Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 55 минути , danym21 каза:

Някой има ли инфо, кога ще е възможно да се лети от София до там?

Това даже и товарищ Путин не го знае ... 

• Смея се 3
Публикувано:

С флекс за едно евро какво рискуваш? А ако имаш и върнати кредити, пък съвсем

Публикувано:

Аз искам да попитам ако взема билети с флекс и точки за мен и още няколко дущи, може ли после да се канселира полета само за един от пътниците, да ми върнат стойността на билета за него, а останалите да си пътуваме или трябва да се канселира за всички?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , Todor Milchev каза:

Аз искам да попитам ако взема билети с флекс и точки за мен и още няколко дущи, може ли после да се канселира полета само за един от пътниците, да ми върнат стойността на билета за него, а останалите да си пътуваме или трябва да се канселира за всички?

Флекса е индивидуален и може да се канселира само за един или повече пътници. Другите си летят. В сайта е обяснено подробно. Има някои особености при ползване на Дискаунт обаче. Виж в сайта.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, danym21 каза:

Днес флекса е 1 евро. Ходи ми се до Санкт Петербург. Някой има ли инфо, кога ще е възможно да се лети от София до там?

Надали има жив човек, който да може да ти отговори.

• Харесвам 2
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 8 часа, Alexander каза:

Надали има жив човек, който да може да ти отговори.

Говори се ,че Бургаското летище ще заработи на по- високи обороти от юли месец ,а то е много зависимо от руските чартъри и туристи .Това ме навежда на мисълта ,че ако не от 1 юли то от средата на юли и Русия ще отвори границите си .

Галин Маргаритов
Публикувано:

Къде мога да намеря дали даден полет се движи по разписание ,или закъснява ?Интересуват ме полетите София - Бове и обратно .На сайтовете на летищата пише кога трябва да излетят и кога да кацнат ,но точното време кога се е случило не видях .

Публикувано:
1 hour ago, Galii said:

Къде мога да намеря дали даден полет се движи по разписание ,или закъснява ?Интересуват ме полетите София - Бове и обратно .На сайтовете на летищата пише кога трябва да излетят и кога да кацнат ,но точното време кога се е случило не видях .

flightradar24.com също е вариант.

• Харесвам 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 2 часа, bad kid каза:

Самолетът в момента ли лети?

На летището от което излита трябва да има час на излитане.

Не,не лети в момента ,просто ме интересува този полет дали редовно закъснява ,или не.Нали знаете ,има летища и полети ,които са прослувути със своите закъснения .

Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 3 часа, aleksandrina каза:

flightradar24.com също е вариант.

Благодаря ,точно това ми трябваше ,супер е .☺️

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, Galii каза:

Това ме навежда на мисълта ,че ако не от 1 юли то от средата на юли и Русия ще отвори границите си .

Това обаче е едната страна на уравнението, другата е кога ЕС ще отвори границите си за Русия.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 57 минути , Фичо каза:

Това обаче е едната страна на уравнението, другата е кога ЕС ще отвори границите си за Русия.

Аз съм оптимист .☺️

Публикувано:

Доколкото си спомням Уиз не връщаха административни такси и допълнителни услуги, нали така? Имам 3 билета SOF-BVA този петък за общо 50 евро, но към 45 евро са такси и услуги 🙂 Вече си летят до там и почти сигурно горя, независимо от всичките ограничения във Франция. Та се зачудих дали поне нещо мога да спася - платено е с кредит и с оспроване на транзакция няма да стане... дали има друга опция или да ги отписвам и да ги пиша на сметката на спечелените 20%-ки от "промоциите" напоследък 🙂 

Публикувано:

А виждал ли си Дядо Коледа? 

Wizz не връщат нищо (извън описаните им правила  за промяна/канселиране),  нито такси нито друго, ако не си си купил Flex услуга.  

Няма и банка, която да ти върне, щом авиокомпанията си изпълнява полета. 

Представи си , че Covid-19 не съществува и всичко си е съвсем нормално. 

Каквото сам си си изкарал си го запази, другото остави на Wizz и просто повече не го мисли. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , lyubo21 каза:

Доколкото си спомням Уиз не връщаха административни такси и допълнителни услуги, нали така? Имам 3 билета SOF-BVA този петък за общо 50 евро, но към 45 евро са такси и услуги 🙂 Вече си летят до там и почти сигурно горя, независимо от всичките ограничения във Франция. Та се зачудих дали поне нещо мога да спася - платено е с кредит и с оспроване на транзакция няма да стане... дали има друга опция или да ги отписвам и да ги пиша на сметката на спечелените 20%-ки от "промоциите" напоследък 🙂 

Спрях да следя ограниченията по различните държави. Ако във Франция е забранено да влизат чужденци, то тогава можеш да се пробваш по телефона независимо, че полета се изпълнява. Аргументацията е че не можеш да летиш, защото няма да ти позволят да влезеш във Франция

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , КолЮ каза:

Спрях да следя ограниченията по различните държави. Ако във Франция е забранено да влизат чужденци, то тогава можеш да се пробваш по телефона независимо, че полета се изпълнява. Аргументацията е че не можеш да летиш, защото няма да ти позволят да влезеш във Франция

Май вече не е забранено чак, но 14 дни карантина - с цел туризъм си е много атрактивно, но на кой му пука при настоящата драма... на ЕС регулаторните органи и особено на Уиз... отписвам го това 🙂

Публикувано:
18 hours ago, КолЮ said:

Това изобщо не е довод. Има ли полет- има. Проблем на пътника остава, че няма да го допуснат в дадена страна.

Играхме го и то точно с Франция. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, aleksandrina каза:

Това изобщо не е довод. Има ли полет- има. Проблем на пътника остава, че няма да го допуснат в дадена страна.

Играхме го и то точно с Франция. 😉

Напротив, точно с такъв довод си получих парите, че и с 20% отгоре за полет до Будапеща, на който не се качих, но който си се състоя в средата на март

На 20.03.2020 г. в 22:15, КолЮ каза:

Прясна и топла информция, по повод многото запитвания в последните две страници в темата. Моля извинете ме, че няма да тагна всеки един магеланец по отделно, но със сигурност сърдечно благодаря на колегата който постна че в Унгария е забранено да влизат чужденци и това е повод за изискване на парите обратно.

Около 21:30 днес, след около 8 минути чакане се свързах с безплатния БГ телефонен номер на уиз, подкараха ме на английски и аз се поинтересувах защо си говорим на английски, като звъня на българска линия - отговора беше че български оператор имало до 19:00, което може и да беше плюс за мен...

Обясних, че вчера /19.03/ е трябвало да летя София-Будапеща и не съм се качил на самолета, защото съм разбрал че в Унгария на пускат чужденци, оператора звучно потвърди че е така! Благодарих му и казах, че съм разбрал че ще ми върнат парите, но тряба да се свържа с тях, и за моя голяма изненада той каза ДА! Очаквах, че евентуално имам минимален шанс да получа рефънд за предстоящия полет Будапеща-София, но човека директно ме осведоми че може да ми върне парите както са платени - точки по профила и каквото съм доплатил по карата, обратно там до 10 дни. Попитах има ли вариант за всичко по профила с 20%, той каза момент да пресметна, пусна ми музика и след няколко  секунди се включи и каза да може, цялата сума +20% в профила. Потвърдих, попитах какво друго трябва да направя, отговори ми "нищо повече не трябва" и каза че до 2 часа трябва да си видя парите в уиз профила. Сядайки на компютъра първата ми работа беше да проверя в уиз, и там вече се мъдреше прилична сума точно преведена в сметката ми, за капак пише expires:never.

Съвет към всички в подобна ситуация, звънете и директно казвайте - в тази държава няма да ме пуснат да вляза, как можете да ми върнете парите за полета

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Някой има ли информация дали Уизз вече летят до Будапеща. След справка в сайта flightradar24 излиза, че от 17.06.2020 но номер на полет в двете посоки статуса е Unknown. Анулирани ли са или просто няма информация. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.