Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , Capitan Morgan каза:

Взехте ли кредита за Бове - София ?

При мен 20 минути след отмяната кредитът беше наличен (полетът беше за 25 май София- Бове).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , saved_ каза:

Бърз въпрос: Каква е продължителността на кредита, който после се връща след отмяна на полета? И след като върнат 120 процента може в някакъв период след това да изискам да върнат парите по картата?

Кредитът е с валидност 2 г.

• Харесвам 2
Публикувано:
34 minutes ago, muffytoz said:

Бове-София платен с включен флекс отменят резервацията искам да взема следващ билет и ми искат 11 паунда за флекс.... Не важи ли първоначалния купен флекс? 

Не ми стигнаха парите за отиване та взех само на връщане 🙂

За по-скъпия флекс (вече доста) назад в темата имаше случай, който беше оправен по телефона, доколкото помня.

Публикувано:

Нахално ли ще да си купя 2 билета за 1 полет на отделни резервации ? Не ми дава опция да купя за др. лице с кредит , ако не съм в резервацията.

Публикувано:
преди 30 минути , tanil1965 каза:

Съпругът ми ще ти прави компания, но още не знае. И аз благодаря, тъкмо наместих скромния кредит от Виена-Киев. 

Ще се запознаем! 😎

Публикувано:

Тъкмо получих кредита за Бове-София на 25.05 и веднага реших се кача на PLQ-LTN на 23.05 🤪

Сложих и един Флекс като сопълнителна защита, при отмяна от тяхна страна него го връщат на 100% нали така?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 22 минути , Capitan Morgan каза:

Нахално ли ще да си купя 2 билета за 1 полет на отделни резервации ? Не ми дава опция да купя за др. лице с кредит , ако не съм в резервацията.

Не е нахално въобще. С кредит се плаща само, ако собственикът на акаунта е в резервацията и пътниците са максимално шестима (колкото е лимита на Дискаунт клуб)... На мен 6 билета обаче не ми стигнаха, та се наложи да правя 2 резервации, като присъствам и в двете без проблем.

Между другото, ако някой иска да седи до мен на PLQ-LTN - аз съм на места 2ABCDEF и 3ABCDEF 🙂 Напитките обаче са от вас :dance3:

@П.Кръстев и @saved_ прочетете закаченото ми мнение най-горе в темата, там е обяснено всичко подробно.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 9 минути , Capitan Morgan каза:

2 билета за 1 полет на отделни резервации

Ами то по принцип не може да са в една  и съща  резервация две еднакви имена и фамилии, дори и да имаш първи братовчед с име Capitan Morgan.

Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Не е нахално въобще. С кредит се плаща само, ако собственикът на акаунта е в резервацията и пътниците са максимално шестима (колкото е лимита на Дискаунт клуб)... 6 билета обаче не ми стигнаха, та се наложи да правя 2 резервации, като присъствам и в двете без проблем.

Между другото, ако някой иска да седи близо до мен на PLQ-LTN - аз съм на места 2ABCDEF и 3ABCDEF 🙂 Напитките обаче са от вас :dance3:

Появява се този надпис  "Вече имате резервация за тези маршрут и дата. " Но може да го си го затвориш с X- a 😀

Покрай @Георги Матеевпътувах за пръв път с Wizz Go , сега съм с 2 билета за 1 полет. Тъй като не ми се дават пари и за места , най- вероятно няма да мога да ползвам двойна седалка 😪

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
1 hour ago, crazyhorse said:

Аз ще отида пеша до PLQ и оттам хващам самолета за Лутън!Някой желаещ да пием по бира? 🤣 Благодаря @Георги Матеев !

И аз съм за този маршрут! Потвърдена резервация, благодаря за хъса на всички инвеститори, и най-вече на @Георги Матеев!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Между другото, ако някой иска да седи до мен на PLQ-LTN - аз съм на места 2ABCDEF и 3ABCDEF 🙂 Напитките обаче са от вас

Комшии сме, аз изкупих 15 ред 🙂 , ама реших и сам да се върна в PLQ.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 11 минути , Георги Матеев каза:

Не е нахално въобще. С кредит се плаща само, ако собственикът на акаунта е в резервацията и пътниците са максимално шестима (колкото е лимита на Дискаунт клуб)... 6 билета обаче не ми стигнаха, та се наложи да правя 2 резервации, като присъствам и в двете без проблем.

Между другото, ако някой иска да седи до мен на PLQ-LTN - аз съм на места 2ABCDEF и 3ABCDEF 🙂 Напитките обаче са от вас :dance3:

@П.Кръстев и @saved_ прочетете закаченото ми мнение най-горе в темата, там е обяснено всичко подробно.

Не можеш  ли да се събереш на 1 ред,та взимаш цели 2? 😜

Георги Матеев
Публикувано:
преди 11 минути , Capitan Morgan каза:

Появява се този надпис  "Вече имате резервация за тези маршрут и дата. " Но може да го си го затвориш с X- a 😀

Уиз явно вече дотолкова ме обича, че дори такова надписче не ми показа при втората резервация 😇

преди 6 минути , oli_mali каза:

Комшии сме, аз изкупих 15 ред 🙂 , ама реших и сам да се върна в PLQ.

Много далече, как ще се надвикваме от 3-и до 15-и ред? Иначе сори, че не правя компания обратно до PLQ, но си падам само по basic тарифите 🙂

преди 3 минути , crazyhorse каза:

Не можеш  ли да се събереш на 1 ред,та взимаш цели 2? 😜

Е аз все пак пътувам с антураж... Готвач, гримьор, козметик, носач, 3-4 обожателки за цвят и така. Няма да се излагаме в Лондон, я!

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Публикувано:

Ааа вече няма да залагам аз то с това превалутиране само ми се изяжда бонуса 🥴 до тук съм 15лв на загуба и сега с този полет за 186 паунда са ми взели 414лв кредит обикновен курс са 405лв 😪 и общо 25лв в превалутиране на загуба и сега от още един евентуален рефънд ахах т.с. едните ми 20% отидоха

п.с.Не е истина на този полет вече сигурно има 30 мегаланци платили с кредит всички с български имена и резервации направени в рамките на 5мин. И това ако не е съмнително здраве му кажи хаха и то за полет, който най-вероятно е off

• Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

до тук съм 15лв на загуба

преди 10 минути , Ivko каза:

общо 25лв в превалутиране на загуба

преди 10 минути , Ivko каза:

едните ми 20% отидоха

Инвеститорите също ронят сълзи понякога,  и те са хора. 

• Смея се 5
Публикувано:
Преди 1 час, П.Кръстев каза:

Тъкмо получих кредита за Бове-София на 25.05 и веднага реших се кача на PLQ-LTN на 23.05 🤪

Сложих и един Флекс като сопълнителна защита, при отмяна от тяхна страна него го връщат на 100% нали така?

Да!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, a6olq каза:

Пишеше повече от 60 дни, но календарни или работни не уточняваха

Вече пишат до 30дена, ама не ги спазват - още имам от Април месец заявка за преобразуване на кредит в кеш и още стои в профила и си играя хазарт 🙂 Звънях на Малтийския номер, уверяват, че не са забравили никого.

Междувременно отмениха Барселона - София на 4.06.

Публикувано:

Полетът от Вилнюс за Лондон тихомълком е станал Каунас-Лондон.

Дали пък не им останаха много малко пътниците?😄

Screenshot_20200521-083008.png

Публикувано:

Wizz air са подали заявка към птавителството на Литва полета до Лондон на 23 май от Клайпеда да се счита за евакуационен с оглед да помогне на десетки български емигранти да подобрят своето финансово състояние. Обещанието е 20 проценнта по голяма доходност при бране на плодове на ягодовите полета покрай Лондон. В тази връзка се въвеждат специални промо цени от 150 евро еднопосочно за всички желаещи. От компанията са заявили официално, че ще кандидатстват за благодетел на годината пред Европейската комисия. Литовското правителство обмисля възможносста за добавяне на допълнителни полети в сътрудничество със унгарски превозвач, за да отговорят на търсенето в тези трудни времена. Решение се очаква да се вземе на заседание на комисията най-късно до 12:00 на 23 май. В социалните мрежи се организират групи предтсвлявани от литовските работодатели за блокиране на решението с цел да се запази икономиката на района и да се предотврати извозването на работна сила от държавата. Митинги се организрат на 21 и 22 май пред сградата на комисията. Тяхното искане е незабавна отмяна на полетите до ягодовите полета на обединеното кралство!

• Смея се 14
Публикувано:

Как да не ги цакаме уиз като те ни ..... постоянно.Вчера гледах полети до Ларнака от Варна за Септември бяха по 56лв в посока сега са по 150лв........

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.