Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 27 минути , mu_ry каза:

да знаете, че полетите до Париж са намалели драстично. Тези в неделя и сряда ги няма вече, ние имаме полет на 12 април, който вече не съществува, чакам мейл.

И нашият полет Варна-Париж за 7 май не съществува. Свързах се с WizzAir на софийския телефон за връзка преди 3 дни и техният отговор беше, че полет имало и е без промяна, а в разписанието вече го няма🤔 

Връзка към коментар
преди 6 минути , a6olq каза:

И нашият полет Варна-Париж за 7 май не съществува. Свързах се с WizzAir на софийския телефон за връзка преди 3 дни и техният отговор беше, че полет имало и е без промяна, а в разписанието вече го няма🤔 

ами ще чакаме, има още време. Надявам се скоро да стане ясно 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И моя го отмениха, получих кредит 120 %. Ще може и кеш 100 %, но пише, че ще получа мейл до 2 седмици с указания. Вижте си мейлите или в профила в уиз дали нямате получен кредит.

Връзка към коментар
преди 2 часа, mu_ry каза:

да знаете, че полетите до Париж са намалели драстично. Тези в неделя и сряда ги няма вече, ние имаме полет на 12 април, който вече не съществува, чакам мейл.

Отменени ли са? На сайта за моите дати дава sold out? А нямам мейл.

Връзка към коментар
преди 1 час, violeta каза:

Отменени ли са? На сайта за моите дати дава sold out? А нямам мейл.

изобщо не съществуват, мейл нямам, както и върнат кредит. Но все пак 12 април е далеч, има време да се задействат

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ivelina666 каза:

За съжаление моите полети за Париж си стоят 18-22 март. Май няма изгледи да ги променят/анулират. Но здраве да е.

Има много време още... Аз имам полети с една друга компания за утре  и днес в 19ч получих смс че са анулирани. Ситуацията е доста динамична

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Защо не мога да чекирам безплатно? Полета е утре вечер, има вече 48ч. преди полет, а ми дава места с цена. Не мога да направя безплатен и произволен чек ин. Прекъснах процеса, после започнах отначало и пак същото, стоят същите места и сума за плащане.

Връзка към коментар

Колеги, а как стои въпроса с Великобритания? Имам полет на 25 Март с WIZ за Лондон и на 30 Март обратно, Но се отказах да пътувам. Там има много болни, но като че ли не вземат никакви мерки.

Как най-безболезнено мога да го прекратя?

Благодаря!

Връзка към коментар
преди 35 минути , dmovdid каза:

Колеги, а как стои въпроса с Великобритания? Имам полет на 25 Март с WIZ за Лондон и на 30 Март обратно, Но се отказах да пътувам. Там има много болни, но като че ли не вземат никакви мерки.

Как най-безболезнено мога да го прекратя?

Благодаря!

Нищо няма да стане, ако не се явиш за полета.Щом не искаш просто не ходи. Аз така направих. 

Връзка към коментар

Аз имам полет за 22.03 от Барселона до София, който явно няма да го бъде. Вече при опит за купуване дава, че всичко е продадено, но резервацията си седи и ме подканва да чекирам.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Alexander каза:

Аз имам полет за 22.03 от Барселона до София, който явно няма да го бъде. Вече при опит за купуване дава, че всичко е продадено, но резервацията си седи и ме подканва да чекирам.

@Alexander вчера тук говореха, че от вторник 24:00 часа ще забранят всички полети от Испания и Италия, така че вероятно ще върнат парите. Вероятно и затова са спряли да продават, да не връщат пари със 120% милите 🙂 https://nova.bg/news/view/2020/03/15/281419/ограничават-полетите-от-италия-и-испания/

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 7 минути , Alexander каза:

Според мен изчакват вторник вечерта до 24ч,от когато влиза забраната за полети от и до Италия и Испания . Изчакват до тогава да който им се хване да заплати такса за смяна и доплати разликата в билетите за друга дата.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

А аз имам полет до Копенхаген на 22-24 март, границите са затворени и получих мейл да проверя дали държавата, в която отивам ще ме пусне да вляза. Не разчитайте много , че ще канселират полета, те при затворени граници явно не канселират...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Летищата не са затворени,  политиката на Wizz e друг въпрос :

Дания

От 12.00 ч. на 14 март 2020 г. Дания затвори границите си до 13 април. 

Датските граждани ще бъдат допускани по всяко време на територията на Дания. Допускани ще бъдат и чужденците, които пребивават, работят или учат в Дания, доставят или взимат стоки в/от Дания, посещават сериозно болен свой роднина в Дания, имат право на определен режим на лични контакти между родител и дете (напр. след развод) и др. Изчерпателен списък с всички основателни прични за допускане в страната е достъпен на https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/indrejserestriktioner и https://www.cph.dk/flyinformation/indrejserestriktioner-i-lufthavnen.

Пътниците, пристигащи на летище Копенхаген, които директно продължават към Швеция с влак или автомобил, могат да бъдат пропускани в Дания.

В Дания обаче няма да бъдат допускани граждани, идващи от Швеция, които имат билет за пътуване с полет от летище Копенхаген, освен ако те нямат основателна причина за влизането си на територията на Дания.

Според съобщението на властите може да последва частично или цялостно прекратяване на дейността на въздушния, морския и сухопътния транспорт, за да се спре разпространението на вируса.

Пристигащите от страни със степен на риска "оранжев" (в т.ч. България) се призовават да останат вкъщи в рамките на 14 дни карантина.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
25 minutes ago, Ивайла said:

А аз имам полет до Копенхаген на 22-24 март, границите са затворени и получих мейл да проверя дали държавата, в която отивам ще ме пусне да вляза. Не разчитайте много , че ще канселират полета, те при затворени граници явно не канселират...

Затворени сухопътни граници, не означават непременно затворено летище. Много малко държави си затвориха и летищата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Уиз ми отмениха преди малко полета Ереван-Виена, с обяснение за предстоящи рестрикции от Австрия. Та всеки с полети от/до Виена да си проверява резервациите - подозирам, че всички авиокомпании ще отменят наред.

Малко офтопик, но пък в известна степен е забавно. За другата седмица имах планиран следния маршрут:

София - Атина - Москва (Домодедово) / Aegean

Москва (Внуково) - Гюмри / Pobeda

Ереван - Виена / Wizz

Виена - София / Lauda

Практически вече и четирите полета са отменени от съответните авиокомпании (тоест 100% "успеваемост" хаха) 🙂 Всяко зло за добро, смятам да си почина в следващите седмици и за първи път от много години няма да правя АБСОЛЮТНО НИКАКВИ планове. Настоящата криза може да има и леки положителни страни, ако се погледне под определен ъгъл.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 5 минути , Георги Матеев каза:

смятам да си почина в следващите седмици и за първи път от много години насам няма да правя АБСОЛЮТНО НИКАКВИ планове. Настоящата криза може да има и леки положителни страни, ако се погледне под опоределен ъгъл.

Вади дж.пулта на терасата и направи парти за квартала😀

• Харесвам 4
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 минути , Branko каза:

Вади дж.пулта на терасата и направи парти за квартала😀

Ще се изненадаш колко много приятели вече ми дадоха същото предложение... ама нямам тераса! 🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Ще се изненадаш колко много приятели вече ми дадоха същото предложение... ама нямам тераса! 🤣

еххх,аз от няколко дни си го мисля,ми на покрива тогава.

даже ако има как и livestream да има и за нас би било яко,то за това не ти трябва тераса 😀

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.