евро

Платено
‎10,00 лв.
‎4,96 €

А в случая сега имам резервация платена в евро 351.19 Ще получите 35 Wizz Air кредит точки за тази резервация.

351.19 x 10% =35 евро както са ми и пратили в потврържението, но.

Платено
‎36,00 лв.
‎17,87 €

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ivko каза:

На български може, няма проблем. Отговора след това е също на български. Ако изисква резервация за полет, може да се напише някоя минала резервация, но действителна, не измислена. Те ще прочетат съобщението/оплакването и ще направят проверка, независимо, че няма връзка с резервацията за полет. Проверено!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Leo каза:

На български може, няма проблем. Отговора след това е също на български. Ако изисква резервация за полет, може да се напише някоя минала резервация, но действителна, не измислена. Те ще прочетат съобщението/оплакването и ще направят проверка, независимо, че няма връзка с резервацията за полет. Проверено!

Ами виж по-нагоре съм постнал какъв имейл получих след като писах на този Customerrelations1@wizzair.com....

Връзка към коментар
преди 3 минути , Ivko каза:

Ами виж по-нагоре съм постнал какъв имейл получих след като писах на този Customerrelations1@wizzair.com....

Да, давай през тази форма. Сега не си спомням точно какви опции избирах аз, но с налучкване ще стане, нищо, че не е съвсем точно. В случая целта е да се изпрати оплакването през тази форма, нали? 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 19 часа, Ivko каза:

Мерси да намерих я формата, но тя по-скоро е за резервации, че ми иска номер на резервацията, а и не мога да прикачвам файлове и ще стане дълга и широка. Най-добре на имейла даден по-горе да пиша и на български нали така?

Ivko, и при мен се получи същото - вместо 107 т. са ми превели 53.71 :). Ако си се справил с формата, дай know how , моля, че предишния път много се балтавих, но наистина има начин. 

Връзка към коментар
преди 38 минути , bibi каза:

Ако си се справил с формата, дай know how , моля, че предишния път много се балтавих, но наистина има начин. 

Успях да я пусна със свободен текст и ще чакаме.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• valpet
    • Victoria
    • ttashkov
    • Емил Маринов
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.