Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

Брей, 73 левчета ми иска wizz за 20 кг багаж 😞 Май ще взема приорити, пък каквото събера - това е положението 🙂 

Това нищо не е, на нас ни искаше 60 евро за Лондон-Родос... Накрая и ние тъпкахме с приорити, но имахме и спортна екипировка, която беше към 40 и няколко евро, а ограничение в кг официално така и не разбрахме колко е, но минахме с 30 (а като размер в чантата мога да се събера аз ако се сгърча малко) 🤣

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

Брей, 73 левчета ми иска wizz за 20 кг багаж 😞 Май ще взема приорити, пък каквото събера - това е положението 🙂 

То иначе вече куфърът е по-скъп няколко пъти от самия билет.

Тези Wizz какво правят не знам, все едно на гръб го носят този куфар 😃

• Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Много билети по 20 лв има продадени, много кредити в хората, не става така тая работа 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
На 21.08.2020 г. в 23:45, saved_ каза:

Извинявам се, ако сте го обсъждали, но някой има ли идея що за такса е тази? Избранa е най-скъпата опция Wizz Go and flex и не са добавяни никакви допълнителни неща...

нбн.JPG

Тази грешчица се появява 1-2-3 пъти в годината да посъберат допълнително кеш - ако направиш резервацията от приложението, няма такъв бъг.

Публикувано:

Вчера си влизам от скука в профила и какво виждам, с раздразнение! Сменили са ми не само часовете но и дните на полет отиване и връщане София- Бари- София за средата на октомври. Според промените, трябва да замина в петък късно вечерта и да се прибера в неделя късно вечерта. Реално, имам на разположение само един ден и, свръх сили, и неделя до ранния следобед. Дайте съвет какво мога, и какво СИ ЗАСЛУЖАВА, да посетя за толкова кратко време! Примерно, ще мога ли да посетя за един ден Alberobello и Polignano a Mare?

Публикувано:
преди 1 минута , muchachote каза:

Вчера си влизам от скука в профила и какво виждам, с раздразнение! Сменили са ми не само часовете но и дните на полет отиване и връщане София- Бари- София за средата на октомври. Според промените, трябва да замина в петък късно вечерта и да се прибера в неделя късно вечерта. Реално, имам на разположение само един ден и, свръх сили, и неделя до ранния следобед. Дайте съвет какво мога, и какво СИ ЗАСЛУЖАВА, да посетя за толкова кратко време! Примерно, ще мога ли да посетя за един ден Alberobello и Polignano a Mare?

Промени си просто дните безплатно за когато ти е удобно. Мисля че беше - 15 назад до +30 напред.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , Capitan Morgan каза:

Промени си просто дните безплатно за когато ти е удобно. Мисля че беше - 15 назад до +30 напред.

Нямам флекс, а и промените са извършени може би отдавна. Не знам при това положение дали е възможно.

Публикувано:

Щом те са променили полета не ти трябва флекс. А промени можеш да правиш до 3 часа преди полета

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

Примерно, ще мога ли да посетя за един ден Alberobello и Polignano a Mare?

Можеш събота да отидеш до Матера, вечерта малко Бари, неделя преди полета Алберобело, на връщане Полиняно. Или се връщате в Бари, да ти е по-спокойно. Полиняно  може да се пропусне.

Публикувано:
преди 31 минути , muchachote каза:

Нямам флекс, а и промените са извършени може би отдавна. Не знам при това положение дали е възможно.

Не ти трябва флекс. И 5 минути да са променили имаш право на безплатна промяна. Освен дните можеш да промениш и дестинацията. Вероятните допълнителни опции са вместо Бари да избереш Катания или Неапол. Виж на уеб версията какво ти дава да избираш 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 30 минути , muchachote каза:

Нямаш нужда от флекс, Уиз ти дава право на безплатна промяна. Влез в профила си, избери "начало на повторна резервация". Там ще видиш опциите, които ти дават, вероятно има и други летища, които може да избереш освен Бари, предполагам Неапол. Както вече са ти написали, може да изтеглиш полета 14 дни напред или 60 дни след датата на полета и всичко това без да доплащаш. 

Иначе и ние направихме Бари с две нощувки, един от дните до Матера и прибирането през Неапол 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, muchachote каза:

Полиняно е на половин час от Бари с влака и даже може да го комбинираш с Монополи за половин ден при желание. Алберобело може и цял ден, но може да го съчетаеш и с Локоротондо.

Макар че, ако трябва да избираш място за цял ден, твърдо те съветвам да е Матера. И не че Алберобело не ми харесва, даже много ми се нрави, но в Полиняно все едно ми е хвърлен пъпът. Но, разни хора - хора разни. Което и да избереш, едва ли ще се разочароваш.

П.П. не бързай с промените на полети, чакай до последно. Или поне до 7 септември, за да видим дали Италия ще отмени карантината, или не. Ако това стане, направо ще резервирам и аз, щом полетите са станали вечерни в петък и неделя.

• Харесвам 7
Публикувано:

Добре звучеше, само че не виждам да има полети петък и неделя до Бари. Четвъртък и събота са според разписанието на сайта, а от края на октомври и във вторник.

Иначе за два дни аз лично бих отишъл до Монополи и Полиняно и бих се разходил в Бари преди полета.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, muchachote каза:

дали е възможно

Да, възможно е.

Може да се пробва и опцията - купуване на нови билети в променените полети, при по-ниска цена.

Съответно връщане на 120% в кредит на сменените.

Поне десетина такива случая имам.

• Харесвам 2
Публикувано:

Наскоро видях, че резервирайки хотел в booking, мога да получа 5 процента от сумата обратно в wizz air профила ми и, разбира се, се възползвах. Нощувките минаха и сега се питам кога да очаквам сумата да бъде преведена като кредит? 

Публикувано:
10 minutes ago, Suunto said:

Наскоро видях, че резервирайки хотел в booking, мога да получа 5 процента от сумата обратно в wizz air профила ми и, разбира се, се възползвах. Нощувките минаха и сега се питам кога да очаквам сумата да бъде преведена като кредит? 

Пише след 64 и повече дни, а в условията до 90 дни. Доста се чака🙂

FE57891E-2C16-4D4A-B2A9-184AA083665D.png

• Харесвам 2
Публикувано:

Ха, е може ли такова нещо - гледам един хотел в букинг в Наксос - 3 нощувки 284 лв., без да влизам в wizz. Като го прекарам през wizz същото става 333 лв. Една и съща стая, един и същи период, всичко е абсолютно същото. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
3 minutes ago, Eva eva said:

Ха, е може ли такова нещо - гледам един хотел в букинг в Наксос - 3 нощувки 284 лв., без да влизам в wizz. Като го прекарам през wizz същото става 333 лв. Една и съща стая, един и същи период, всичко е абсолютно същото. 

Първото да не е цена през мобилното устройство? Иначе няма разлика?

• Харесвам 1
Публикувано:

или логнат/нелогнат за Genius

но иначе вече свикнах ако вляза през портал за кешбек да ми дава по-висока цена, отколкото директно, та не разчитай много да ги пребориш

• Харесвам 1
Публикувано:

И за двете си влизам в профила, даже цената през wizz я гледам през телефона. За Genius нали няма допълнително логване, след като съм си в профила значи би трябвало да съм си Genius и за двете?

Публикувано:

@Eva eva, нямам наблюдения за цените през Уиз линк, но имаше скоро промоция на букинг с определена сума, която се появява в портфейла след като добавиш три хотела в "Мои списъци" в акаунта.Всичко това го правиш през приложението. Мисля, че най-изгодно беше през швейцарски IP. Със сигурност ще спестиш повече, особено ако разделиш резервацията на 2+1 нощувки.

В тази тема сме коментирали:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Eva eva каза:

За Genius нали няма допълнително логване, след като съм си в профила значи би трябвало да съм си Genius и за двете?

То би трябвало да си личи дали има калкулирана отстъпка. Ако и Букинг да тръгнали по тоя път лошо. Иначе що не пробваш през кешбек портал, 5% Уиз кредити не е по-добре от 4% истински кешбек

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.