Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Сега опитах по схемата на @Ivko - в сайта на wizz директно написах името на хотела и датите, без да натискам на банера на Booking. Даде ми същата цена, този път с wizz точките. Не знам защо по другия начин дава по-висока цена. 

Както и да е, благодаря за мненията 🙂 

@neuromancer, никога не съм ползвала такива портали 🙂 Нямам идея как работят. Ще разгледам! Благодаря за идеята. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако скоро не сте пробвали, още  работи линка на revolut за agoda  с 12 %. Почти всички предложения в booking ги има и не се чака, дава отстъпката веднага.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 минути , Tani каза:

Ако скоро не сте пробвали, още  работи линка на revolut за agoda  с 12 %. Почти всички предложения в booking ги има и не се чака, дава отстъпката веднага.

През специален линк ли се влиза или просто се плаща с agoda?

Публикувано:
преди 20 минути , Дани Магелани каза:

През специален линк ли се влиза или просто се плаща с agoda?

http://agoda.com/revolut

линка на yordanov  от 09.05.2019

Спада ги и при плащане по-късно, не само при предплащане.

А Wizz кредит дава ли ако плащаш на място в обекта и където не се иска кредитна карта?

Публикувано:
преди 7 минути , Tani каза:

http://agoda.com/revolut

линка на yordanov  от 09.05.2019

Спада ги и при плащане по-късно, не само при предплащане.

А Wizz кредит дава ли ако плащаш на място в обекта и където не се иска кредитна карта?

Винаги съм плащала с КК на място. Превеждат се като кредити в профила на Уиз, но ги бавят.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

Преди около 2 месеца полетът ми беше отменен. Слад като поисках възвръщане на сумата по банков път ми пратиха някаква фактура, като все още не съм си получила парите. Някой може ли да ми каже какво трябва да направя с тази фактура - за какво е тя? /Звъннах преди повече от месец в офиса им и ми казаха че ще си пулеча парите до месец, но единственото което получих беше тази фактура/.

Бихте ли ми дали информация и съвети какво да направя?

Публикувано:
преди 10 минути , Velias каза:

Бихте ли ми дали информация и съвети какво да направя?

По-принцип срока за връщане на пари по банка/сметка е 60 дни.

Публикувано:
11 minutes ago, master_of_germs said:

С флекс мога ли да сменя пътник в резервация, освен дата и дестинация?

За жалост не.

• The WIZZ Flex service does not include the possibility to change the passengers’ name.
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой има ли идея за някакви инWiZZтиции? Имам изтичащи кредити за немалка сума след двадесетина дни и се чудя как да ги превърна в двугодишни кредити! 

Всякаква помощ със затворени(или с рестрикции спрямо полети от/за определени летища) ще ми бъде от полза. 

Благодаря предварително на всички отзовали се, а за да не спамим темата-може и на лични! 

Публикувано:
7 minutes ago, crazyhorse said:

Някой има ли идея за някакви инWiZZтиции? Имам изтичащи кредити за немалка сума след двадесетина дни и се чудя как да ги превърна в двугодишни кредити! 

Всякаква помощ със затворени(или с рестрикции спрямо полети от/за определени летища) ще ми бъде от полза. 

Благодаря предварително на всички отзовали се, а за да не спамим темата-може и на лични! 

Украйна и Унгария затвориха границите си за туристи...предполагам там ще има канселации

• Харесвам 4
Публикувано:
23 minutes ago, AlexandraKo said:

Някой има ли наблюдение за полетите им до/от Аликанте? Изпълняват ли се, отлагат ли се?

Аз ги следях по едно време, всичко им беше наред. Не видях да отменят полети. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , stormbringer каза:

То супер, че има намаление, ама ми изчезнаха полетите за Миконос, които вчера гледах 

Дам до края на този месец са и по-точно последния полет е на 26-ти. Явно няма интерес и ще ги пуснат чак следващия сезон.

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Дам до края на този месец са и по-точно последния полет е на 26-ти. Явно няма интерес и ще ги пуснат чак следващия сезон.

ПиснА ми! Преди час ги гледах и за 29 септември и целият октомври излизаха полети! Наистина искам да уцеля полет, който ще се състои :blink:

• Харесвам 1
Публикувано:

Като цяло очаквам да има голямо оттегляне и закриване на дестинации в цялата им мрежа. Толкова много нови бази и нови дестинации в тази ситуация е абсурдно. Освен това се носят слухове, че обявяват дестинации без да имат слотове за тях. 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Ние имахме полети до Миконос от 10 до 13 октомври. В апликацията вече излиза, че са отменени. Още не съм получил мейл. Лошото е, че ако правилата им са същите нито напред нито назад във времето ще мога да ги сменя при тези дати. Дали по телефона ще се съгласят да ги сменят безплатно за по-ранни дати?

Публикувано:
преди 6 минути , Aureliano каза:

Ние имахме полети до Миконос от 10 до 13 октомври. В апликацията вече излиза, че са отменени. Още не съм получил мейл. Лошото е, че ако правилата им са същите нито напред нито назад във времето ще мога да ги сменя при тези дати. Дали по телефона ще се съгласят да ги сменят безплатно за по-ранни дати?

Би ли споделил кои дестинации ти дава като алтернативни?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.