Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 минути , crazyhorse каза:

За съжаление при опит да се сменят с полети с по-висока от първоночално платената сума трябва да се доплати разликата...

Първия път нали е било безплатно, после вече сменяш по собствено желание, нормално. Ако отменят и тези полети пак ще е безплатна смяната

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 30 минути , crazyhorse каза:

Успешно смених Верона-София(цена 46,36 евро за 4 човека) с Болоня-Букурещ(цена 279,96 евро за 4 човека),както и София-Верона(цена75,96 лева за 4 човека) с Букурещ-Болоня(цена 1136 леи или около 460 лева,пак за 4 човека)!За съжаление при опит да се сменят с полети с по-висока от първоночално платената сума трябва да се доплати разликата...

Аз не разбрах,вече няма възможност за безплатна промяна ако цената на новите полети е по-висока ли?

Или си активирал флекс и си доплатил разликата?

Публикувано:

Имам кредит, който изтича скоро. Имате ли някакви идеи как да го удължа? Бих искала да се възползвам от днешното намаление на Флекса. 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

Вземи някой от по-екзотичните маршрути, Миконос, или от Варна, Русия, или някой от скоро обявените в новините, вероятността да се изпълнят е малка. Ама със флекс за по-сигурно, че току виж ги изпълнят...

• Харесвам 2
Публикувано:
15 minutes ago, saved_ said:

Имам кредит, който изтича скоро. Имате ли някакви идеи как да го удължа? Бих искала да се възползвам от днешното намаление на Флекса. 🙂

По маршрут с цени 18.99 лв. - месеци напред. Ако искаш да е на по-голяма стойност билета, нямам наблюдения.

Варна - Залцбург и Варна - Барселона. За тях имам предчувствие, че ще отпаднат, гледам ги от месец и нещо насам. но са изместили стартирането им от края на октомври. Ако ти се чака до тогава.

Сега видях, че Варна - Барселона уж почва от 27.10, а допреди няколко дни беше изместена на 6.10 от 1.09.

Гледам ги, защото имам да обърна билети, купени за 37.99 лв. с флекс, а за отсечките, които смятам, че ще отпаднат все цените по 18.99 лв. Много евтино продават тия Уиз. Оплаквам се 😁

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

За тях имам предчуствие,

Имаме талисман, а вече и оракул 🙂

преди 15 минути , saved_ каза:

От няколко месеца се опитвам да улуча полет, който ще се изпълни и все не успявам 😂

Шегата настрана, и аз съм на мнението на @ДиянаВ, че полетите от Варна са най-уязвими. Отмениха ми вече няколко.

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:
5 minutes ago, saved_ said:

А полетите от Варна до Германия летят ли или ги отменят, че гледам има много дати за Август, Септември.

Летят. Ето за утре https://varna-airport.bg/bg/flights/departures

Кеф ти Дортмунд, кеф ти Меминген, че и новата отсечка Баден Баден.

• Харесвам 1
Публикувано:
16 minutes ago, saved_ said:

А полетите от Варна до Германия летят ли или ги отменят, че гледам има много дати за Август, Септември.

Варна Виена в ден сряда също оракулското ми кълбо предсказва, че може да отпадне. Преди полетите бяха в сряда и неделя. Първо срядата отпадна през август, после и за септември. Все още има сряда през целия октомври, пак с цени 18.99 лв. Аз на такава резервация съм сменила въпросните си билети Варна Виена, но за 02.12., когато струваха 37.99 лв. Сега и тази дата е 18.99 лв.

Публикувано:
преди 3 часа, Jorro каза:

А закупени места на авариен ред дали също се прехвърлят?

Не мисля. 

П. П. Това промо за Flex само c Wizz Club ли е,  защото при мен си е все 22 лв (поне през app-a) ? 

Публикувано:
37 minutes ago, stanimir said:

Не мисля. 

П. П. Това промо за Flex само c Wizz Club ли е,  защото при мен си е все 22 лв (поне през app-a) ? 

При мен пише, че е за избрани маршрути.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , Eagleman каза:

При мен пише, че е за избрани маршрути.

Проверих няколко, няма -50%. Открили ли сте маршрут и дата, за които работи?

Публикувано:
преди 6 минути , Дани Магелани каза:

Открили ли сте маршрут и дата, за които работи?

Аликанте. С членство съм, ако има значение.

• Благодаря 1
Публикувано:
2 minutes ago, Дани Магелани said:

Проверих няколко, няма -50%. Открили ли сте маршрут и дата, за които работи?

Да, Преди малко резервирах София - Базел 4 - 7 Декември. 22 лв общо на човек за двете посоки. Отделно видях, че работи и за София - Лисабон / Будапеща / Абу Даби.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

При мен си е 22 лв на полет  и за Базел,  и за Будапеща. Без клуб съм и избирам да добавя, но отново нищо не се променя.Сигурно има нещо в условията което ми убягва, но ще го оставя за друг път. 

Нямам и никакво известие или банер за въпросната промоция. 

Да не би да е само за избрани потребители ? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , Eagleman каза:

Да, Преди малко резервирах София - Базел 4 - 7 Декември. 22 лв общо на човек за двете посоки. Отделно видях, че работи и за София - Лисабон / Будапеща / Абу Даби.

Опитах с Базел и Абу Даби през телефона - не стана.

Публикувано:
3 minutes ago, Дани Магелани said:

Опитах с Базел и Абу Даби през телефона - не стана.

Сега опитах през телефона за Абу Даби и при мен също не проработи. Само на десктоп. Излиза ми ето това съобщение и си дава отстъпката: 

wizz.jpg

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 41 минути , Зани каза:

Да, през приложението не става, но ако пробвате през браузер на телефона отчита намалението на флекса.

Всички популяризират мобилните си приложения,  Wizz наобратно. От години не съм резервирал през web. 

Не отчетох, че са гейм-чейнждъри. 

Мистерията е разгадана. 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, mamaivy каза:

Аз не разбрах,вече няма възможност за безплатна промяна ако цената на новите полети е по-висока ли?

Или си активирал флекс и си доплатил разликата?

Полетите София-Верона и Верона-София бяха отменени и си избрах възможно най-скъпите по дестинации за, които ми даваше възможност за безплатна смяна! 

После, активирайки Флекс, пробвах да сменя за по-скъпи билети от първоначално закупените... 

Публикувано:

Хрумна ми една магария, но не съм сигурен дали ще стане. Ако някой го е пробвал ще се радвам да сподели.

Искам да добавя още 1 човек към моята резервация и да ползва дискаунт клуб отстъпката ми, но това очевидно е невъзможно.

Какво обаче ще стане, ако направя нова резервация за мен и него за да се ползва отстъпката и след това се обадя да канселират моя билет, защото е втори за този полет на мое име? Ще оставят ли резервацията на втория човек или не?

Публикувано:

Извинявам се, ако сте го обсъждали, но някой има ли идея що за такса е тази? Избранa е най-скъпата опция Wizz Go and flex и не са добавяни никакви допълнителни неща...

нбн.JPG

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Otnesen
    • new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.