Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 13.09.2020 г. в 0:52, crazyhorse каза:

До 15-ти октомври. 

Първо ги бяха заредили септември месец след това първия полет беше на 3.10, а сега 17.10. Така като гледам май и моя полет на 27-ми има опасност да пропадне 🤨

• Харесвам 2
Публикувано:
3 hours ago, crazyhorse said:

Ако продължат да оперират като финансова пирамида както от началото на пандемията, защо не?

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Здравейте,синът ми е купил билети през eskay /груба грешка/ за полети с WIZ до Валенсия за 22-29 септември. Сега такива няма в разписанието .Има за 21-ви или  23-ти,и за 28-ми и 30-ти,но датите не го устройват и е по-добре да не пътува.От посредника не реагират за сега. Има ли смисъл да се свързва с Уиз  и да търси компенсация ,или не ?

Редактирано от medlab
Публикувано:
преди 12 минути , medlab каза:

Здравейте,синът ми е купил билети през eskay /груба грешка/ за полети с WIZ до Валенсия за 22-29 септември. Сега такива няма в разписанието .Има за 21-ви или  23-ти,и за 28-ми и 30-ти,но датите не го устройват и е по-добре да не пътува.От посредника не реагират за сега. Има ли смисъл да се свързва с Уиз  и да търси компенсация ,или не ?

Здравей, има смисъл да се свържете с Уиз и да поискате да стартират връщане на сумата към eskay. Ако вече са го направили, поискайте писмено потвърждение(ден и час) кога се е случило това. Така вече ще имате черно на бяло, че парите са върнати от АК към посредника.Не съм контактувала с eskay и не мога да споделя опит как процедират те, но имате ли потвърждение от Уиз, възстановяването на сумата към вас би следвало  да стане по - лесно. Успех 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Евентуално ако опитате директно с авиокомпанията може да получите кредит в профила... Но от тях си зависи, обикновено се прави през посредника

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Евентуално ако опитате директно с авиокомпанията може да получите кредит в профила..

Няма как да стане. Как ли не молих Уиз да не се занимаваме с edreams, а директно да ми преведат 120% в профила. Отказаха, щом има посредник единствената опция е връщат пари на него, а той на клиента.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , bonboneva каза:

Здравейте!

Някой анулирал ли е полети с флекс? Колко време минава до връщане на сумата?

На мен ми върнаха сумата след 2 дни.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, bonboneva каза:

Здравейте!

Някой анулирал ли е полети с флекс? Колко време минава до връщане на сумата?

А защо не го преместиш максимално напред във времето? 

• Харесвам 2
Публикувано:

Гледам днес и ми излиза Верона от края на октомври:

image.png.5731dd5fb4aa46ca282ab2f24f9e1ce6.png

Не знам дали вече не е писано от някой, но аз поне не можах да намеря ...

Публикувано:
28 minutes ago, jorocontrola said:

Гледам днес и ми излиза Верона от края на октомври:

image.png.5731dd5fb4aa46ca282ab2f24f9e1ce6.png

Не знам дали вече не е писано от някой, но аз поне не можах да намеря ...

Щя затварят Болоня за ремонт, но преди месец или 2 ги бяха пуснали, после ги канселираха. @Георги Матеев май си беше купил билет за някой от отменените полети, но мисля, че бяха октомври, а сега гледам, че са пуснали ноември. @Георги Матеев имаш втори шанс ...да не отидеш 😄 

PS. Поправям се. Сега виждам, че полетите до Болоня си стоят, но има и полети до Верона до октомври догодина. Те обаче са в същите дни и часове като тези до Болоня, че даже и пише, че се приземява в Болоня!? Или ще местят всички полети или нещо се бъзикат 😄 

• Смея се 1
Публикувано:

Бяха в средата на септември общо четири полета до Верона преди да ги махнат от разписанието.

преди 2 минути , Jorro каза:

Щя затварят Болоня за ремонт, но преди месец или 2 ги бяха пуснали, после ги канселираха. @Георги Матеев май си беше купил билет за някой от отменените полети, но мисля, че бяха октомври, а сега гледам, че са пуснали ноември. @Георги Матеев имаш втори шанс ...да не отидеш 😄 

Публикувано:
преди 51 минути , master_of_germs каза:

Бяха в средата на септември общо четири полета до Верона преди да ги махнат от разписанието.

И аз бях купил за средата на септември, но ги отмениха, после изчезнаха и сега пак се появиха! 

Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

PS. Поправям се. Сега виждам, че полетите до Болоня си стоят, но има и полети до Верона до октомври догодина. Те обаче са в същите дни и часове като тези до Болоня, че даже и пише, че се приземява в Болоня!? Или ще местят всички полети или нещо се бъзикат 😄 

Не, мерси - изпуснаха ме вече за Верона. Особено в комбинация с италианската карантина.

А и почва да не е забавно с тея постоянни врътки с полетите и нищо не може да се планира нормално.

Иначе продължавам да купувам билети само за макс седмица напред и тая тактика работи чудесно без разочарования 🙂

• Харесвам 14
Публикувано:

Дете на почти 3 години има ли шанс да се прикачи към вече съществуваща резервация ? Или ако му се вземе отделен билет (ще е без дискаунт явно) поне дали могат да го закачат към един от възрастните. Други варианти ако се сещате ?

Публикувано:
преди 20 часа, crazyhorse каза:

А защо не го преместиш максимално напред във времето? 

Да, размислих. Така ще направя, ама нямам идея за кога... ще следя цените. Имам време до ноември. Беше за круиз, но го анулираха. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Capitan Morgan каза:

Дете на почти 3 години има ли шанс да се прикачи към вече съществуваща резервация ? Или ако му се вземе отделен билет (ще е без дискаунт явно) поне дали могат да го закачат към един от възрастните. Други варианти ако се сещате ?

Вариант има само един. Купуваш билет за възрастен и звъниш да го оправиш на детски. Тогава ще го закачат със сигурност към поне един от възрастните. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Какво означава датата на изтичане на Wizz discount club? До тази дата мога да резервирам с отстъпка? Или датата на полетите трябва да са до тази дата?

Публикувано:
преди 2 минути , bonboneva каза:

Какво означава датата на изтичане на Wizz discount club? До тази дата мога да резервирам с отстъпка? Или датата на полетите трябва да са до тази дата?

Ако изтича на 17.09 до тогава може да правиш резервации с отсъпки без значение за кога.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ако някой има изтичащи кредити, нека да пробва да ги удържи с нещо от Скопие... Все още има заредени полети за октомври, въпреки това:

https://www.exyuaviation.com/2020/09/wizz-air-hits-skopje-with-fresh-round.html?m=1

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , crazyhorse каза:

Ако някой има изтичащи кредити, нека да пробва да ги удържи с нещо от Скопие... Все още има заредени полети за октомври, въпреки това:

https://www.exyuaviation.com/2020/09/wizz-air-hits-skopje-with-fresh-round.html?m=1

Само отбелязвам, че в статията се говори за преустановяване на полетите в зимният сезон, което ще рече ноември-март. Не че е невъзможно да отменят полетите и през октомври, де.....

Публикувано:
преди 8 минути , Мари Николова каза:

Само отбелязвам, че в статията се говори за преустановяване на полетите в зимният сезон, което ще рече ноември-март. Не че е невъзможно да отменят полетите и през октомври, де.....

Барселона и Ларнака вече ги няма, стоят Бремен и Хановер... 

Публикувано:
преди 1 минута , bonboneva каза:

Ако полетът ми е анулиран не мога да ползвам флекс за промяна и ми остава кредит, така ли е?

Може да ползваш флекс или да си избереш полет 14 дни преди и 60 дни след датата на отменения полет без доплащане или да вземеш кредит. Едно от трите 🙂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• nino
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.