Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Интересно при тези часове от Миконос за София, дали от София за Миконос ще бъде още по-рано или самолета ще идва от Гърция. Дано скоро пуснат и обратно цените София - Миконос, че да видим. 

Публикувано:

Някой пробвал ли е да прехвърли с флекс полет с променено разписание. Запазва ли се флекса или да си искам 120 процента кредит ?

Публикувано:

Айде 😀😀

NEW ROUTES TO MYKONOS 🇬🇷

Are you ready for a holiday in paradise? WIZZ can now fly you to the radiant island of Mykonos from Vienna, Budapest, Sofia, Katowice and Gdansk!

Точно мислих да искам рефънд за променения ми полет, но май ще си го потвърдя, че ще има за един Миконос да взема 😀😀

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 40 минути , Alexander каза:

Миконос не беше ли от най-скъпите острови-като цени на всичко  или се бъркам с друг?

Миконос е гръцкият вариант на Ибиза, но от там е много лесна връзката с Наксос  и другите перли в района на Цикладите( самолет или ферибот).

• Харесвам 8
Публикувано:

Wizz Air с нов вълнуващ маршрут: София – Миконос. Стартирайки от 7 август 2020 г., новата услуга на Wizz Air ще се изпълнява два пъти седмично, в понеделник и петък, цена 29.90 евро. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 50 минути , Capitan Morgan каза:

Някой пробвал ли е да прехвърли с флекс полет с променено разписание. Запазва ли се флекса или да си искам 120 процента кредит ?

Аз имах такъв случай. Цената му след промяната в разписанието беше по-ниска от тази, на която съм го купила, поисках 120% и наново го купих. Тогава се добавя флекса.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Яничка каза:

Аз имах такъв случай. Цената му след промяната в разписанието беше по-ниска от тази, на която съм го купила, поисках 120% и наново го купих. Тогава се добавя флекса.

Това ясно, но после трябва да платиш флекс за 24 лв колкото е в момента.

Май както казва @Ivko e по-добре. Съгласяваш се с промените и после прехвърляш полета.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 20 минути , Capitan Morgan каза:

Това ясно, но после трябва да платиш флекс за 24 лв колкото е в момента.

В моя случай беше промоционален по 1 евро и не съм го мислила. Но да, с цената на флекса към момента не е ок.

Публикувано:
преди 2 часа, master_of_germs каза:

Има заредени и за лятно разписание 2021 г. Ама не са за гледане цените за тогава 😬

E, юни има прилични цени... 
image.png.f5a5a7893589c06a1f3fa7475a33fb29.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Capitan Morgan каза:

Май както казва @Ivko e по-добре. Съгласяваш се с промените и после прехвърляш полета.

Значи аз имам софия-братислава двупосочно общо за 70лв с флкес и приорити. Смениха ми с един ден датите и ме устройват, но часовете са ми кофти, а премаршрутиране не ми харесва избора и ако искам рефънд ще взема 79лв кредит с две години срок, но по-добре да приема промяната и ще решавам в последния момент дали ще го летя или сменя маршрута, че флекса е ценен.

п.с. Току що ми промениха часовете на полета до Неапол юли пак купен с флекс 😀😀

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Тъкмо и аз си мислех как да стигна до някой от островите :dance3: и ето.... хоп 😃

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте,

Wizz air ми промениха тази вечер часа на полет София - Будапеща на 31.07.2020 от обяд- 13:40 часа на вечерта в 20:55 часа. Има възможност на премаршрутиране или 120% кредит.

Въпросът ми е колко дена преди полета трябва да заявя едно от двете и ако не заявя нищо, счита ли се че съм приел условията за новия час?

Сега виждам в сайта, че полета на 02.08.2020 - Будапеща - София също е с променен час, но за него не съм получил уведомление за променен час, независимо че двата полета са на една резервация.

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

п.с. Току що ми промениха часовете на полета до Неапол юли пак купен с флекс

След като видях какво си написал, ей така интуитивно реших да си проверя резервациите.Досега от 11 полета бяха останали само два непроменени/неотменени.Е, сега единият е променен с час и 15 минути по-рано.😆Ама нито съм получила мейл, нито е отразено, че имаме опции при промяна.А един от полетите, който бяха отменили преди седмици, неочаквано го възстановиха с нов час:blink:Въобще направиха мазало от стройните ми маршрути, нито знам къде, нито как ще ходим. Уиз, нали четете форума, предлагам ви безплатно идея за слоган "Wizz air - Остави ни да те изненадаме"🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 4 часа, Capitan Morgan каза:

Днес потвърдих моя полет, който беше с променено разписание. Прехвърлени бяха  всички закупени услуги, в моя случай приорити и флекс и за новия полет. 

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, EliDion каза:

Тея полудЕха. Вчера сменях дати, днес пак променени с по 5 минути.

Аз за това гледам да изчаквам до последно със всякакви действия по променени полети.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, Ivko каза:

Аз за това гледам да изчаквам до последно със всякакви действия по променени полети.

И аз така правя по принцип, но не знаех дали ще ми сменят и двете резервации, а сега мога да менкам каквото искам пак, ха ха, ей тъй за спорта, за щото и двете са ми променени и ми е спокойно.

Публикувано:
преди 9 минути , EliDion каза:

И аз така правя по принцип, но не знаех дали ще ми сменят и двете резервации, а сега мога да менкам каквото искам пак, ха ха, ей тъй за спорта, за щото и двете са ми променени и ми е спокойно.

А имате ли индикация,че има промени и можете да сменяте или не?

При мен и в приложението и в сайта полетите са активни,като са посочени новите часове. Това,че са променени си го знам само аз,но нищо нямам възможност да променям.

Но може и да има нужда от време,за да станат активни възможностите за промяна.

Публикувано:

При мен си има всичко за промяната, дори и на мейла съм получила съобщение за промяната и моите опции

Screenshot_20200701-082119.png.d0769ccdb3377a667e2c61a65d5d8ca5.png

Но ще изчакам с решението си... 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.