Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 47 минути , darinamarinova каза:

Здравейте. 

Извинявам се за въпроса - трябва ли да имам полети с wizz за да получа кешбек от booking за резервация? 

Не.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Въпрос. Имам полети отиване и връщане на една резервация. Втория е променен. Мога ли да си отида без да съм променила втория и ако реша да го променя там на място. Како резервациите са отделни е ясно, но като на една резервация, пак ли са си като отделни и мога да променя връщането до 3 часа или трябва преди  отиването да се случи.

Публикувано:
6 hours ago, Георги Матеев said:

Гледам след последното разместване на графика полетите до Абу Даби вече са петък-понеделник, което е идеално за празнично отскачане 25-28 декември без нито 1 ден отпуска.

Току-що взехме билети, разбира се с флекс, та ако линията случайно тръгне и междувременно махнат карантината в Абу Даби ще се получи чудесна Коледа.

Много добра идея още повече, че едва ли ще махнат скоро карантината. 

Публикувано:
10 minutes ago, radi70 said:

На кой терминал каца WizAir в Ница. Видях в по-стари коментари от преди 2 години, че е на терминал 2. Има ли промяна?

Да, на терминал 2 са им полетите.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 18.09.2020 г. в 12:40, darinamarinova каза:

Здравейте. 

Извинявам се за въпроса - трябва ли да имам полети с wizz за да получа кешбек от booking за резервация? 

Не, не е нужно, но е далеч по-разумно да вземеш истински кешбек ("суха" пара) от TopCashback или друг подобен сайт, вместо кредити за полети, които не е ясно кога ще се летят. Американската версия на Topcaschback (.com) дава по-висок % (6 до 7) за Booking oт английската (3 до 4)

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Не, не е нужно, но е далеч по-разумно да вземеш истински кешбек ("суха" пара) от TopCashback или друг подобен сайт, вместо кредити за полети, които не е ясно кога ще се летят. Американската версия на Topcaschback (.com) дава по-висок % (6 до 7) за Booking oт английската (3 до 4)

Giving assistanst също дават 7%. Ако се сложи в хром extensions на giving assistance и се мине пак през topcashback e възможо да се вземе кеш бек и от 2та сайта. Минаваш през topcashback и не активираш бутона на giving assistant който ти натрапват при резервацията в букинг, но понеже ти е extension -a ти дава кеш бек по подразбиране след завършване на резервацията.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:

Тези пак промениха разписанието, което промениха преди няколко дни :blink:Ларнака поизчезна за октомври,графика за Меминген съвсем заприлича на последно ниво на "Тетрис", а получих съобщение за промяна за дати, на които въобще няма заложени полети.

• Замислям се 1
Публикувано:

Вчера за някои дни разредиха/промениха допълнително и Лутън полетите. В случая извадих късмет - отпадна ми един октомврийски полет, който вече нямах намерение да летя.

Имам неприятното усещане, че тепърва предстои поне още едно голямо рязане, като нямам предвид само Уиз. Много бих внимавал с резервациите на коли, хотели и тн. и абсолютно всичко задължително ще е с безплатна отмяна до последно.

Тая зима се очертава така: правиш 5 плана и се радваш, ако поне 1 от тях се осъществи. Скука.

• Харесвам 15
  • Шок 2
Публикувано:
преди 18 минути , Alexander каза:

Аз и през лятото правих по 5-6 и се осъществяваше по 1

И аз така и накрая пътувах с Раян 🤣.

Обаче вече имам нова стратегия - така да си планирам дестинациите и датите, че Уиз като ги отменят, с алтернативните летища да си осигуря покритие(и териториално и времево) на възможно по-голяма част от Европа.По този начин, ако след седмица искам да пътувам да мога напълно безплатно да сменям и полети и летища, в замисимост от обстановка и рестрикции.😃

Всъщност, аз не знаех, че имам подобна стратегия, но Уиз ми дадоха възможност да го осъзная след като променят/отменят (по няколко пъти)всеки резервиран полет 🙂

• Харесвам 8
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Тая зима се очертава така: правиш 5 плана и се радваш, ако поне 1 от тях се осъществи. Скука.

Оптимист 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Здравейте, имате ли някаква идея до колко дни преди полета обикновенно се канселират полетите ? Имам билети за 28 октомври София-Милано, но все още не са го отменили, а с тази карантина така или иначе няма да се ходи...

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Vunkara каза:

Здравейте, имате ли някаква идея до колко дни преди полета обикновенно се канселират полетите ? Имам билети за 28 октомври София-Милано, но все още не са го отменили, а с тази карантина така или иначе няма да се ходи...

Тук никой не може да ти каже. Канселират когато искат, а октомври е далеко.

• Харесвам 2
Публикувано:

Screenshot_20200921_135442.jpg.b15a6adc76b04586403968ffe881c89e.jpgСлед промяна на разписание от вчера даже предлагат 27 часов полет от Валенсия. Все още обмислям дали ми се лети толкова време..... 😉

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 11 минути , Vunkara каза:

Ако не го отменят, има голям шанс да сменят часа. Но наистина никой не може да каже кога и дали 🙂

Италия официално ни сложи карантина до 7 или 9 октомври, така че нищо не се знае, може пък да я отменят.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

Обаче вече имам нова стратегия - така да си планирам дестинациите и датите, че Уиз като ги отменят, с алтернативните летища да си осигуря покритие(и териториално и времево) на възможно по-голяма част от Европа.По този начин, ако след седмица искам да пътувам да мога напълно безплатно да сменям и полети и летища, в замисимост от обстановка и рестрикции.😃

Всъщност, аз не знаех, че имам подобна стратегия, но Уиз ми дадоха възможност да го осъзная след като променят/отменят (по няколко пъти)всеки резервиран полет 🙂

Може ли да споделиш и на нас?Моля!

Публикувано:

При отменен полет (вече го няма в разписанието), Wizz предлагат нова резервация. Мога ли да направя за полет със задна дата от първоналната регистрация.

Оринален полет Айндховен - София на 25 октомври (неделя) (вече е аут)

Да взема за 4ти окт. неделя Айндховен София?

Публикувано:
преди 51 минути , crazyhorse каза:

Може ли да споделиш и на нас?Моля!

А, то не е трудно. С голямо желание и надежда си резервираш полети, правиш си интересен маршрут ....и после Уиз ти скапват плановете, променяйки всяка седмица разписанието. :hunter:Но вместо да се ядосваш, разочароваш и отчайваш, им теглиш една м*йна ....и в този момент осъзнаваш, че те на нови линии и алтернативни маршрути са щедри 😉И при следващите резервации се съсредоточаваш върху даден район/държава, който искаш да посетиш, слагаш отиването да не е на повече от 14 дни от връщането и най-добре да са от близки летища. Така, като променят разписанието имаш възможност да избираш между летища в доста широк периметър и за дълъг период от време. Затова давам информация за алтернативните летища при всяка промяна. От моите наблюдения при Базел и Дортмунд дават най-голям избор. Хареса ми и Катания, от това което някой беше споделил 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

@Граф Вронски, влез в профила си, цъкни на "повторна резервация" и ще видиш датата до която може да променяш.Мисля, че ще е 11октомври. Може да споделиш кои са алтернативни летища за Айндховен 🙂

Ако след проверката не потвърдиш нов полет, нищо не се запаметява, така че може да си разглеждаш спокойно.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Otnesen каза:

Screenshot_20200921_135442.jpg.b15a6adc76b04586403968ffe881c89e.jpgСлед промяна на разписание от вчера даже предлагат 27 часов полет от Валенсия. Все още обмислям дали ми се лети толкова време..... 😉

Моите полети пък са ги сгъстили!

Polish_20200921_151602498.png

• Харесвам 2
  • Шок 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• don
    • Jorro
    • mamaivy
    • Яничка
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.