Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 53 минути , Христиан каза:

Като гледам колко често пишеш във форума, явно и ти не си чак толкова заета. :dance4:

Не бъркай желанието да бъдеш полезен, както и да си онлайн сред приятна компания, с наличието (или липсата) на свободно време 🙂 Мен например ако човек ме гледа на моменти ще каже, че съм пълен безделник и живея във форума. Но те уверявам, че определено не ми липсват занимания - убеден съм, че @AlexandraKo е по същия начин. Тоест, отделя се време за писане тук въпреки останалите ангажименти.

Иначе ето и моите 20 стинки по темата с "20-те евро". На практика мисля като @Фичо. Спестяването на 5-10-50 или колкото и да е пари никога не е било основна мотивация - да чукна на дърво, не завися от това - като тук включвам не само Уиз, а и търсачките с отстъпки, дискаунтите за хотели, банките и тн. Винаги ми е било интересно да намеря слабите страни на всяка една система, да изчовъркам и оптимизирам всеки детайл до най-малката подробност и да съм наясно с всички несъвършенства от-до. Споделяне на откритото с останалите тук също носи удовлетворение. Страхотна дъвка за мозъка е да подредиш целия пъзел и накрая да си 'победител'. Предполагам, че в някой друг живот от мен би станало прекрасен QA или софтуерен тестър 🙂

Дори конкретно с Уиз още когато започнах да се заигравам бях наясно, че могат да ми баннат акаунта и бях напълно ОК с това - просто не ми пукаше особено нито за кредита нито за самия акаунт. Наградата ми беше, че научих доста неща за тяхната система, които по никакъв друг начин нямаше как да узная.

• Харесвам 24
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 минути , stanimir каза:

Еее,  отпусни се малко. Все имаш някакво хоби  - шиеш гоблени,  готвиш или друго. 

Мен лично точно нещата описани от Фичо ме доведоха във форума и задържат интереса ми тук. 

Всичко друго - информации, дестинации,  декорации го има къде ли не в нета... а и 20€ са си 20€! 5х20=100,  а за 100 има един вечен виц  макар и за някакви си 100$, какво остава за цели 100€.

Имам най-якия полет на Wizz : София - Неапол. 

Около нас се промени светът , какво ли не се случваше в тия няколко месеца, само тоя полет не мръдна и с минута.  Непоклатим! 

Имам хоби - зъби:)))))))
Щото другото ми хоби - пътуването е в застой:(((((((

И дето вика Романсъра, давя мъката в готвене:((((((

Пожелавам ти , наистина да ти се осъществи полетът!
Че току- виж, вземат да ни слагат под карантина, като кацнем някъде.

Аз всеки ден гледам едни билети до Мадрид и все не ги купувам, заради тия промени/отмени.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

Наградата ми беше, че научих доста неща за тяхната система, които по никакъв друг начин нямаше как да узная.

Стрес тест. 

В момента, AlexandraKo каза:

Пожелавам ти , наистина да ти се осъществи полетът!

Ама аз не искам. Оплаквах се само 😞

• Шок 1
  • Смея се 9
Георги Матеев
Публикувано:
преди 3 минути , stanimir каза:

Стрес тест. 

Точно. Междувременно събрах толкова информация за бъгове и недомислици в системата им, че сериозно се замислям дали да не я предложа на Варади... срещу скромно заплащане, разбира се :grin: шегувам се  🙂

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Стрес тест. 

Ама аз не искам. Оплаквах се само 😞

Ааа, не ти ли се лети до Неапол?
Аз пък го приех, като похвал, похвал:)))

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , AlexandraKo каза:

Ааа, не ти ли се лети до Неапол?
Аз пък го приех, като похвал, похвал:)))

Лети ми се, но не и в момента точно за Италия.Нека се поразсеят още малко нещата. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 59 минути , stanimir каза:

Лети ми се, но не и в момента точно за Италия.Нека се поразсеят още малко нещата. 

Вчера приятел си дойде от Неапол и каза, че всичко е спокойно само се носело маски постоянно не само в закрити помещения.

• Харесвам 2
Публикувано:

Току що получих поредния мейл с промяна. Четох, сравнявах, блещих се - никаква разлика няма с предната, нито в дата, нито в час. Някой получил ли е подобно нещо или просто ми напомнят, че не съм направила нищо по резервацията още, ама има 2 седмици до полета, знам ли какво ще ми щукне до тогава.

Публикувано:
преди 3 минути , EliDion каза:

Току що получих поредния мейл с промяна. Четох, сравнявах, блещих се - никаква разлика няма с предната, нито в дата, нито в час. Някой получил ли е подобно нещо или просто ми напомнят, че не съм направила нищо по резервацията още, ама има 2 седмици до полета, знам ли какво ще ми щукне до тогава.

Изпращат по няколко напомнящи мейла. Щом не виждаш промяна, вероятно е това.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз вече не знам с тези сменени полети какво да правя. Нещо май не ми се въртят само, че то не е ясно ще се лети ли и кога, а и като гледам флекс за 1 евро си го пускат вече редовно така, че...оставям си два полета, които съм ги планувал и искам да направя до края на годината.

Публикувано:

Какво стана с полетите до Дубай, нали щяха да ги спират? 🤔

Или нещо пак аз не съм разбрал. @Ivko Знам, че ти си специалист/фен за ОАЕ, ти имаш информация може би. 😉

Сега проверих, че си има полети до юни 2021 година, и за Дубай и за Абу Даби.

• Харесвам 1
Публикувано:
7 minutes ago, Иван Попов said:

Или нещо пак аз не съм разбрал. @Ivko Знам, че ти си специалист/фен за ОАЕ, ти имаш информация може би. 😉

Имаше дискусия в темата по-рано. Вероятно ги държат и двата в продажба и впоследствие ще решат кой от двата да оставят.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 24 минути , Иван Попов каза:

Полета ще бъде само до Абу Даби вече.

преди 16 минути , Victoria каза:

Имаше дискусия в темата по-рано. Вероятно ги държат и двата в продажба и впоследствие ще решат кой от двата да оставят.

В приложението вече не излиза Дубай, а през уеба като избереш Дубай вече излиза само полет до Абу Даби и една цена, а не две както по-рано.

Първите полети от Букурещ и Будапеща са били до Абу Даби, а и при положение, че базата се намира в Абу Даби малко е странно ако ще летят до Дубай независимо от интереса.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , Ivko каза:

Полета ще бъде само до Абу Даби вече.

Да и аз така знам, но на комп. ми излизат и двата 🙄 

То ако останат и двата полета може би ще прави София - Дубай - Абу Даби - София или обратно. 🙃

Ясно 🤗 значи правилно съм разбрал, че от София ще има само до Абу Даби без Дубай. 😉

Благодаря за разяснението и на двамата. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам едни билети до Сицилия с Флекс за 1 евро, които са канселирани или със  сменени дати. Предлагат ми смяна на дати 14 дни преди и 60 след моите дати.

Аз искам да взема с 30-на  дни по-рано и се чудя как най-добре да реагирам.

1. Приемам техните дати и си запазвам Флекса, като след това сменям отново датите и си доплащам.

2. Отказвам се, връщат ми 120% и взимам нови билети без Флекс, защото сега е скъп и не си струва много.

Други варианти не виждам.

Публикувано:
преди 4 минути , Alexander каза:

Трети вариант:
преместваш си датите 14 дни напред и се надяваш да има още веднъж промени и да си ги преместиш още 14 дни напред, за да станат близо 30, като искаш. Ако пък не ги променят те, втория път си ги променяш ти с флекса, ако те устройва разликата в цената. 

• Браво 1
Публикувано:
преди 3 минути , Alexander каза:

Имам едни билети до Сицилия с Флекс за 1 евро, които са канселирани или със  сменени дати. Предлагат ми смяна на дати 14 дни преди и 60 след моите дати.

1. Приемам техните дати и си запазвам Флекса, като след това сменям отново датите и си доплащам.

2. Отказвам се, връщат ми 120% и взимам нови билети без Флекс, защото сега е скъп и не си струва много.

Може да оставиш билетите така, да изчакаш да пуснат 1 евров флекс, да заявиш 120%(доколкото разбрах почти веднага/до няколко часа го зареждат в портфейла) и да си вземеш билети за новите дати.Ама не е ясно как ще се променят цените.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 32 минути , Alexander каза:

Обади се на кол центъра просто. Изненадващо гъвкави са там и съм почти сигурен, че ще ти променят полета точно както искаш.

• Харесвам 6
Публикувано:

До сега се мъчих да правя промени, но не успях. След доста опити,  вече изнервен и чакайки на телефонът да ме обслужи някой от кол центърът им,  разбрах, че реално полети има чак от май месец 2021, а аз съм гледал за септември 2021.

Когато дойде ред да променям датите през резервацията ми позволява 14 дни назад и 60 напред, аз избирам септември, но ми даваше грешка, понеже видно  в този интервал нямат налични полети.

С две думи единствената опция е 120% връщане, като опции ми дава да сменя полета от  Солун до Киев или от Атина до Киев, което е безсмислено..

Не знам какво стана, сега няма за септември догодина-май е рано, дали не ми е давало възможност за септември 2020, но в последствие да са махнали всички полети?

Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Обади се на кол центъра просто. Изненадващо гъвкави са там и съм почти сигурен, че ще ти променят полета точно както искаш.

Чаках 20 мин, но мина 10 часа и се отказах, ще пробвам утре пак.

След като няма с какво да ми го сменят като алтернативен полет, понеже от Солун имат полети единствено до Киев, дали ще се съгласят да сменят началното летище със София?

Моите полети са са Солун-Кутаиси.

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега звънях, но не искат да сменят нищо. Хем няма полети за никъде от Солун, хем от София не искат да я дават като начална точка. Имам  флекс за 1 евро, който ще ми изгори, ами нямало какво да направят, щели да ми върнат 120% и това е. Да съм  чакам ново намаление на флекс и да си търся  нови дестинации..

Пробвах отново през малтийският номер, уцелих друг човек, но пак не може.

Единствено ми остава опция да си сменя полета за Киев и след това само да се откажа сам и да си запазя Флекса. Другата опция за 20%, които ще ми дадат са доста по-малко от цена на нормален Флекс.

Другия вариант е 120% и губене на Флекса.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Stryper каза:

По-добре изчакай 1-2 седмици. Може да пуснат пак флекс по 1 евро или да пуснат нови дестинации от Солун.

Аз гледам за началото на септември и не вярвам цените да падат, накрая ще дам за билети парите, които ще дам за Флекс.

За сега най-добре ми се струва смяна на алтернативната  дестинация-Киев, която не ми трябва със запазване на Флекс, след това отказ и взимане на друг реален билет.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 4.07.2020 г. в 17:47, AlexandraKo каза:

Имам хоби - зъби:)))))))

Моят зъболекар е от Пловдив,казва се май д-р Христо Христов и пътува всеки ден да обслужва селата Оризово,Гранит и Плодовитово.Не съм ходил при него от 2 години.

А за Уиз виждам еднодневни маршрути,но не съм проверил дали са реални цените

Screenshot_2020-07-07 Airline tickets Sofia ⇔ Anywhere airfares from €29 41 (via AZair).png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , dimitrov6 каза:

А за Уиз виждам еднодневни маршрути,но не съм проверил дали са реални цените

Screenshot_2020-07-07 Airline tickets Sofia ⇔ Anywhere airfares from €29 41 (via AZair).png

Може и да са реални, но са скъпи 😃 конкретно за Братислава скоро на няколко пъти попадах на двупосочни за 40лв с престой около 6 часа.

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• КолЮ
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.