Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да не се излъже някой да се метне, всичко си пише на летището в Ница. Обратния полет също го има, излита в 21.25. Всичко го има и на летище София. Засега няма никакви индикации че утре София - Ница няма да го има.

• Харесвам 1
Публикувано:

NOTAM-а на LUZ гласи, че летището е затворено за пристигащи полети до 11.06, а Уиз продават билети до Айндховен и Лутън на 7.06.

Интересно, че е отбелязано конкретно inbound flights.. 

1978497373_Screenshot2020-05-31at17_40_49.png.2a5a8e5a3d66928e8595e515187b4b16.png

• Харесвам 4
  • Браво 2
Публикувано:
преди 31 минути , yordanov каза:

NOTAM-а на LUZ гласи, че летището е затворено за пристигащи полети до 11.06, а Уиз продават билети до Айндховен и Лутън на 7.06.

1978497373_Screenshot2020-05-31at17_40_49.png.2a5a8e5a3d66928e8595e515187b4b16.png

Inbound означава полети КЪМ Люблин, нали така?

Публикувано:
преди 22 минути , imarev каза:

Basic-a на Орли-Варшава свърши,запуквайте обратния полет😄😄

Много маймуни на клона. Два пъти се пробвах да взема по 6 билета и и ме върна за промяна на цената и бейсика свърши 😂 Май май засега ще си остана с билетчето по маршрута без флекс.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 38 минути , imarev каза:

Basic-a на Орли-Варшава свърши,запуквайте обратния полет😄😄

Аз този път го хванах, 3 билетчета по 130 евро + 3 флекса и ми останаха точно 2 евро и нещо 😄 

• Смея се 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, imarev каза:

Тоя полет е толкова празен,че след всичките ви покупки цената и в двете посоки не е мръднала с 1 лв😄😄

Ко рече? :grin: За 2-3 часа цената на ORY-WAW 07.06 скочи от €60 на €235. Макар че очаквах вече да е €300, явно има изостанали магеланци. Я бързо се качвайте, че местата скоро свършват 🙂

Преди 1 час, yordanov каза:

NOTAM-а на LUZ гласи, че летището е затворено за пристигащи полети до 11.06, а Уиз продават билети до Айндховен и Лутън на 7.06. Интересно, че е отбелязано конкретно inbound flights.. 

Благодаря - много силна находка, това е 99.99%-ов кенсъл и между другото още един индикатор, че Полша подготвя удължаване на извънредното и след 06.06. Взех си 6 билетчета LTN-LUZ 07.06, не издържах на толкова приятната бейсик цена от по £140 на калпак. Първият ред пак е мой и @oli_mali ама много ще ме извинява... отново! :blum2:

Тъкмо никога не съм ходил в Lublin - добавям и това летище в бъдещия (истински) трип по програмата "Wizz любезно предложи..."

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 1 час, yordanov каза:

Интересното е, че тази забрана е в сила от 27.05 и все още продават билети. Докато за Братислава реагираха веднага, на сутринта в деня след като обявиха забраната за полети. 🤔

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 14 минути , jorrro каза:

Интересното е, че тази забрана е в сила от 27.05 и все още продават билети. Докато за Братислава реагираха веднага, на сутринта в деня след като обявиха забраната за полети. 🤔

В случаите със Словакия и Македония имаше генерална забрана за целите държави и се знаеше точно кога ще я обявяват.

Това обаче е удължена локална забрана на едно единствено неголямо полско летище, най-вероятно решение на регионалната управа, и като нищо на фона на десетките ежедневни ъпдейти Wizz може да са го пропуснали засега. Очаквам, че тея полети ще паднат до средата на седмицата макс.

@Ivko не всявай дезинформация. Оригиналният текст на сайта на LUZ е от 11.05 (с ъпдейт от 25.05), а нотам-а е от 27.05 и той е най-актуален. На 27.05 е решено летището да бъде затворено до 11.06, а сайтът просто не е обновен.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 11 минути , jorrro каза:

Летището казва дуго и явно и то още не знае...ще видим след 00:00

UPDATE: 25.05.2020

Due to traffic restrictions for international flights and cancellation of all domestic flights of LOT Polish Airlines, Lublin Airport will be closed for operational use starting from 15.03.2020, 00:00 hour until 31.05.2020, 23:59 hour with possible operational hours adjustment according to the situation and decisions of Government of Republic of Poland.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

@Ivko не всявай дезинформация. Този текст на сайта на летище LUZ е от 11.05, а нотам-а е от 27.05 и той е актуален. На 27.05 е решено летище LUZ да бъде затворено до 11.06, а сайтът просто не е ъпдейтван.

С лек ъпдейт на 25-ти, но да пак са по-назад 😄😁

Публикувано:
В момента, Ivko каза:

С лек ъпдейт на 25-ти, но да пак са по-назад 😄😁

Ок, добре, пускам се значи и там 😄 Утре като пристигне кредитът от ДСК, може и още едно билетче да боцна.

Публикувано:
преди 8 минути , Ivko каза:

Летището казва дуго 

UPDATE: 25.05.2020

Due to traffic restrictions for international flights and cancellation of all domestic flights of LOT Polish Airlines, Lublin Airport will be closed for operational use starting from 15.03.2020, 00:00 hour until 31.05.2020, 23:59 hour with possible operational hours adjustment according to the situation and decisions of Government of Republic of Poland.

Вътрешните полети в Полша са разрешени от утре, до колкото виждам, така че летището може да си обслужва такива, ако има. Notam-a по-горе е за (кацащи) международни полети. Във ФБ страницата на летището някой беше им цитирал въпросния Notam и питаше дали е верен, но те не са отговорили още.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , jorrro каза:

Ок, добре, пускам се значи и там 😄 Утре като пристигне кредитът от ДСК, може и още едно билетче да боцна.

Утре вече може да е късно 😄😁

След щаба @Георги Матеев върви талисмана

lublin.jpg

Въпреки скъпата тарифа, която ми остави щаба пак съм доволен, че от 4-те полета на тази тарифа, флекса сега е най-евтин и разликата е най-малка между тарифите

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Утре вече може да е късно 😄😁

След щаба @Георги Матеев върви талисмана

lublin.jpg

Ехх, ще се разминем този път 😞 Аз взех за 09.06, че нямам толкова кредит като вас 😄

• Смея се 1
Публикувано:

И аз съм за Люблин на 09.06. Само като се сетя, че почнах с едни 9.99 от канцелирано Бергамо на 12.03.... А сега играя с трицифрени числа. Кво нещо е живота/форума.

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:

A Лутън - Гданск ок ли е? Има все още билети от основната тарифа.

Правилно ли виждам по НОТАМ, че е до 13 юни. Талисманът тук ли е, да не занимаваме Щаба 🙂

• Смея се 3
Публикувано:

Аз не виждам в нотам-а на Гданск да е упоменато, че е затворено.

За тези с по-малко кредит Айндховен-Люблин на 07.06 все още се продава за под 100 евро с бейсик тарифата

Публикувано:

Интересно,че на Gatwick не казват нищо за утрешните полети на Wizz утре...Има качени полети на Търкиш и Изи!

Публикувано:
преди 3 минути , Raindrop каза:

A Лутън - Гданск ок ли е? Има все още билети от основната тарифа.

Правилно ли виждам по НОТАМ, че е до 13 юни. Талисманът тук ли е, да не занимаваме Щаба 🙂

За тези с малко кредити Люблин - Айндховен за 07.06. също е по основна тарифа и евтин. Обратния е по-скъп. Но самолета тръгва първо от Айндховен, а като няма право да кара пътници към Люблин изобщо няма да тръгне 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
1 minute ago, logist13 said:

За тези с малко кредити Люблин - Айндховен за 07.06. също е по основна тарифа и евтин. Обратния е по-скъп. Но самолета тръгва първо от Айндховен, а като няма право да кара пътници към Люблин изобщо няма да тръгне 🙂

Аз търся скъп по основната тарифа, затова попитах за Гданск?

Публикувано:
преди 4 минути , Raindrop каза:

Аз търся скъп по основната тарифа, затова попитах за Гданск?

Ами тогава Айндховен - Люблин. Ако пак е малко купувате билети за 2-ма, 3-ма с флекс и готово 🙂

Публикувано:

ven62

Tim

saved_

matse1

Христиан

sufc

Yto

zhivko7

yordanov

Raindrop

crazyhorse

Taliana

muffytoz

jorrro

rdd

adreno

Capitan Morgan

gega_2004

kakadu

tanil1965

Izabela

Tamer

Tani

Julian999

КолЮ

imarev

Gripping

bibi

Георги Матеев

valentin_st

logist13

Яничка

Marisha

lyubo21

vladimira74

ivelina666

Не ви ли е срам. Това е форум за пътешествия, а не за хазарт.

Явно ви липсват билетчетата на Черепа.

---------

Опс, забравил съм да се изтрия от началото на списъка.

:haha:

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 15
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.