Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Преди няма и месец предричах, че Варна Виена в ден сряда ще отпадне. Имах едни скъпи билети от 40 лв.🙂 със скъп фрекс, които заложих на полета за 02.12. със замисъл да го отменят. Днес получих имейл. Като видях промените им не само срядата е отпаднала, а и всички полети от средата на октомври до края на март. Хич я няма Виена, а също и Залцбург до март.

И Барселона замина.

Редактирано от ДиянаВ
Публикувано:

Някой преди време се беше оплакал от странна системна такса, която му беше излязла при резервация. 

В тази статия я коментират. Оказва се, че се появява, ако имате включен Adblocker на браузера. 

https://thepointsguy.co.uk/news/wizz-air-ad-blocking-fee/?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=facebook&utm_term=editorial&utm_content=290E63BA-EE02-11EA-AB5E-727E96E8478F

• Харесвам 5
  • Шок 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Току-що ми отмениха Бургас- Виена, двупосочно. И няма полети до "догодина-доамина". Въобще полети не излизат - сигурно пренареждат разписанието...😡😡😡

Публикувано:
1 minute ago, dimitrov6 said:

Който иска да лети,трябва да си купува билети в последите под 14 дни до полета и така няма да му го отменят.

Гаранция Франция 😄

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:

Здравейте, включвам се с един бърз въпрос. Имам закупени билети София - Милано от 28 октомври до 1 ноември. Както е тръгнало положението през този период ще има задължителна карантина за пристигащите от България... Какво се прави в този случай, може ли да се променят датите или ще има полет и .. който иска ? Благодаря 🙂

Публикувано:

Божа работа, ако им е изгодно (продали са достатъчно билети на висока цена) може и да има полет, иначе вероятността да го анулират е голяма. Две седмици преди полета ако не са го отменили шанса да се проведе е голям.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 часа, bad kid каза:

Може, да, ама трябва с билет да го купиш

Тук нюансът е, че  ако  за едното членство трябва да се  използва кредитът , трябва да се купи  някакъв билет за 9,90 евро   без значение от начална и крайна точка  и желателно за  много далечна дата.   С далечна дата вероятността  да  бъде променен полетът  е много  голяма и съответно се връщат 9,90  евро, а членството остава.  За търсенето на полети по 9,90 евро @dimitrov6  вече беше писал.

Публикувано:

Няма никакъв смисъл да се купува членство без билет, при тая несигурност членството си тече, пък ти не летиш.

По-добре да се купи някакъв полет, който е много вероятно да бъде отменен, те нароиха и отмениха десетки дестинации това лято.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 12 часа, Vunkara каза:

Здравейте, включвам се с един бърз въпрос. Имам закупени билети София - Милано от 28 октомври до 1 ноември. Както е тръгнало положението през този период ще има задължителна карантина за пристигащите от България... Какво се прави в този случай, може ли да се променят датите или ще има полет и .. който иска ? Благодаря 🙂

Ако нямаш флекс, разчиташ на тях да отменят, иначе ти ще си платиш таксите за смяна и с карантина и без.

Милано е много основен маршрут и може да се ползва за връзка, освен самата Италия, така че мисля няма да го отменят (може да съкратят честотата и да имаш късмет).

За по-определен отговор разгледай какво е ставало с този полет последните месеци, карантина си имаше и досега.

Публикувано:

NEW ROUTES FROM ITALY AND THE UK 🇮🇹🇬🇧
From this October, you'll be able to fly to a total of 20 destinations from Catania, now including Rome, Bologna, Venice, Memmingen and London! You'll also be happy to hear that we're adding new routes from Milan to Bari and between Liverpool, Chisinau and Cluj-Napoca to Wizz Air's ever expanding network. So, where to next?

Book now on wizzair.com!

• Харесвам 3
Галин Маргаритов
Публикувано:

Някакъв безплатен телефон на български на Wizzair ,че на този 024928367 ми говорят на английски .Става въпрос да попитам за отменен полет и връщане на пари .

Публикувано:

Как на английски? Винаги на български са ми отговаряли, може би има номерче което да натиснеш, че не помня. Изслушай какво казват до край.

Публикувано:
преди 1 час, Galii каза:

Някакъв безплатен телефон на български на Wizzair ,че на този 024928367 ми говорят на английски .Става въпрос да попитам за отменен полет и връщане на пари .

Най вероятно си звънял извън работното време на българския оператор. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, EliDion каза:

Как на английски? Винаги на български са ми отговаряли, може би има номерче което да натиснеш, че не помня. Изслушай какво казват до край.

@EliDion,кога за последно говори с тях?

Питам,защото аз имах два разговора юни и юли месец и двата пъти ми се наложи да говоря на английски. Изрично попитах за български оператор и ми беше отговорено,че такъв служител is not available. Не разбрах в момента или по принцип. Дори питах за това тук във форума.

Надявам се грешката да е била моя и да има възможност за комуникация на български. Преди ми се е получавало и служителите винаги са били любезни.

Публикувано:
преди 1 час, mamaivy каза:

Питам,защото аз имах два разговора юни и юли месец и двата пъти ми се наложи да говоря на английски. Изрично попитах за български оператор и ми беше отговорено,че такъв служител is not available. Не разбрах в момента или по принцип. Дори питах за това тук във форума.

Надявам се грешката да е била моя и да има възможност за комуникация на български. Преди ми се е получавало и служителите винаги са били любезни.

Последно около 20 юли говорих, но приятелка е говорила през август и не ми е казала, че има проблем с езика.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 4 часа, mamaivy каза:

Може би наистина по- късно започват работа българските оператори защото се свързах някъде към 10 часа ,няма проблем .

преди 2 часа, EliDion каза:

Последно около 20 юли говорих, но приятелка е говорила през август и не ми е казала, че има проблем с езика.

Нееее,те нямат проблем с езика ,аз имам 😂😂😂

Няма проблем ,свързах се и имаше оператор ,който говореше на български .

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 55 минути , Galii каза:

Може би наистина по- късно започват работа българските оператори защото се свързах някъде към 10 часа ,няма проблем .

Нееее,те нямат проблем с езика ,аз имам 😂😂😂

Няма проблем ,свързах се и имаше оператор ,който говореше на български .

Говорех за приятелката ми, която не говори английски добре и щеше да ми каже, ако са и говорили на английски.

Публикувано:

Знам, но го нямаше през браузър ( мозила). Звънях на посочения в темата номер и ми казаха през хром или приложение. През приложението успях.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.