Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
19 minutes ago, Ivko said:

Не може, но ако си купиш флекс може да променяш както искаш.

Ако wizz ги канселира или им промени часа може да се иска кредит и с този кредит да се купи нов билет.  Но, да, да се промени няма как, освен ако няма флекс.

Публикувано:
13 minutes ago, Ivko said:

Не може, но ако си купиш флекс може да променяш както искаш.

Да нямат остъпка с и без дискаунт цената е една, но задължително чекни дискаунт като/ако купуваш за да няма издънки.

Аз цени по-ниски от 8.74 евро, намалени от 8.99 евро не видях за тези италиански полети. Също и не видях къде мога да чекна, че съм и искам цена с уиз дискаунт при покупката.

При левов акаунт мисля, че е по-добре да си купя билети от София за 18.99 лева 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , ДиянаВ каза:

Аз цени по-ниски от 8.74 евро, намалени от 8.99 евро не видях за тези италиански полети. Също и не видях къде мога да чекна, че съм и искам цена с уиз дискаунт при покупката.

При левов акаунт мисля, че е по-добре да си купя билети от София за 18.99 лева 🙂

Да наистина няма отметка за дискаунт. Аз бях купувал от тях, но не съм забелязал, но ги променях и нямаше проблеми после пак си ползвах дискаунт цената иначе моя акаунт също е в лв и си вземам и в други валути. Мисля, че проблема беше ако ти е в евро

• Харесвам 1
Публикувано:

За много дати на вътрешните полети в Италия още си излизат цени по 5 евро, но трябва да се проверява ден по ден, защото иначе изглежда, че всички са по 9-10 евро.

image.png.e19592e7455d0b289eeea5d6158bafcf.png

А основното предимство от тях е, че флекса може да стане безплатен, дори и без днешната промоция. Имат някаква грешка (една от многото), която позволява при смяна да се доплаща по-малко от реалната разлика и то с точно толкова по-малко, колкото струва флекса. Единственото условие това да се случи е сумата от цената на билета и флекса да е по-малка от 10 евро.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Публикувано:
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

Флексът остава за вечни времена 😀

По важния въпрос който се сетих, ако новия полет е по евтин, връщат ли ти разликата (дори и като кредит) или гориш със сумата?😄

Публикувано:
42 minutes ago, SpeeDemoN5 said:

По важния въпрос който се сетих, ако новия полет е по евтин, връщат ли ти разликата (дори и като кредит) или гориш със сумата?😄

Гориш, също за вечни времена😄

• Благодаря 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Опитах да взема билети от промоцията с флекса ,но като отивам на последната страница за плащане с кредит изписва следното.Опасявам се да не дръпнат целия кредит т.е.забилети за около 40 евро да дръпнат 340,😂

Screenshot_20201130-170256~2.png

Публикувано:

Току-що открих още една интересна подробност, свързана с билета по 4,99евро. Ако го смените с билет на редовна цена,при отмяна от АК възстановяват в профила поне 5 евро отгоре.Може да нараства спрямо цената на новият билет, нямам достатъчно задълбочени наблюдения все още 😃Въобще тези билети са си добра инвестиция отвсякъде и ще е жалко, ако привлечем внимание. Може би е добре да си направим тема, да звучи нещо от рода " Домашни потреби"😂 или някое друго име, което внушава скука и там да си пишем открития, които има риск да бъдат резнати🤓

Това съобщение ще бъде изтрито (или изядено) след 5 мин. Ако пишете на лични, паролата е "Уиз мушмороци". Може да задам тайният въпрос  "Какво изкопа @ven62 на @Георги Матеев?" Всеки уважаващ себе си магеланец трябва да знае отговорът😜 Отивам да пазарувам.

• Харесвам 5
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 4 часа, valpet каза:

Опитах да взема билети от промоцията с флекса ,но като отивам на последната страница за плащане с кредит изписва следното.Опасявам се да не дръпнат целия кредит т.е.забилети за около 40 евро да дръпнат 340,😂

Screenshot_20201130-170256~2.png

Общо взето мисля, че няма кой да ти отговори на въпроса. Обеждавам се, че тази група е създадена за някой членове да отменят информация и други членове да печелят от това. 

• Замислям се 1
Публикувано:

@Мари Николова нямам идея за какво говориш. Аз съм в магазина за домашни потреби в момента, от сутринта не съм излизал от него :grin: А тайният въпрос не е зададен правилно, трябва да е: Какво @ven62 имаше намерение да изкопае? 🙃

На най-евтините доместик полети не се начислява административна такса. Впоследствие при промяна на по-скъп полет тази такса се генерира автоматично от системата и се явява като подарък. Сумата е фиксирана и не зависи от стойността на билета.

@valpet защо биха дръпнали 340 вместо 40 евро, какво точно опитваш да направиш, че не става много ясно от скриншота?

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

@Мари Николова нямам идея за какво говориш. Аз съм в магазина за домашни потреби в момента, от сутринта не съм излизал от него :grin: А тайният въпрос не е зададен правилно, трябва да е: Какво @ven62 имаше намерение да изкопае? 🙃

На най-евтините доместик полети не се начислява административна такса. Впоследствие при промяна на по-скъп полет тази такса се генерира автоматично от системата и се явява като подарък. Сумата е фиксирана и не зависи от стойността на билета.

@valpet защо биха дръпнали 340 вместо 40 евро, какво точно опитваш да направиш, че не става много ясно от скриншота?

Защо останах с впечатление, че скоро ти се похвали, че даже си плувал в басейна.???.....😃

В крайна сметка, не съди човека.... и ти обеща, че ще пуснеш полет до Гданск, ама......🤥

За таксата може би си прав, тепърва ще експериментирам. Но @Ivko беше пробвал с по-високи суми и резултатите бяха различни.Поста му беше някъде назад в темата.

Публикувано:
преди 22 минути , Мари Николова каза:

и ти обеща, че ще пуснеш полет до Гданск, ама......🤥

За таксата може би си прав, тепърва ще експериментирам. Но @Ivko беше пробвал с по-високи суми и резултатите бяха различни.

Е аз пуснах полета до Гданск още септември, ама бързо свършиха билетите. И да те подразня, приоритито беше само по €2 :to_clue:

@Ivko бързо да докладва за експериментите. За таксата 100% е така - при покупка на 5-евров билет в разбивката ясно се вижда, че тя е нула евро, а после след промяна автоматично се добавя стойност при същата тази такса. Не съм останал с впечатление да варира като сума, но не съм и правил хиляди опити.

• Харесвам 2
Публикувано:

Доколкото правилно ползвам търсачката, евтините полети, които се появяват само без маркиране на членството, не могат накрая да бъдат заплатени с кредитите от ковид-инвестициите 🙂

Греша ли някъде за билетите до 10 евро?

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте и аз в момента си пазарувам домашни потреби 😉

От моите експерименти -при покупка на вътрешен полет за 5 евро, успешно променен на полет София-... от 18.99 лв. без доплащане на разлика в цената.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 32 минути , Raindrop каза:

Доколкото правилно ползвам търсачката, евтините полети, които се появяват само без маркиране на членството, не могат накрая да бъдат заплатени с кредитите от ковид-инвестициите 🙂

Греша ли някъде за билетите до 10 евро?

Така е-когато се маркира членство,полетите се изпаряват!

Публикувано:
преди 9 часа, Георги Матеев каза:

Е аз пуснах полета до Гданск още септември, ама бързо свършиха билетите. И да те подразня, приоритито беше само по €2 :to_clue:

Еееее, това беше твърде коравосърдечно!🥺

За адм.такса, както винаги си прав. Действително, разликата в цената на всеки нов билет над 9,99 евро винаги е 8 евро.

Единственото ограничение, което съм открила при тези билети е, че не става да промениш полета отново на вътрешен, но може и да не важи при всички случаи.

• Харесвам 1
Публикувано:

Последни открития от "Домашните потреби" 🧂🙃 -  макс. сума на билет без доплащане е 12,99 евро с WDC, а не 9,99евро. А аз съм правила промени за суми по-малки от 12,99, затова ми дават само 5 евро отгоре, а не 8 евро. Така че, ако сменяте - само за билети от 12,99 евро. Проблемът пък сега е, че тия билети са по-трудно откриваеми 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 3
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Флексът с конкретен полет ли върви или с акаунт? т.е. ако вече имам купен полет без флекс, мога ли да купя друг полет с флекс и да използвам флекса за първия полет?

Публикувано:
3 minutes ago, tougherty said:

Флексът с конкретен полет ли върви или с акаунт? т.е. ако вече имам купен полет без флекс, мога ли да купя друг полет с флекс и да използвам флекса за първия полет?

Не. Флексът е за всеки отделен полет, посока и човек в резервацията.

• Благодаря 1
Публикувано:

Аз вчера поради карантината ми смених една "потреба", дето трябваше да я потребявам сега в петък къмто Белгия. Себестойността беше 6+1 евро, смених с обратна посока за след два месеца за 9+1 евро без доплащане. 

При опит за запазване на посоката с цена 10 евро, искаше да доплатя по 2.25 лв на човек.🙄

• Харесвам 4
Публикувано:

Може би, при всяка смяна след първата иска доплащане и Ивко беше споменал нещо подобно. Възможно е, може би, това да се избегне, ако първоначално се избере макс.стойност- 12,99евро, ама ще пробваме и ще разберем 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Мисля, че е време да организираме конкурс "Мис Уиз Далавера". Макар че на всички ни е ясно кой ще спечели :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 14
Публикувано:
преди 19 минути , Георги Матеев каза:

Мисля, че е време да организираме конкурс "Мис Уиз Далавера". Макар че на всички ни е ясно кой ще спечели :grin:

Много добра идея - да вмъкваме максимална доза простотии и вътрешнофорумен хумор, така че всеки "враг", който е попаднал тук да "шпионира", първо да се заблуди, а след това и съвсем отегчи от лиготиите ни 🤣

Матеев, пак си генерал, но този път по камуфлажа :triniti:

• Харесвам 4
  • Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• valpet
    • lesy
    • dunaika
    • bay_kolio
    • iMari
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.