Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

Ще ми услужиш ли с един от твоите куфари, че аз май няма да мога да си събера багажа в моите 13?

И както винаги да си кажа... ако някой иска да седи наблизо до мен - аз ще бъда на места 1ABCDEF, 2ABCDEF и 3А.

@КолЮ Словакия официално е затворена за полети до 11 юни. Реално е все тая откъде ще летиш и на коя дата.

Тогава защо добавяте флекс, какво изпускам?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 4 минути , КолЮ каза:

Тогава защо добавяте флекс, какво изпускам?

Защото страх лозе пази и защото после не искаме да виждаме оплакващи се хора, евентуално загубили кредита си. Крайното решение, разбира се, е лично твое - ако искаш рискувай без флекс.

преди 4 минути , oli_mali каза:

Само не се бутайте на останалите места от 3 и 4 ред, щото моята рода сме 10 броя. Голям купон ще е отпред 🙂

И ти ли с целия катун си тръгнал 😉 Отсега се стягам за к0п0н 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Само една 'покупка' направих и съм яко във филма вече. Чакам да ми върнат кредита и ще овършея цяла Европа.

Не ми достигат 4 евро за LTN-BTS... Какъв провал

П.П. Взимам за 03.06

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Защото страх лозе пази и защото после не искаме да виждаме оплакващи се хора, евентуално загубили кредита си. Крайното решение, разбира се, е лично твое - ако искаш рискувай без флекс.

Етествено че е мое, никой не ми е отговорен за щуротиите 🙂 въпросът по-скоро е, ако имам флекс мога ли да искам връщане на 120% 

Публикувано:

Аз с моите три въшливи билета на любимия ми 22-ри ред направо ме е срам да се обадя 😆

Ако все пак се сбъдне този 0,001 % и полетът се случи - предлагам цялата компания да направим Сбирка за по бирка в Патронски пивовар 🍺

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , ACM каза:

Само една 'покупка' направих и съм яко във филма вече. Чакам да ми върнат кредита и ще овършея цяла Европа.

Е, 4 евра. Аз бих им ги дал и бих се качил на борда, после ще върнат 30-40. А и все пак за нас, вече като сериозни кредитори на Wizz ни е важно те да оцелеят. Иначе що натрупан кредит ще изгори...

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 12 минути , ACM каза:

П.П. Взимам за 03.06

Понякога е добре да инвестираш и малко кеш 😜

преди 4 минути , КолЮ каза:

Етествено че е мое, никой не ми е отговорен за щуротиите 🙂 въпросът по-скоро е, ако имам флекс мога ли да искам връщане на 120% 

Флекс служи единствено за това, че може да канселираш и променяш без такси / т.с. да се застраховаш/ При отмяна от страна на компанията няма значение дали имаш флекс или не връщат 120% на цялата сума, като ако си с флекс при отмяна връщат само 120% от стойноста на билета и ти връщат и цената за флекса, но на него няма 120%. Ако си с флекс и отмениш ти връщат само 100% от цената на билета, но таксата за флекс си остава за тях

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Понякога е добре да инвестираш и малко кеш 😜

Флекс служи единствено за това, че може да канселираш и променяш без такси / т.с. да се застраховаш/ При отмяна от страна на компанията няма значение дали имаш флекс или не връщат 120% на цялата сума, като ако си с флекс при отмяна връщат само 120% от стойноста на билета и ти връщат и цената за флекса, но на него няма 120%. Ако си с флекс и отмениш ти връщат само 100% от цената на билета, но таксата за флекс си остава за тях

Наближава моментът, в който ученикът ще надмине учителя 😂

• Смея се 8
Публикувано:

@Ivko благодаря за разяснението. @Георги Матеев каза че е все едно от къде летиш за Словакия. Но защо в страниците назад никой не споменава полети от София, има ли някакъв казус с излитащите от тук полети?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 35 минути , ACM каза:

П.П. Взимам за 03.06

Вкарай малко оборот за 4 евро. Нека и те живнат. 😃

• Смея се 2
Публикувано:
преди 15 минути , Hollywood каза:

Вкарай малко оборот за 4 евро. Нека и те живнат. 😃

А, не. Не се става богат инвеститор с подобни необмислени харчове.

Взех SKP-BTS за 01.06 и сега ходя тежко из нас като истински български бизнесмен. Ще взема да си сложа костюма и да гледам лошо.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 39 минути , КолЮ каза:

@Ivko благодаря за разяснението. @Георги Матеев каза че е все едно от къде летиш за Словакия. Но защо в страниците назад никой не споменава полети от София, има ли някакъв казус с излитащите от тук полети?

Няма казус, просто от София полета е чак на 5. А уиз понякога ги отменят 1 ден преди полета.

А както знаем от уроците по икономика - парите е хубаво да се завъртат възможно най-бързо .

Или както е дефинирал Марк.. пардон Матеев:  кредит - анулация - кредит' 😀

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 3
  • Смея се 3
Публикувано:

Ами щом са казали...

bst.jpg

Като цяло от/до цяла Словакия до 11.06 има заредени все още полети от/до следните дестинации:

Братсилва-София-5,8,10 юни
Братислава-Скопие-1,5,8 юни
Братислава-Лутън-31май,3,5,8,10 юни

Кошице-Лутън 3,7,10 юни

Попрад-Татри Лутън 3,7,10 юни

Лутън-Братислава на 31-ви и в двете посоки направо му разказахме играта...

Скопие-Братислава също, а обратно се ядва 😀😀

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, adreno каза:

Няма казус, просто от София полета е чак на 5. А уиз понякога ги отменят 1 ден преди полета.

А както знаем от уроците по икономика - парите е хубаво да се завъртат възможно най-бързо

Така е но те ако отменят на 31-ви полета ще паднат всички останали за конкретната държава де и малко няма да има за къде да го завъртиш.

Публикувано:

Като канселирам полет по мое желание връщат ли кредита до 72 часа или се бавят повече?Имах едни билети за Ларнака реших с флекс да сменя датата и ми искаше да доплатя 250лв а като ги гледам в момента цените ми е по-добре да си канселирам полета и да си купя нови билети.Флекса ми беше по 1 евро от последната промоция 🙂

Публикувано:
Преди 1 час, muffytoz каза:

Като канселирам полет по мое желание връщат ли кредита до 72 часа или се бавят повече?Имах едни билети за Ларнака реших с флекс да сменя датата и ми искаше да доплатя 250лв а като ги гледам в момента цените ми е по-добре да си канселирам полета и да си купя нови билети.Флекса ми беше по 1 евро от последната промоция 🙂

Бавят се почти до последния момент.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , П.Кръстев каза:

Бавят се почти до последния момент.

Ако ги дадат до 72 часа пак добре.Дано не ги забавят повече 🙂

Публикувано:

що инвИститори има на клона... 😜...

Определено няма да ме заболи сърцето, утре като няма да мога да се кача на полета до Копенхаген, купен отдавна за едно мечтано и заради Короната пропадащо пътуване...защото вече избих сумата с тези кредитни заиграФки 🥰

@Георги Матеев - президент 🍻 ще пием бири в Братислава...

CaptureM.JPG.02db1d24da14fb1d298aa64f5af6b3f8.JPG

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 минути , wiliko каза:

що инвИститори има на клона... 😜... опредебено няма да ме заболи сърцето, утре като няма да мога да се кача на полета до Копенхаген, купен отдавна за едно мечтано и заради Короната пропадащо пътуване...защото вече избих кумата с кези кредитни заиграФки 🥰

@Георги Матеев - президент 🍻 ще пием бири в Братислава...

CaptureM.JPG.02db1d24da14fb1d298aa64f5af6b3f8.JPG

Снощи към 12 вечерта ми се струва, че видях над 100 човека в темата. Финансовите акули не спят.

• Харесвам 2
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 4 минути , ACM каза:

Снощи към 12 вечерта ми се струва, че видях над 100 човека в темата. Финансовите акули не спят.

ммм да, вече са инвестирали и сега малко поспиват... 😜

Публикувано:

Да регистрирам тук и моето плахо начало в инУИЗтирането. Скромния кредит ,с който разполагах, се превърна в два билета  София-Братислава на 05.06. Дори се наложи да си бръкна в джоба за реални 7лв за да мога да послушам съветите и да добавя и по един флекс за всеки билет. 

Надяам се да има още игра и след тази дата

• Браво 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 15 часа, Ivko каза:

Аа то каквото беше, беше..свърши вече и без това вече се отеглих само изхода чакам от последното залагане да видя като какъв ще напусна.

viber_изображение_2020-05-28_17-51-30.jpg

преди 10 часа, Ivko каза:

Понякога е добре да инвестираш и малко кеш

Ехаа, ето на това му се вика кардинална промяна в настроенията. За има-няма 5 часа преминахме от пълно и окончателно оттегляне до рязко връщане в играта, при това комбинирано с (нездравословни) съвети за инвестиране на кеш. Представям си какъв ролеркостер е в главата на @Ivko🙂

@bibi ти предвиди ли такъв неочакван 360-градусов обрат в сценария на филма или дори твоята фантазия не бе толкова богата?

• Харесвам 1
  • Смея се 12
Публикувано:

При закупен един билет за VNO-BLL, може ли да се закупи втори за същия полет на същото лице в нова резервация или не е препоръчително?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• The rider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.