Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 47 минути , Ivko каза:

Айде и аз в кюпа къде без талисмана 😁 Полета ми София-Братислава от 6-13 сеп. ми става 5-12 сеп. Ама няма да бързам, че и без това не бях на 100% сигурен дали го искам ама ми е с флекс, че и с приорити. Ако искам рефънд връщат 120%, но със срок пак ли 2г.

П.С. И пак казвам по мой наблюдения ако има някаква промяна с резервацията то тя се отразява първо в уеб версията /имах случай с промяна случайно видяна в уеб-а за която получих след 2 дена имейл/ и чак тогава през приложението.

О-о-, има далеч по-тежки и различни случаи.

Например: Целия свят знае, че полет на Wizz е канцелиран. Единствено кол центъра и пътниците не знаят или поне не през който е да е от каналите на Wizz... И така, цели два дни след деня на полета...

Ама ти, като абдикира от поста си (талисман) няма как да ги знаеш тези неща. :wink:

:biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 12 минути , ven62 каза:

Целия свят знае, че полет на Wizz е канцелиран. :wink:

:biggrin:

Нямам идея дали целия свят знае кой полет е отменен, но Щабът със сигурност е наясно:buba:

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

И нашите полети за Ница  11-21 Септември бяха променени на 10-20 Септември. Странното обаче е, че като ги потърся в търсачката им за 10-20.09 излизат "Sold Out".  Да очаквам ли мейлче за отмяна и съответно едни 120%? 😞   Този път ми се летеше...

Публикувано:
преди 1 минута , П.Кръстев каза:

И нашите полети за Ница  11-21 Септември бяха променени на 10-20 Септември. Странното обаче е, че като ги потърся в търсачката им за 10-20.09 излизат "Sold Out".  Да очаквам ли мейлче за отмяна и съответно едни 120%? 😞   Този път ми се летеше...

Преместват полетите и за това временно не се продават. 

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Айде и аз в кюпа къде без талисмана 😁 Полета ми София-Братислава от 6-13 сеп. ми става 5-12 сеп. Ама няма да бързам, че и без това не бях на 100% сигурен дали го искам ама ми е с флекс, че и с приорити. Ако искам рефънд връщат 120%, но със срок пак ли 2г.

П.С. И пак казвам по мой наблюдения ако има някаква промяна с резервацията то тя се отразява първо в уеб версията /имах случай с промяна случайно видяна в уеб-а за която получих след 2 дена имейл/ и чак тогава през приложението.

Ако се потвърди промяната запазва ли се закупения флекс на старата резервация и за новия полет или отново трябва да се закупува? Имам резервация със закупени флекс и приорити, който днес е с променена дата с един ден. Ако го потвърдя запазвам ли си флекса и за новата дата?

Публикувано:
преди 3 минути , a6olq каза:

Ако се потвърди промяната запазва ли се закупения флекс на старата резервация и за новия полет или отново трябва да се закупува? Имам резервация със закупени флекс и приорити, който днес е с променена дата с един ден. Ако го потвърдя запазвам ли си флекса и за новата дата?

Да запзава се и на същата цена на която е закупуван. И моя променен полет е с приорити и малко се чудя защото не съм на 100% сигурен, че искам да го правя. Ако искам рефънд ти връщат всичко +20% от цената на полета, като кредит със срок 2г, но по-скоро бих си потвърдил промяната заради флекс-а ако реша да не ходя да ги променя, но пък той върви с приорити и така за новия полет ще трябва да вземам и багаж.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Да запзава се и на същата цена на която е закупуван. И моя променен полет е с приорити и малко се чудя защото не съм на 100% сигурен, че искам да го правя. Ако искам рефънд ти връщат всичко +20% от цената на полета, като кредит със срок 2г, но по-скоро бих си потвърдил промяната заради флекс-а ако реша да не ходя да ги променя, но пък той върви с приорити и така за новия полет ще трябва да вземам и багаж.

Закупената услугата приорити се запазва и за новия полет, нали така?

Публикувано:
преди 7 минути , a6olq каза:

Закупената услугата приорити се запазва и за новия полет, нали така?

Да всички услуги и такси закупени се прехвърлят независимо, че примерно си взел приорити на 20лв, а за новите дати струва 30лв нищо не доплащаш.

• Харесвам 2
Публикувано:

Тук може би е моментът да попитам:

Когато имаме резервация с флекс и сме закупили и приорити. Когато сменяме изцяло дестинацията с флекса и приоритито в новата дестинация е на друга цена, доплащаме ли приоритито, ако е по-скъпо?

Някой има ли наблюдение?

Публикувано:
преди 5 минути , lio каза:

Тук може би е моментът да попитам:

Когато имаме резервация с флекс и сме закупили и приорити. Когато сменяме изцяло дестинацията с флекса и приоритито в новата дестинация е на друга цена, доплащаме ли приоритито, ако е по-скъпо?

Някой има ли наблюдение?

Ако сам активираш флекс-а се доплаща, ако ти променят полет тогава не се. За това като има флекс не е много ок да имаш допълнителни услуги, че и те се прехвърлят и ги плащаш.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 минути , Ivko каза:

Да всички услуги и такси закупени се прехвърлят независимо, че примерно си взел приорити на 20лв, а за новите дати струва 30лв нищо не доплащаш.

преди 6 минути , Ivko каза:

Доплаща се да

Днес, петъчно леко бавно загрявам, ама се обърках, кога се доплаща и кога не? 🙂

И сигурно ли е, че през профила ако потвърдиш промените при променен полет или промениш при отменен полет, флекс се запазва?Или трябва да звъниш на колцентъра?

Публикувано:
преди 2 минути , Мари Николова каза:

Днес, петъчно леко бавно загрявам, ама се обърках, кога се доплаща и кога не? 🙂

И сигурно ли е, че през профила ако потвърдиш промените при отменен или променен полет, флекс се запазва?Или трябва да звъниш на колцентъра?

От обясненията на Ivko разбирам, че ако промяната е на Уиз и пътникът е съгласен с нея всички закупени услуги се запазват и не се доплащат. Ако пътникът сам извърши промяната доплаща за нов флекс, ако в момента не е на промоция. Ако не съм права, моля за извинение и някой да ме поправи 😄

Публикувано:
преди 1 минута , a6olq каза:

От обясненията на Ivko разбирам, че ако промяната е на Уиз и пътникът е съгласен с нея всички закупени услуги се запазват и не се доплащат. Ако пътникът сам извърши промяната доплаща за нов флекс, ако в момента не е на промоция. Ако не съм права, моля за извинение и някой да ме поправи 😄

За флекс не доплащаш хаах имах предвид места и багаж

• Харесвам 1
Публикувано:

И в условията на пандемия продължаваме с пълни темпове 😁

NEW ROUTES FROM BUCHAREST 🇷🇴

Ready to travel again?
Now you can take a holiday from Bucharest to Santorini, Mykonos, Cagliari thanks to 8 new routes with WIZZ!

new.jpg

• Харесвам 6
  • Шок 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Здравейте, опитах се да резервирам полет до Бергамо. Когато стигнах до опциите за плащане - не ми дава възможност да платя с Wizz кредит, а само с карта, ваучер или промоционален код??????? На някого случвали ли се е , или е нещо ново?

Публикувано:
15 minutes ago, danym21 said:

Здравейте, опитах се да резервирам полет до Бергамо. Когато стигнах до опциите за плащане - не ми дава възможност да платя с Wizz кредит, а само с карта, ваучер или промоционален код??????? На някого случвали ли се е , или е нещо ново?

Вие в резервацията ли сте?

Публикувано:
3 minutes ago, aleksandrina said:

Вие в резервацията ли сте?

Излязох.

да, в резервацията съм. Разбрах Ви грешно - дали съм още на страницата.

• Харесвам 1
Публикувано:
2 minutes ago, danym21 said:

Излязох.

да, в резервацията съм. Разбрах Ви грешно - дали съм още на страницата.

Ами... няма други предположения. 🙂

Публикувано:
преди 13 минути , a6olq каза:

При промяна на полет от Уиз кога най-късно може да се приеме или отхвърли тази промяна?

Но ако е сменена датата със такава на която вече има полет е възможно ако чакате до последно и полета се продава да останете без места. Не знам дали се е случвало това.

• Харесвам 1
Публикувано:

За днес рекламират  флекс по 1 паунд за полети от и до Англия, но преди малко си взех билети с Флекс по 2лв от София до други държави-не Англия. Не знам дали е бъг и колко ще продължи.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tim
    • Аzia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.