Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
3 minutes ago, Ivko said:

Ами аз се чудя дали за НГ да не ги преместя за сега дава,че са продадени, но си мисля, че още напасват разписанието

Добра идея, но ще одобрят ли такава смяна без доплащане?

Публикувано:
преди 33 минути , Jorro каза:

И при мен така. Сега се чудя какво да правя. Почвам да се притеснявам какво ще правим, ако отидем и ни отменят полета за връщане в последния момент. Сега като не е валиден Еврорегламента не ми се мисли с колко ще се набутам за нови полети на Флай Дубай, ако въобще имат такива или Туркиш.....

Е, все пак сега още не са тръгнали, след като превозят вече някакви хора ще е много по-различно, най-малкото вече ще имат представа какво е затоварването....

Лично аз си мисля, че ако ще режат още ще режат преди да тръгнат, а не след.

преди 33 минути , Jorro каза:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , Jorro каза:

Добра идея, но ще одобрят ли такава смяна без доплащане?

Има ли опция за ребукване по тяхна вина не се плаща никаква разлика правил съм го...сега вече точно за НГ, когато са тройни цени не знам ще изчакаме и разберем.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, Jorro каза:

Оф и там ми преебаха плановете за коледния пазар в Колмар.... чакам да видя какви са алтернативните летища,

За Базел, ако правилно си спомням са Женева, Меминген, Хан, Фридрихсхафен и Букурещ, Скопие, Ниш, Варна.

Променили са часа на излитане  от Дортмунд с 35мин. Алтернативни л-ща са Кьолн, Шарлероа, Айндховен и Варна, Скопие,Ниш, Букурещ.

• Харесвам 2
Публикувано:

И Прага замина. Интересното е, че имам отиване на 23.10, което остава и връщане променено от 26 на 27.10, а в разписанието на 23.10 е последната налична дата, след това няма нищо до април. Да видим дали ще излязат с променени дни или ще останат изчезнали.

Публикувано:
3 hours ago, Мари Николова said:

За Базел, ако правилно си спомням са Женева, Меминген, Хан, Фридрихсхафен и Букурещ, Скопие, Ниш, Варна.

Променили са часа на излитане  от Дортмунд с 35мин. Алтернативни л-ща са Кьолн, Шарлероа, Айндховен и Варна, Скопие,Ниш, Букурещ.

За съжаление всички изискват отпуска, което не е вариант... Ще го държа така и ще променям според ситуацията вероятно за нещо напред във времето. 

Публикувано:

И аз имам имейл с възможности. При опция за кредит плащат ли се флексовете и летищните такси или само билетът + 20 %?

Освен това, ако избера кредит ще мога ли да променям полетите евентуално или не?

Публикувано:
преди 9 минути , bonboneva каза:

И аз имам имейл с възможности. При опция за кредит плащат ли се флексовете и летищните такси или само билетът + 20 %?

Освен това, ако избера кредит ще мога ли да променям полетите евентуално или не?

На 8.05.2020 г. в 10:04, Георги Матеев каза:

Понеже вече няколко пъти мяркам неточна информация искам да уточня какво точно се връща при отмяна на полети.

Когато полет с добавен Флекс се отмени по желание на пътника Wizz връща в акаунта пълната сума с изключение на таксата за самия Флекс. Пример, ако билетът струва 124 лв, от които Флекс е 24 лв, то когато сами отмените ще получите обратно в акаунта си кредит 100 лв. Този тип кредит е валиден само 3 месеца.

Когато полет (независимо с добавен Флекс или без) се отмени от авиокомпанията и изберете рефънд опцията за 120% кредит се случва следното. Връща се пълната платена сума (включително и таксата за Флекс), като +20% се добавя единствено върху тарифата на билета и административната такса, но не и върху допълнителните услуги. Пример, ако билетът струва 220 лв (разбивка: 100 лв тарифа + 16 лв административна такса + 24 лв Флекс + 30 лв приорити + 50 лв чекиран куфар), ще получите в акаунта си кредит 243.20 лв (разбивка: 100 лв +20% тарифа + 16 лв +20% административна такса + 24 лв Флекс + 30 лв приорити + 50 лв чекиран куфар). Този тип кредит е валиден 2 години.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Много благодаря!

А флексът активен ли ще е за следващи пътувания, закупени с кредита? Предполагам, че няма да мога да правя промени по свое желание...

Публикувано:
преди 2 минути , bonboneva каза:

Много благодаря!

А флексът активен ли ще е за следващи пътувания, закупени с кредита? Предполагам, че няма да мога да правя промени по свое желание...

Ако направиш промени и имаш флекс той си остава активен и за следващия полет и с него може да променяш колкото искаш пъти, но ако искаш въстановяване на сумата то ти канселират всичко и съответно няма как да имаш флекс повече.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Меминген са го посъкратили в ден сряда през октомври.

Братислава остана само един полет през октомври и общо четири през ноември 😭

• Харесвам 1
Публикувано:

Явно правят голямо джуркане, без да им е ясно какво точно вършат.

Промениха ми един полет за края октомври с 10 мин и ми дават възможнст да го ребукна гратис.

Сега  ме вкараха в мисли дали да го местя ли за Коледа!  

Публикувано:
преди 2 минути , feel_the_rush каза:

Сега последно ще се лети ли до Абу Даби тази година или няма? В разписанието няма никакви полети. Или ще се появят скоро?

Ами аз имах 27.10-03.11 и ми го канселираха т.с. смениха дните и автоматично сега са ми 26.10-02.11, но явно още настройват докато прехвърлят всички полети и за това няма полети защото и аз чакам да си сменя полета. Иначе има заредени в лятното разписание от края на март догодина.

Галин Маргаритов
Публикувано:

Пак нова дилема ,имах полет на 3 януари Катания - София ,отмениха го ,дават ми опция смяна на полет до март месец ,но всички полети от Катания са от април ,аз какво да правя ?

• Шок 1
Публикувано:
В момента, Galii каза:

Пак нова дилема ,имах полет на 3 януари Катания - София ,отмениха го ,дават ми опция смяна на полет до март месец ,но всички полети от Катания са от април ,аз какво да правя ?

Неапол,Бари,Малта до 3 март 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

За втори път променят полетите до Абу Даби. Като вляза в сайта излиза, че всичко е продадено и полети няма за началото на декември.

С флекс съм и билети купени с кредит. Чудя се да потвърдя ли промените, не знам как е обстановката в ОАЕ пък и декември явно няма да е много спокоен. От друга страна мога да изчакам, има два месеца и половина, при евентуална следваща промяна да откажа, макар че промяната на датите не ми е много удобна, ама така ми се пътува......

Част от кредита изтичаше юни, ако сега ми го възстановят какъв би бил срока за ползване? 

Публикувано:
14 minutes ago, Mamas said:

За втори път променят полетите до Абу Даби. Като вляза в сайта излиза, че всичко е продадено и полети няма за началото на декември.

С флекс съм и билети купени с кредит. Чудя се да потвърдя ли промените, не знам как е обстановката в ОАЕ пък и декември явно няма да е много спокоен. От друга страна мога да изчакам, има два месеца и половина, при евентуална следваща промяна да откажа, макар че промяната на датите не ми е много удобна, ама така ми се пътува......

Част от кредита изтичаше юни, ако сега ми го възстановят какъв би бил срока за ползване? 

Моята отменена резервация за началото на декември я държа без нищо да правя. Също е с флекс и платена с кредит. Когато ми потрябват кредитите или имам друга идея за пътуване, тогава ще действам. Буквално за секунди става възстановяването на кредитите в профила.

При възстановен кредит срокът на валидност е 2 години от датата на постъпването му в профила. Още една причина в момента нищо да не правиш. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз не им следя вече логиката  на кредитите- имам кредити от март, които изтичат 2022, и също от март, които са безсрочни, а пък от август изтичащи 2022 (ако някаква логика намирам е, че тези с две години давност са били от променени полети, а безсрочния от канцелиран)

Публикувано:
преди 34 минути , Mamas каза:

Чудя се да потвърдя ли промените, не знам как е обстановката в ОАЕ пък и декември явно няма да е много спокоен.

Ами май не е много добра обстановката с тази задължителна карантина без значение дали си с отрицателен тест и това за сега е само за пристигащи на летището в Абу Даби за Дубай няма за сега. Аз съм с 4 билета за края на октомври и за в момента няма да правя нищо с резервацията. Там на ден има по 800-900 нови случая та не е ясно каква ще е. Иначе на мен през приложението ми зарежда полети до края на годината.

• Харесвам 1
Публикувано:

Зарежда

Зарежда, че ги има, но ако търсиш да купиш билет - няма тази възможност. При мен излиза "продаден", при това за всички дати за Абу Даби през зимата, дори и март 2021.

Публикувано:

Гледам след последното разместване на графика полетите до Абу Даби вече са петък-понеделник, което е идеално за празнично отскачане 25-28 декември без нито 1 ден отпуска.

Току-що взехме билети, разбира се с флекс, та ако линията случайно тръгне и междувременно махнат карантината в Абу Даби ще се получи чудесна Коледа.

• Харесвам 8
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.