Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

В момента всички полети от Румъния до Англия и Германия могат да се резервират,но по сайтовете на летищата ги дават отменени.Въпрос на много малко време е и УИЗ официално да ги отменят според мен.Така че,който има неинвестирани кредите може да ги използва е моето мнение .

Играй разумно😄😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 35 минути , muffytoz каза:

На мен ми го дава активен още ...

Да и при мен, а ти че-кин имаш ли направен защото аз още не съм

преди 16 минути , imarev каза:

В момента всички полети от Румъния до Англия и Германия могат да се резервират,но по сайтовете на летищата ги дават отменени.
😄😄

Като цяло всички полети на Уиз за днес конкретно от Клуж-Напока ги дава отменени. Аз не го разбирам това ако няма да има полет да продават билети до последно и кой би си взел ако вижда, че предварително е канселиран.

Публикувано:
преди 27 минути , Ivko каза:

Да и при мен, а ти че-кин имаш ли направен защото аз още не съм

Като цяло всички полети на Уиз за днес конкретно от Клуж-Напока ги дава отменени. Аз не го разбирам това ако няма да има полет да продават билети до последно и кой би си взел ако вижда, че предварително е канселиран.

Имам че-кин. Щом започна да забива приложението и не ме пуска да вляза работата е ясна. Ще отменят 😄

Публикувано:

Айде честито хаха точно си мислих да взема и обратната посока. Ама шегата на страна ама това си бе сериозна инвестиция

• Харесвам 1
Публикувано:

В момента става да се взима билет за Клуж-Меменген ама нямам достатъчно кредит да го.. Все още в приложението не ми го дава канселиран. Само мейла, който получех

Публикувано:

Аз и смс имам и при мен все още няма опция явно чакат до последно някой да купи, но как при теб е на български имейла?! дали зависи от домейна на самата поща?

Публикувано:

Ех тия българи, бива ли 😄

Имаха план всички от Германия да се приберат до съседката и после пеша към родината...а сега!?

• Смея се 1
Публикувано:

При положение,че след СМС-те продължават да се продават полетите,ще е изпълнение от висшата лига ако някой с налични точки резервира втори път и вземе още 20% от същия полет 😄😄

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
В момента, imarev каза:

При положение,че след СМС-те продължават да се продават полетите,ще е изпълнение от висшата лига ако някой с налични точки резервира втори път и вземе още 20% от същия полет 😄😄

Аз съм метнал око на тези следващата седмица, че няма толкова оставащ кредит за още един от днешните 😄

Някой знае ли на база какво решение ги отмениха, дали има официално инфо за взети решения от румънска страна 😄

Публикувано:

И аз имам смс и мейл, няма мърдане вече 😄

По всичко личи, че инвеститорската програма става за все по-големи професионалисти, тъй като според оперативния щаб (магеланци), кривата е преминала пика си и влиза в зоната на платото :)))

Успех на всички и само с Флекс 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Георги Матеев
Публикувано:

Добро утро 'инвеститори', дишаме ли спокойно? 🙂

@Ivko ти си голяма истерия - за теб никакви рискови полети повече 🙃

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Добро утро 'инвеститори', дишаме ли спокойно вече? 🙂

Ако отменят Рига - Киев ще дишаме още по-спокойно. 😞 

Публикувано:
преди 2 минути , tolysgg каза:

според оперативния щаб (магеланци)

или с други думи казано МОЩ (Магелански оперативен щаб). 🙂

Хвърлям още една идея от мен: Португалското правителство официално забрани полети от/до Португалия на всички страни извън ЕС до 15 юни. LINK

Има полети Лисабон-Киев от 4 юни на прилични за инвестиране цени. Ама не бързайте, все си мисля, че може една Рига да завъртим преди това 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , oli_mali каза:

или с други думи казано МОЩ (Магелански оперативен щаб). 🙂

Хвърлям още една идея от мен: Португалското правителство официално забрани полети от/до Португалия на всички страни извън ЕС до 15 юни. LINK

Има полети Лисабон-Киев от 4 юни на прилични за инвестиране цени. Ама не бързайте, все си мисля, че може една Рига да завъртим преди това 🙂

Преди това от Скопие ще изкочи нещо,новата порция Бове от 22-ри😄

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 25 минути , Георги Матеев каза:

Добро утро 'инвеститори', дишаме ли спокойно? 🙂

@Ivko ти си голяма истерия - за теб никакви рискови полети повече 🙃

не става от него инвеститор...

• Смея се 8
Георги Матеев
Публикувано:

Ама моля ви се, какви са тези предложение за полети след седмица-две? Дайте малко по-сериозно. Някои хора не гледаме толкова напред в бъдещето, а и сме си поставили високи кредитни цели.

Току-що си взех кредита за FMM-CLJ, но понеже наистина много ми се доходи в Клуж, пък и Wizz Air така любезно продължават да продават отменения днешен полет - незабавно купих 4 билета за... абсолютно същия полет FMM-CLJ.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 40 минути , tolysgg каза:

Много се чудя дали да не скоча на Клуж-Меминген днес, още го продават... 😬

Ами докато се чудиш вече ги махнаха, но се продават за 18-ти

@wiliko @Георги Матеев определено да признавам си и това ми бе за пръв/последен път 😊

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Ама моля ви се, какви са тези предложение за полети след седмица-две? Дайте малко по-сериозно. Някои хора не гледаме толкова напред в бъдещето, а и имаме високи цели (в кредит) за постигане.

Току-що си взех кредита за FMM-CLJ, но понеже наистина много ми се доходи в Клуж, пък и Wizz Air така любезно продължават да продават отменения днешен полет - незабавно купих 4 билета за... абсолютно същия полет FMM-CLJ.

Е приЗнахтъ...гУлем си...шапка ти свалям....вече я спряха от продажба тази печеливша дестинация

• Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:

Много неприятно. Отмениха ми и втория полет FMM-CLJ, че и го спряха от продажба вече.

Официално - това е най-експресната ми 'сделка' до момента. Билети купени в 09:05 часа и отменени в 09:11.

Wizz Air да не навлизат в бизнеса за раздаване на бързи кредити?

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Много неприятно. Отмениха ми и втория полет FMM-CLJ, че и го спряха от продажба вече.

Официално - това ми е най-експресната 'сделка' до момента. Билети купени в 09:05 часа и отменени в 09:11.

Вече може сам да резервираш чартър с печалбите 😄

Ако все пак не можеш да запълниш и остават няколко седалки, казвай за къде да летим и ние 😄

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 16 минути , Георги Матеев каза:

Официално - това ми е най-експресната 'сделка' до момента. Билети купени в 09:05 часа и отменени в 09:11.

По-скоро ти навлизаш в този бизнес. Даваш кредит за ден (дори час) с 20% лихва 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.