Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Явно вчера нещо  наместваха, защото 4-5 полета, които  късно снощи ми излизаха като отменени, сега са ОК.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Относно форума на мечтатели... нека все пак не забравяме, че Уиз далеч не са единствената авиокомпания и светът нито започва нито свършва с тях. Когато има желание се намира и начин, а ако не летим с едни ще летим с други 

Не визирах конкретно Уиз, ами цялата ситуация с вируса, която кара Уиз(и всички други АК) да отменят полети.

преди 15 минути , Фичо каза:

Явно вчера нещо  наместваха, защото 4-5 полета, които  късно снощи ми излизаха като отменени, сега са ОК.

Нито Братислава, нито Базел са се появили все още в разписанието, а и мейли за отмяна не съм получила.

• Замислям се 1
Публикувано:

Айде и аз в кюпа. Бове- София за неделите вече го няма. т.е. няма ми го връщането. Сменили са ми датата от 9-ти на 10-ти. Нямам мейл и в профила нищо, освен сменена дата със статус потвърдено?? Ще почакам мейл. Мога ли да поискам да ми върнат кредит само за единия пътуващ (не на мен), като резервацията е за двама или евентуално през телефона трябва. Нямам флекс.

Публикувано:
преди 11 минути , Яничка каза:

Днес 20% off и флексът е 1£, за да продължаваме да им пълнем касичката...

Сериозно! Не съм видяла - 500+лв София-Буве за август. Супер(за да не кажа друга дума) намаление.

П.п. То горното било само за Лондон Лутън

Публикувано:
2 minutes ago, Ivo Dimitrov said:

Здравейте, някой знае ли за колко време кредита се връща в Wizz профила, при анулиране на билет с Wizz Flex.

Пише до 72 часа - https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/wizz-flex

e. The amount for the cancelled booking is refunded to the WIZZ-account of the booking holder within 72 hours notwithstanding the number of passengers in the given booking. If the booking is cancelled with the WIZZ Flex service, the amount paid for the cancelled booking cannot be refunded to the bank account or credit card it was originally paid from.

• Харесвам 1
Публикувано:

Малко ни в клин, ни в ръкав, но да споделя, че въведох специално WIzz air правило за моите пътувания. Всяка авиокомопания, която предлага до двойно по-висока цена за дестинация, по която Уиз лети, получава парите ми. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Фичо каза:

Имам още два - не променени, а отменени /станаха 8/ и потвържденията за всички са на мейла.

• Шок 1
Публикувано:

Дойде ми мейла. Пише, че до 3 часа преди полета мога да искам възстановяване или да приема полета, така че мисля да изчакам до последния момент.

Мен ме устройва, но не зная дали може да откажа единия пътник от резервацията - никъде не видях да пише, т.к. нямаме полет за връщане, а 500лв. на уиз няма да дам. Така че ...

Моля да ми кажете мога ли да искам връщане на кредит само за единия пътник или трябва цялата резервация да се анулира или да пия една студена вода, ако не пътува.

Публикувано:

Интересно, вчера ми пратиха имейл, че полетът от София до Братислава е със променен половин час по-рано, а като проверявам в сайта не излизат никакви полети до Братислава Април мееец 🤔

Публикувано:

Получих имейл за промяна на датата с един ден за полет Букурещ - Париж Бове. В резервацията имам закупени приорити и WIZZ Flex. Ако дам съгласие запазва ли се WIZZ Flex за новия полет, защото с тези промени нищо не се знае каква нова изненада ще изскочи? 

Публикувано:

Пак подкараха през просото... има три варианта на уведомление.

1. Канселиран полет

2. Променен полет с уведомление и предложение за избор 

3. Променена дата на полет без никави уведомление и предложение за избор, все едно нищо не е станало.

Ако не се следи постоянно може човек до последно да не разбере, че са му сменили датата, включително да изпусне полета си.

Публикувано:

При мен пък полетът, който вчера излизаше като анулиран, днес е със сменена дата и час, но новото време не ме устройва. И не са ми пратили мейл да ме питат дали се съгласявам с промяната...

Публикувано:

Леле, стана мазало с моите полети! Братислава от сряда го местят в четвъртък, а от петък в събота с 40мин по-рано, обратният е ранен, а не следобеден.Базел- София от неделя го местят в понеделник и от сряда в петък и става вечерен 21:35ч.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Георги Матеев
Публикувано:

По един или друг начин Уиз от месеци успяват да ни държат в напрежение всеки ден. Каква вълнуваща авиокомпания!

Аз минах метър с едва 2 променени резервации... поне засега.

преди 2 часа, Яничка каза:

Днес 20% off и флексът е 1£, за да продължаваме да им пълнем касичката...

За касичката не знам, но след като вече са оправили бъга и при £1 / €1 флекс впоследствие при смяна не искат доплащане до нормалната цена на флекса, сега ще "купя" 10-ина билета с флекс за след година за да си ги държа като резерва и да мога да ги променям тънко по-натам. Че знам ли кога пак ще пуснат флекс промоция, а без флекс вече не мърдам никъде.

• Харесвам 5
  • Браво 3
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

сега ще си купя 10-ина евтини полети с флекс ...
... а без флекс вече не мърдам никъде.

Ставаш супер флексибилен :grin:

Цитат

По един или друг начин Уиз от месеци успяват да ни държат в напрежение всеки ден. Каква вълнуваща авиокомпания!

Аха, нещо като играта  "тука има, тука нема" :grin:

• Смея се 2
Публикувано:
38 minutes ago, EliDion said:

Дойде ми мейла. Пише, че до 3 часа преди полета мога да искам възстановяване или да приема полета, така че мисля да изчакам до последния момент.

Мен ме устройва, но не зная дали може да откажа единия пътник от резервацията - никъде не видях да пише, т.к. нямаме полет за връщане, а 500лв. на уиз няма да дам. Така че ...

Моля да ми кажете мога ли да искам връщане на кредит само за единия пътник или трябва цялата резервация да се анулира или да пия една студена вода, ако не пътува.

Без да съм сто процента сигурна, мисля, че трябва да може да стане. Ако не намираш опция през сайта, то по телефона.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 4 минути , Фичо каза:

Ставаш супер флексибилен :grin:

Гошо Флекс-а, приятно ми е! :hi:

• Харесвам 2
  • Смея се 21
Публикувано:

И Бургас -Виена  променят дните от петък- понеделник на недяля-сряда.Часовете и те се поменят късни .

Ако изобщо просъществува тази линия .

Публикувано:

Уиз базира трети самолет във Варна.

Новите дестинации са Атина, Барселона, Брюксел, Хановер, Залцбург,Франкфурт Хан, Нюрнберг и Карлсруе/ Баден Баден.

Полетите започват след 24ти юли.

• Харесвам 6
  • Браво 5
Георги Матеев
Публикувано:
преди 21 минути , ttashkov каза:

Уиз базира трети самолет във Варна.

Новите дестинации са Атина, Барселона, Брюксел, Хановер, Залцбург,Франкфурт Хан, Нюрнберг и Карлсруе/ Баден Баден.

Полетите започват след 24ти юли.

Време е и на варненци да усложнят повечко живота с рязане, променяне и отменяне. Няма само нашите планове да страдат, я :grin:

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Айде и аз в кюпа къде без талисмана 😁 Полета ми София-Братислава от 6-13 сеп. ми става 5-12 сеп. Ама няма да бързам, че и без това не бях на 100% сигурен дали го искам ама ми е с флекс, че и с приорити. Ако искам рефънд връщат 120%, но със срок пак ли 2г.

П.С. И пак казвам по мой наблюдения ако има някаква промяна с резервацията то тя се отразява първо в уеб версията /имах случай с промяна случайно видяна в уеб-а за която получих след 2 дена имейл/ и чак тогава през приложението.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 42 минути , Георги Матеев каза:

Време е и на варненци да усложнят повечко живота с рязане, променяне и отменяне. Няма само нашите планове да страдат, я :grin:

Да бв да,тъкмо пуснаха нещо и за нас простосмъртните.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• aladinoplus
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.