Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , Дънди каза:

А София ?

Какво София?

Това са новите дестинации от Санкт Петербург от днес. Вече официално и Wizzair публикуваха информацията.

София фигурира в разписанието от юли.

Дали ще може да се лети е друг въпрос.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, ето и още малко информация 🙂

преди 2 часа, mamaivy каза:

ова са новите дестинации от Санкт Петербург от днес. Вече официално и Wizzair публикуваха информацията.

Wizz Air creates new base in St. Petersburg and launches 5 new routes!

New Routes

✈ St. Petersburg – Copenhagen (Monday, Wednesday, Friday, Sunday from September 18)

✈ St. Petersburg – Salzburg (Monday, Wednesday, Friday, Sunday from September 18)

✈ St. Petersburg – Oslo (Tuesday, Thursday, Saturday, from September 19)

✈ St. Petersburg – Stockholm Skavsta (Tuesday, Thursday, Saturday, from September 19)

✈ St. Petersburg – Malta (Tuesday, Thursday, Saturday, from September 19)

m-4.png

Baggage policy:
One carry-on bag (max: 40x30x20cm) is included.

Нещо я забравят тази София за нови маршрути 🤔 защо ли...... Нека пуснат нещо ново и интересно, време е :dance2: :girl_witch: 

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 10 часа, mamaivy каза:

Това са новите дестинации от Санкт Петербург от днес. Вече официално и Wizzair публикуваха информацията.

София фигурира в разписанието от юли. Дали ще може да се лети е друг въпрос.

Въпросът всъщност е не дали ще се лети, а кога отново ще допускат чужденци в Русия. Като гледам как дори Аерофлот не продава никакви международни полети преди 1 август... не мисля, че Русия въобще е опция за това лято.

преди 6 часа, lio каза:

Хич да не са много новите маршрути от София...да ни сложат Малпенса. Един недоволен няма да има 😀

И Прага - това ще е 100% хит. Варна ни идва малко далечко.

• Харесвам 11
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

И Прага - това ще е 100% хит. Варна ни идва малко далечко.

Хич не е далеч, но часовете на БГ Ер за полетите до Варна не са удобни за прекачване.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 минути , tch каза:

Хич не е далеч, но часовете на БГ Ер за полетите до Варна не са удобни за прекачване.

Ако ще се лети София-Варна-Прага, че и с неудобните часове на Bulgaria Air, то е далеч по-логично и бързо да се направи връзка някъде из Европа. А до Варна с автобус лично аз не бих отишъл дори пари да ми дават, така че това не е опция.

Директен полет София-Прага ще убие рибата със сигурност. Така и не мога да разбера защо толкова години никой лоукостер не пуска тази линия.

• Харесвам 7
Публикувано:
7 minutes ago, Георги Матеев said:

Ако ще се лети София-Варна-Прага, че и с неудобните часове на Bulgaria Air, то е далеч по-логично и бързо да се направи връзка някъде из Европа. А до Варна с автобус лично аз не бих отишъл дори пари да ми дават, така че това не е опция.

Директен полет София-Прага ще убие рибата със сигурност. Така и не мога да разбера защо толкова години никой лоукостер не пуска тази линия.

Навремето имаше... SkyEurope. Ама май фалираха. 🙂

Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Да де и аз това имах предвид. Ако часовете на полетите на Бг Ер съвпадаха щеше да е удобно. Иначе сигурно са решили, че от София, който е искал да види вече Прага го е направил 😃🙃 Или при полетите до Варна се надяват по Коледа на урожай от прибиращи по празниците.

Публикувано:

Защо да се тормозите да нагласявате часове на полети до Прага през Варна в рамките на ден? Най-хубавото на морската столица в по-хладните месеци е спа центровете в к.к.Св.Св.Константин и Елена.Първо няколко дни Спа(след средата на септември цените стават много добри), да се подготви тялото и душата за студа в Прага,после полет до там и накрая прибиране през Виена или Братислава до София.Аз така съм го измислила 🙂

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 14 часа, lio каза:

Хич да не са много новите маршрути от София...да ни сложат Малпенса. 😇
😀

преди 7 часа, Георги Матеев каза:

И Прага - това ще е 100% хит. 

А аз продължавам като Мирча Кришан да си повтарям, ама не за краставица, а за нещо в Полша! 

Ало, Wizz, четете ли?!? :grin:

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 минути , Фичо каза:

...

Wizz, четете ли?!? :grin:

Не, загубихме интерес.  (кой летял - летял, кой ...не... Абе, кака се омъжи)

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Еее най-после и за нас ( от нашия край на БГ) нещо. Прага де, че то аман с тая София, а от БукАрещА  скъпо. Супер си е Варна. Че и ПарижУ ни спряха.

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам въпрос за този флекс. Харесах си полети и цена от Варна за Прага ( най - накрая и на нас да ни пуснат нещо хубаво) та ще купувам два билета и в двете посоки, мога ли да мина със закупуването само на един флекс или ще трябва два флекса за двете посоки?

• Харесвам 1
Публикувано:

След като Wizz отмениха свои полети избрахме опцията да ни върнат парите по карта. Сумите бяха възстановени преди две седмици, с изключение на една, която беше от различна карта. Моля за съвет, как да постъпя..

Публикувано:
преди 9 минути , zvezda9001 каза:

Имам въпрос за този флекс. Харесах си полети и цена от Варна за Прага ( най - накрая и на нас да ни пуснат нещо хубаво) та ще купувам два билета и в двете посоки, мога ли да мина със закупуването само на един флекс или ще трябва два гледка за двете посоки?

Флексът е на човек на посока. Т.е. 2 билета двупосочно означават общо 4 флекса.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 минути , Вероника каза:

След като Wizz отмениха свои полети избрахме опцията да ни върнат парите по карта. Сумите бяха възстановени преди две седмици, с изключение на една, която беше от различна карта. Моля за съвет, как да постъпя..

Би ли ми казала кога отмениха въпросния полет? Моят бе отменен на 17.04, но парите още ги очаквам.

Публикувано:
преди 48 минути , Вероника каза:

@Wizzair Моля съдействайте на Вероника! 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:

Предполагам, че отговорът ще бъде положителен, но все пак да искам да се уверя, че не греша.

За полети с Wizz между държави без ограничение за влизане такси за промяна на резервацията(промяна на дати) продължават да се дължат, нали така?

Зададох въпроса заради евентуални особености свързани с Covid.

Публикувано:
преди 18 минути , Georgie каза:

Предполагам, че отговорът ще бъде положителен, но все пак да искам да се уверя, че не греша.

За полети с Wizz между държави без ограничение за влизане такси за промяна на резервацията(промяна на дати) продължават да се дължат, нали така?

Ако имаш предвид Флекс, той е пи желание и не се дължи задължително. Ако искаш го купуваш, ако не искаш не купуваш

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , EliDion каза:

Ако имаш предвид Флекс, той е пи желание и не се дължи задължително. Ако искаш го купуваш, ако не искаш не купуваш

Не, нямам това предвид. За промяна на резервация без Flex , дори сега при особеностите наложени заради Covid, продължава да се дължи такса, нали?

Публикувано:
преди 1 минута , Georgie каза:

Не, нямам това предвид. За промяна на резервация без Flex , дори сега при особеностите наложени заради Covid, продължава да се дължи такса, нали?

Да.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 27 минути , Georgie каза:

Уиз не връщат пари и не позволяват безплатни промени, освен ако ТЕ променят полета. Това и със и без Covid, ограничения или без ограничения

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Днес флекса е 1 евро. Ходи ми се до Санкт Петербург. Някой има ли инфо, кога ще е възможно да се лети от София до там?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.