Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Цената на приорити променя ли се ако има човек дискаунт клъб? Или отстъпката е само за самия полет и багажа? Отдавна не съм ги ползвала, а имат навика много да си измислят нови правила...

Публикувано:
В момента, searus каза:

Цената на приорити променя ли се ако има човек дискаунт клъб? Или отстъпката е само за самия полет и багажа? Отдавна не съм ги ползвала, а имат навика много да си измислят нови правила...

Остъпката на дискаунта е само за чекиран багаж.

• Харесвам 1
Публикувано:

Айде сега и Палма от София :))))

Александрия е супер попадение! Направо много им завиждам на дестинациите от Малпенса. Как само искам да имаме и полети до там за да не се налага нощувка и возене по автобуси ......

• Харесвам 5
Публикувано:
1 hour ago, Jorro said:

Как само искам да имаме и полети до там за да не се налага нощувка и возене по автобуси ......

С пътникопотока от София (да не говорим за другите градове в БГ) има само да си мечтаем за директни полети до по-екзотични дестинации.

Но според мен не е чак толкова зле. Полетите са доста рано от София до Бергамо и поне в едната посока може да се мине без спане в Италия ...

• Харесвам 3
Публикувано:

Купих си до Египет, не издържах... Февруари, с ??? за втори пътник 😄 Иначе Събота - Вторник, мисля, че 3 пълни дни ще са достатъчни, така уж четох.
Сега ще видя и за другите нови дестинации, че тоя кредит трябва да си се използва 🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
23 minutes ago, jorocontrola said:

С пътникопотока от София (да не говорим за другите градове в БГ) има само да си мечтаем за директни полети до по-екзотични дестинации.

Но според мен не е чак толкова зле. Полетите са доста рано от София до Бергамо и поне в едната посока може да се мине без спане в Италия ...

Палма не е толкова екзотична, колкото звучи за много хора още, а и има много агенции, които ще прегърнат идеята за организирани екскурзии там.

Все пак чакам или Палма или някой Канарски остров и от София вече. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 58 минути , Jorro каза:

Палма не е толкова екзотична, колкото звучи за много хора още, а и има много агенции, които ще прегърнат идеята за организирани екскурзии там.

Все пак чакам или Палма или някой Канарски остров и от София вече. 

Дано пуснат вече нещо интересно, как има от Букурещ за Канарите, така и от София е време.... 

Искам да пускат нещо ново и различно - Прага, Канарските и т.н. 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, Иван Попов каза:

Дано пуснат вече нещо интересно, как има от Букурещ за Канарите, така и от София е време.... 

Искам да пускат нещо ново и различно - Прага, Канарските и т.н. 🙂

Надали..

Румъния е почти 3 пъти по-голяма и с 10-15% по-висок стандарт спрямо България и имат 2 полета в седмица. При нас за да е еквивалентно трябва да има един полет на 10 дни, което е безсмислено за тях.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 часа, Alexander каза:

Надали..

Румъния е почти 3 пъти по-голяма и с 10-15% по-висок стандарт спрямо България и имат 2 полета в седмица. При нас за да е еквивалентно трябва да има един полет на 10 дни, което е безсмислено за тях.

Придвижването от София до Букурещ не е проблем. Пътувал съм май два пъти с Flix bus, и билетът беше, а мисля, че все още е, 29.99 лв.  в едната посока. И хубавото е, че е нощен превоз, все няколко часа може да се придремне. Пристига в 6.30 ч м Букурещ и ако полетът е обеден или следобеден, до където и да е, има достатъчно време за придвижване до летището.

• Харесвам 2
Публикувано:

На някого възстановили ли са сумите за отменен полет? Изобщо имате ли някакъв имейл относно възстановяването на суми (отказване от кредит)? Аз не получих никакъв имейл след като попълних формуляра, а вече мина месец и половина оттогава.

Публикувано:
преди 11 минути , Childish каза:

На някого възстановили ли са сумите за отменен полет? Изобщо имате ли някакъв имейл относно възстановяването на суми (отказване от кредит)? Аз не получих никакъв имейл след като попълних формуляра, а вече мина месец и половина оттогава.

Аз чакам за полет отменен март и попълнен формуляр от 16.4 🥱

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен ми възстановиха сума, не съм получавал мейл, просто случайно видях парите в сметката си. Около 60 дни отне. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Последно при двупосочен полет с флекс за 1 евро с промяна в дните, като приема промяната флекса запазва ли се пак на стойност 1 евро. Идеята ми е да взема нов полет заради флекса или да си искам рефънд-а.

Публикувано:
преди 44 минути , Stryper каза:

Запазва се

Да стана работата и вече съм с флекс за полет, който нямах флекс, но бе с промяна и сега само го канселирам, че и 20% дадоха, че бе букван по старите условия. И така сега имам полет софия-барселона двупосочен с флекс и приорити за 109лв 😁

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 30 минути , Фичо каза:

Скъпия флекс ?

Не пак си остана на 2лв и не доплащах най-интересно е че за новия полет приоритито струва 33лв на посока, а сега в резервацията ми го дава за 22лв, че все едно съм го платил защото този полет който сменях също бе с приорити и струваше 11лв

Публикувано:
преди 10 минути , Ivko каза:

Не пак си остана на 2лв и не доплащах

Нещо не можах да разбера - как е останал флекс за полет, за който  е нямало флекс? :rolleyes:

Цитат

вече съм с флекс за полет, който нямах флекс

• Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Фичо каза:

Нещо не можах да разбера - как е останал флекс, за който  е нямало флекс? :rolleyes:

Значи имах полет софия-барселона двупосочен за конкретни дати, който бях взел без флекс, но по старите условия с кредита на който полет промениха часа и имах трите опции. Отделно полета ми двупосочен пак до Братислава с флекс бе с променени дни и не ме устройваха та приех промяната и флекса се запази за 1 евро и го смених със същите дати за които имах до барселона и така станах с два полета до Барселона с едни и същи дати единия без другия с флекс и просто канселирах този без флекса. Доплатих само разликата във приорити, но няма как то за това не е ок да имаш полет с флекс с добавени на каквито и да е услуги ако мислиш да го сменяш. Дано съм съм го написал разбираемо ☺️

• Браво 2
Публикувано:

Висш пилотаж, тоно с изключени двигатели!

преди 15 минути , Фичо каза:

Нещо не можах да разбера - как е останал флекс за полет, за който  е нямало флекс? :rolleyes:

преди 10 минути , Ivko каза:

Значи имах полет софия-барселона двупосочен за конкретни дати, който бях взел без флекс, но по старите условия с кредита на който полет промениха часа и имах трите опции. Отделно полета ми двупосочен пак до Братислава с флекс бе с променени дни и не ме устройваха та приех промяната и флекса се запази за 1 евро и го смених със същите дати за които имах до барселона и така станах с два полета до Барселона с едни и същи дати единия без другия с флекс и просто канселирах този без флекса. Дано съм съм го написал разбираемо 

Публикувано:
преди 59 минути , Ivko каза:

... сега имам полет софия-барселона двупосочен с флекс и приорити за 109лв 😁

И аз, ама за двама.  🙂

• Браво 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.