Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , Мари Николова каза:

За Донкастър - Рига излиза Флекс за £1 през десктопа. Не съм сменяла нито език, нито IP.

И каква е логиката да го пишат само за определен маршрут, като всеки после ще си го смени както иска. Аз от приложението гледам и съм забелязал, че дава различни цени на този флекс от приложение и уеб за една и съща дестинация.

Публикувано:
преди 25 минути , Мари Николова каза:

За Донкастър - Рига излиза Флекс за £1 през десктопа. Не съм сменяла нито език, нито IP.

Преди 1 час, Ivko каза:

Book any flight to or from Doncaster or London and add WIZZ Flex only today* for £1 !

Ама нещо при мен не ми го изкарва на тази цена?! Дали има някакво ограничение от коя страна букваш?

В условията си пише, че важи само за Донкастър/Лутън! 

Има я същата промоция(флекс за 1 евро),само, че за Норвегия по случай новите 3 вътрешни линии-важи от вчера на обяд до утре в полунощ! 

Не е ясно, ако после решиш да сменяш дестинацията дали ще ти даде или ще трябва да се плаща разликата във Флекса... 

Някой ако е взел-да пробва и да сподели, моля! 

Публикувано:
В момента, crazyhorse каза:

В условията си пише, че важи само за Донкастър/Лутън! 

Има я същата промоция(флекс за 1 евро),само, че за Норвегия по случай новите 3 вътрешни линии-важи от вчера на обяд до утре в полунощ! 

Не е ясно, ако после решиш да сменяш дестинацията дали ще ти даде или ще трябва да се плаща разликата във Флекса... 

Някой ако е взел-да пробва и да сподели, моля! 

Ами това като онези вътрешните полети бергамо-бари примерно, където от приложението не ти дава да сменяш дестинацията, а през уеб може.

Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Ами това като онези вътрешните полети бергамо-бари примерно, където от приложението не ти дава да сменяш дестинацията, а през уеб може.

Ако е така-не е лоша тази промоция! 

Публикувано:
преди 3 часа, stormbringer каза:

Какво правим при забравени дрехи в самолет? Кацнахме в Малта и около 5 часа по-късно се сетихме, че сме имали якета.

Ясно е, че сме ги отписали, ама ако има шанс да ги търсим в някой lost & found на някое летище, няма да се сърдя

Трябва да са на летището в Малта. Преди да се качат следващите пътници екипажа трябва да е проверил и всичко, което намерят да го свалят от самолета преди да тръгнат за следващия полет . Аз съм слизал от самолет без ръчния багаж и се сетих като излизах от летището 😀 . 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

И аз мисля, че забравеният в самолета багаж/вещи се предават на летището, където е кацнал самолета, т.е. в случая Малта.

Моя приятелка преди време летя от САЩ насам с междинна смяна на самолети в Германия /не помня точно кое летище/. Там е забравила чантичка от безмитен магазин, пълна с шоколади Тоблерон. Чрез АК ги издири, че са предадени на летището в Германия. Уж щели да ги пращат към адреса й, но в крайна сметка някой по трасето май си е похапнал 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Това беше и моята логика и пробвах от линка на Фичо, но за съжаление почти веднаха ми отговориха, че нищо не са им предали от този полет. Ще опитам да се свържа и със софийското, ама едва ли ще излезе нещо 

Публикувано:
преди 22 минути , stormbringer каза:

Ще опитам да се свържа и със софийското, ама едва ли ще излезе нещо 

Ако и там не излезе нищо, защо не пуснеш  писмено запитване към Уиз? Със сигурност описват всички забравени в салона вещи, най-малкото с цел сигурност. Може пък да излезе нещо 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Дали е някакъв бъг или ми се получава само на мен?

При опит за търсене на ниски цени за новите вътрешни маршрути в Норвегия,при слагане на отметката"цени с WIZZ discount club" изчезват цените,т.е.-все едно няма полети,а при махане на отметката цените се покявяват...

Другото нещо е,че при започване на резервация изобщо не се появява цена с WDC-дали друг е пробвал?

П.П. Проверявам от лаптоп!

Публикувано:
преди 17 минути , crazyhorse каза:

Дали е някакъв бъг или ми се получава само на мен?

При опит за търсене на ниски цени за новите вътрешни маршрути в Норвегия,при слагане на отметката"цени с WIZZ discount club" изчезват цените,т.е.-все едно няма полети,а при махане на отметката цените се покявяват...

Другото нещо е,че при започване на резервация изобщо не се появява цена с WDC-дали друг е пробвал?

П.П. Проверявам от лаптоп!

WDC не важи за вътрешни линии. Конкретно тук явно е нещо недоизмислено как да се визуализират нещата при избор на WDC.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 минути , yordanov каза:

WDC не важи за вътрешни линии. Конкретно тук явно е нещо недоизмислено как да се визуализират нещата при избор на WDC.

Току-що гледах условията на промоцията-и за Донкастър/Гетуик и за Норвегия e неприложима за членове(цени) с WDC!

Публикувано:

Здравейте,

При нискотарифните като Уизз Еър и Раян Еър има ли възможност да пътува непълнолетно лице, непридружено от придружител?

Публикувано:
преди 23 минути , agenta каза:

Здравейте,

При нискотарифните като Уизз Еър и Раян Еър има ли възможност да пътува непълнолетно лице, непридружено от придружител?

Има ограничение по години, не за пълнолетие 18 год по българския стандарт.

За Раян е 16, Уиз 14 и т.н.

Задължително трябва декларация за съгласие от двамата родители, ако детето има навършени тези години.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

ако детето има навършени тези години.

Ако няма обаче 16 или 14 години,  според изискванията на двете  авиокомпании, не може  детето да пътува  без придружител. Преди време коментирахме случаите на придружаване от роднина/настойник, който веднага се връща  в България със същия самолет.  Аз лично не бих рискувал, ако става въпрос за голямо летище или ако трябва детето непременно да пътува с чекиран багаж.

• Харесвам 2
Публикувано:
41 minutes ago, epetkov said:

Ако няма обаче 16 или 14 години,  според изискванията на двете  авиокомпании, не може  детето да пътува  без придружител. Преди време коментирахме случаите на придружаване от роднина/настойник, който веднага се връща  в България със същия самолет.  Аз лично не бих рискувал, ако става въпрос за голямо летище или ако трябва детето непременно да пътува с чекиран багаж.

Благодаря и на двама ви. Детето е на 17 години.

Публикувано:
преди 42 минути , epetkov каза:

Пътувало е няколко пъти дете с 1-2 години по-малко от гореизброените с Райънеър, записва се по-голяма дата на раждане, ако стане проблем се пише към някой пътник. Ама все пак е рисковано.

Публикувано:

Всяка АК има възраст за пускане на пътници в случая деца без придружител и това се гледа от гранични и др власти.

Бритиш пускаха преди време на 12 год.

Съвсем отделен въпрос е, дали родителите биха пуснали децата си сами.

Публикувано:

Тази неделя ще се проведе Wizz маратона за поредна година:

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/tazi-nedelia-sofiia-ochakva-naj-silniia-si-maraton-608112

Ако има магеланци мераклии - Уиз дават 20 евро ваучер на всеки записал се 🙂

Тази година каузата е в помощ на децата с аутизъм.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, Alexander каза:

Съвсем отделен въпрос е, дали родителите биха пуснали децата си сами.

Фокусът на последната дискусия е, че родителите  пускат детето да лети само поради настъпили обстоятелства: невъзможност да пътуват с него или невъзможност  да осигурят придружител на детето. Повечето класически авиокомпании предлагат услугата придружаване на самостоятелно  пътуващо дете. Бюджетните авиокомпании не предлагат услугата придружаване на самостоятелно пътуващо дете. 

Купуването на самостоятелен билет на дете  с  нарочно променена година на раждане е само начин да бъде резервиран изгоден самостоятелен билет за детето, но  детето не може да пътува  самостоятелно с такъв билет. Прикрепянето му към резервация на възрастен е задължително.

Публикувано:
2 hours ago, Мари Николова said:

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/tazi-nedelia-sofiia-ochakva-naj-silniia-si-maraton-608112

Аз се възползвах от миналогодишните, а днес си взех и от новата партида🙂 Имам и приятели, на които не им трябват, та ползвах 4 от миналогодишните 😁
Иначе същата схема я има и със Скопския маратон (Wizz пак са спонсор), само че полета трябва да се осъществи от тяхното летище 🙂

Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

@ven62, четеш ли...? Да няма пак неразбрали и да се ядосваш, че си го пропуснал...:girl_crazy:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

И как и къде го дават този ваучер? 

Публикувано:

Във връзка с полет до Италия, получавам вече втори мейл от Уиз с това предупреждение:

Имайте предвид, че всички пътници пристигащи от България и Румъния подлежат на 14 дневна карантина.

Проверих и официални и неофициални източници, никъде не срещам подобна информация.  Карантината отпадна до 7 октомври, а не виждам да има промяна за България след тази дата. Или бъркам?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• Olia
    • saved_
    • Ivan Ivanich
    • Taliana
    • Tani
    • Guinness
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.