Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 15 часа, Jorro каза:

E нали не си представяш, че само ще даде назаден и ще потегли.... 😄 

Колко му е. 😄В Меминген така или иначе се прави обратен завой на самата писта.

Връзка към коментар
преди 7 минути , randi каза:

Няма угодия! Ако летяха над Иран щеше да има, защо се лети над Иран, нали е опасно. Като се заобикаля, защо се заобикаля, как така ще закъснеем... 

никой не казва такова нещо или оплаква, просто съвсем резонно се притесняваме как ще издържим 8 часа в този тесен самолет, а и ние сме с дете на 4. Мисля имам право да не се чувствам много комфортно от перспективата

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 27 минути , Zaro каза:

Колко му е. 😄В Меминген така или иначе се прави обратен завой на самата писта.

Но този самолет от София е излетял с 6 часа закъснение и на всичкото отгоре излиза а от пистата в Меминген при кацане !?! А каква е била причината за закъснението в София - ако техническа явно не е отстранена и са пуснали самолет с технически проблем да лети, който при кацане излиза от пистата? Това не е ли доста сериозно security issue?  😯

Връзка към коментар
преди 1 час, Мари Николова каза:

Може да проверите как Colibra би реагирала на закъснението.Гледам,че не е заложено в разписанието.

Регистрирах го, 2 часа зададох,  да видим. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, mu_ry каза:

никой не казва такова нещо или оплаква, просто съвсем резонно се притесняваме как ще издържим 8 часа в този тесен самолет, а и ние сме с дете на 4. Мисля имам право да не се чувствам много комфортно от перспективата

Възползвайте се от случая и заведете детето да види пилотската кабина. Точно в такива случаи на дълги престои екипажите нерядко правят това, за да успокоят децата. Така че просто се обърнете към стюардесата.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 4 часа, Георги каза:

Такива кратки полети обикновено служат за привличане на трансферен трафик.

Подобна е била идеята на Ники, но в горния линк се е акцентирало на сезацията.  Така или иначе експериментът е бил  неуспешен, а ето и друг линк отпреди 5 години: цък

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравейте, известно ли ви е дали лице, навършило 14 години (но под 18) може да се регистрира в Wizz Discount club? Знам, че Уиз третират лица над 14 години като възрастни когато става въпрос за тарифите, но в случая лицето иска да се регистрира в програмата, за да ползва отстъпка за билети, когато пътува само.

Връзка към коментар
преди 45 минути , mu_ry каза:

@slujitel, какво стана, колко закъсняхте накрая ?

Час и 50 минути.  И от Колибра се възползва само сина, че беше посочил 1 час, ние със съпруга ми не успяхме.  Напишете 1час.

Връзка към коментар
В момента, slujitel каза:

Час и 50 минути.  И от Колибра се възползва само сина, че беше посочил 1 час, ние със съпруга ми не успяхме.  Напишете 1час.

благодаря много, да видим как ще е и при нас 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 19 минути , TheLawyer90 каза:

но в случая лицето иска да се регистрира в програмата, за да ползва отстъпка за билети, когато пътува само.

Няма да има проблем. При регистрация не се иска дата на раждане. Приема се , че е за възрастен. А за Уиз това са лицата наь 14 години.

Връзка към коментар
11 minutes ago, Климент said:

Тази услуга я има от миналата година.

Благодаря @Климент! Аз не съм чул въобще за нея, явно сега отново е промотират, защото беше на първа страница на сайта. Извинявам се много, ако модераторите преценят нека да премахнат поста!

Връзка към коментар
преди 18 минути , Климент каза:

Тази услуга я има от миналата година.

Нещо да не бъркаш? Аз също не съм я забелязвал до сега, а си добавям услуги редовно и там не съм я виждал.

Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivko каза:

Нещо да не бъркаш? Аз също не съм я забелязвал до сега, а си добавям услуги редовно и там не съм я виждал.

Видях я за пръв път в ноември или декември. Не намерих реално предимство на услугата. За малко  повече пари може да се купи място и чекирането да стане месец по рано.

Някой с идея за полезно ползване на тази услуга?  🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Едно бързо питане имам, може да ви се стори тъпо, но досега не съм се сблъсквала с проблема.

Ще купувам билети за 1 възрастен и 5 годишно дете. Мога ли да зкаупя приоритет към билетите и на детето? Според мен би трябвало, щом има нормален билет за възрастен, но за по-сигурно питам по-информираните :)

Връзка към коментар
преди 1 час, a6olq каза:

Едно бързо питане имам, може да ви се стори тъпо, но досега не съм се сблъсквала с проблема.

Ще купувам билети за 1 възрастен и 5 годишно дете. Мога ли да зкаупя приоритет към билетите и на детето? Според мен би трябвало, щом има нормален билет за възрастен, но за по-сигурно питам по-информираните 🙂

Не виждам защо да не може, няма нищо в приоритета, което да пречи да се ползва от деца. Пробвай какво става като го добавиш

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Опа, Уиз пускат автоматичен чек ин 50часа преди полета. 

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/auto-check-in

Има условия, разбира се, например: 

Your Auto Check-in is not refundable if you’ve changed your flight without WIZZ Flex, in cases when you’ve booked Auto Check-in for an airport where you must check in manually, or if you’ve already checked in manually.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 25.01.2020 г. в 13:12, ivo_121212 каза:

Но този самолет от София е излетял с 6 часа закъснение и на всичкото отгоре излиза а от пистата в Меминген при кацане !?! А каква е била причината за закъснението в София - ако техническа явно не е отстранена и са пуснали самолет с технически проблем да лети, който при кацане излиза от пистата? Това не е ли доста сериозно security issue?  😯

Човек от наземният персонал си удря главата в една от антените в носа на самолета. Първоначално е трябвало да сменят самолета, но от Будапеща изпращат резервни части и го поправят. Затова е закъснението в София. Доколкото разбрах двата случая не са свързани, но кой знае. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , Coo каза:

Опа, Уиз пускат автоматичен чек ин 50часа преди полета. 

Интересно какви места ще дава при тази опция... и дали при повече пътници на резервация ще ги слага заедно.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.