Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

А за какво са Ви алтернативни летища на Абу Даби или Атина? Вярно, че 40 ст. нищо не са, но за себе си не можах да разбера защо ми е такъв билет🙂

За да се смени със София евентуално, в едно по-хубаво бъдеще

Преди 1 час, ДиянаВ каза:

А за какво са Ви алтернативни летища на Абу Даби или Атина? Вярно, че 40 ст. нищо не са, но за себе си не можах да разбера защо ми е такъв билет🙂

За да се смени със София евентуално, в едно по-хубаво бъдеще

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам анулиран полет Болоня-Бари. Опитах се да направя нова резервация, но за този полет, а и за предложените алтернативни полети ми показва, че няма места. И това за следващите 60 дни. На някой да се е случвало?

Публикувано:
В момента, aleks_s каза:

Имам анулиран полет Болоня-Бари. Опитах се да направя нова резервация, но за този полет, а и за предложените алтернативни полети ми показва, че няма места. И това за следващите 60 дни. На някой да се е случвало?

Има някакъв бъг с вътрешните полети и е почти невъзможно да ги промениш през сайта. Но на безплатният телефон ги сменят за секунди без излишни обяснения. Обаче само ако са анулирани.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Мари Николова каза:

Има някакъв бъг с вътрешните полети и е почти невъзможно да ги промениш през сайта. Но на безплатният телефон ги сменят за секунди без излишни обяснения. Обаче само ако са анулирани.

А ако са с променена дата, а не анулирани дали ще стане?

Публикувано:
преди 4 минути , master_of_germs каза:

А ако са с променена дата, а не анулирани дали ще стане?

Предполагам. Имах предвид, че ако не е анулиран или променен по вина на Уиз, а искаш ти да направиш промени с флекс, те пращат да звъниш на платения телефон.

• Харесвам 1
Публикувано:

Жалко, че системата на Уиз не позволява покупка на 220 билета едновременно. Щеше да е забавно - с научна цел, разбира се - веднъж да си купя цял полет :grin:

Апропо, аз също не намерих абсолютно никаква полза от Абу Даби билетите. Трикът с алтернативните летища е неприложим, тъй като дори при отмяна на полета датите не могат да се сменят много напред (по спомен бяха макс 14 дни), а до март/април е малко вероятно линията от София да тръгне.

• Харесвам 2
Публикувано:

30 дни поне бяха преди няма и месец, когато смених от началото на февруари за началото на март канселирани София-Абу Даби и обратно.

Публикувано:
преди 11 минути , Alexander каза:

30 дни поне бяха преди няма и месец, когато смених от началото на февруари за началото на март канселирани София-Абу Даби и обратно.

Можете да промените резервацията си за друг полет, изпълняван от нас по същия или – ако е необходимо – по подобен маршрут в рамките на 14 дни преди или 60 дни след предвидената дата на заминаване на първоначалния полет, в зависимост от наличността на местата.

• Харесвам 5
Публикувано:

Преди малко промених чрез флекс неотменена резервация Милано - Катания. На сайта през компютър стана, приложението продължава да дава грешка.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Преди малко промених чрез флекс неотменена резервация Милано - Катания. На сайта през компютър стана, приложението продължава да дава грешка.

И на мене ми се получи миналия месец за Милано-Палермо през сайта, но други хора не успяха. Сега е време за втори дубъл...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Marisha каза:

Можете да промените резервацията си за друг полет, изпълняван от нас по същия или – ако е необходимо – по подобен маршрут в рамките на 14 дни преди или 60 дни след предвидената дата на заминаване на първоначалния полет, в зависимост от наличността на местата.

Сега прочетох и аз същото, но възможно ли е този срок да варира в зависимост от дестинация / дати? Току-що си спомних една ситуация. Преди няколко месеца, когато Уиз отмениха някои от полетите Варна-Прага, едни приятели искаха да си ги сменят за 45 дни по-късно. Системата обаче позволяваше смяна само 21 дни напред или 14 дни назад. По телефона съпорта също им отказа смяна за по-далечни дати и даваха максимум 3 седмици напред.

Някой с подобен опит?

Конкретно за Абу Даби - дори да приемем 60 дни гъвкавост, това ще значи отменен януарски полет (масово промо цените бяха за януари) евентуално да се промени на мартенски. А наистина не смятам, че в близките месеци има голям шанс линията от София да тръгне.

Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

А конкретно за Абу Даби - дори да приемем 60 дни гъвкавост, това ще значи отменен януарски полет (масово ниските цени бяха за януари) евентуално да се промени на мартенски. А наистина не смятам, че в близките месеци има шанс линията от София да тръгне.

Имаше ниски цени и за началото на февруари със старта от/до Солун и по-точно на 4-ти февруари и ако някой е взел и важи правилото до 60 дни може да смени до 4-ти април /и по-скоро ще хванат първия полет от лятното на 3-ти април/, което е вече лятното разписание и има по-голяма вероятност да има полети, а и от Солун има по-голяма вероятност да може да се смени от София отколкото от Атина.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 часа, Георги Матеев каза:

... а до март/април е малко вероятно линията от София да тръгне.

Това е и предимство. Отменят ли полетите от Солун сега, ще може да се сменят (на София евентуално)до началото на април. Като отменят тези през април, отиваме на юни.....и така през 2023г ваксинирани и спокойни...може и да ни се получат нещата🤩

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 4 минути , Мари Николова каза:

Това е и предимство. Отменят ли полетите от Солун сега, ще може да се сменят (на София евентуално)до началото на април. Като отменят тези през април, отиваме на юни.....и така през 2023г ваксинирани и спокойни...може и да ни се получат нещата🤩

Стискам палци, макар че схемата към момента се чупи из основа още от фактора "Гърция", която твърдо седи в зеления коридор на ОАЕ и отмяна не изглежда много вероятна. Явно неслучайно стартират с полети именно до/от Гърция. Язък за единия дирхам :grin:

Но си права, все до 2023 ще отидем 😊

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Някой с подобен опит?

Тези дни забелязах нещо подобно. Сменях през сайта полет  Бергамо - Варшава и разцъквах вариантите. Полета беше в края на януари, а по маршрута Болоня - Варшава например, ми даваше да сменя само до края на февруари. Сложих Бергамо- Катовице и вече ми даде възможност да избера дата до края на март. Не обърнах внимание, реших, че е пореден бъг в системата на Уиз или само дотогава са заредени полети.

Конкретно Варна - Прага съм сменяла 4-5 пъти, винаги дава опция за 60 дни напред. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Мари Николова каза:

Тези дни забелязах нещо подобно. Сменях през сайта полет  Бергамо - Варшава и разцъквах вариантите. Полета беше в края на януари, а по маршрута Болоня - Варшава например, ми даваше да сменя само до края на февруари. Сложих Бергамо- Катовице и вече ми даде възможност да избера дата до края на март. Не обърнах внимание, реших, че е пореден бъг в системата на Уиз или само дотогава са заредени полети.

Конкретно Варна - Прага съм сменяла 4-5 пъти, винаги дава опция за 60 дни напред. 

Май наистина намирисва на пореден бъг, че принципно няма логика да е различно от вече написаното от самите тях - 60 дни напред / 14 дни назад. Интересното в случая с моите приятели е, че дори и телефонния съпорт не им позволи смяна повече от 21 дни напред, но е възможно просто да е нямало по-далечни полети (ако вече са били отменени), а признавам - тогава не задълбах много да проверявам понеже в крайна сметка те се отказаха изцяло от пътуването.

Публикувано:

По темата.

Дори бях питала по-напред.

Имаше разлика на дните за промяна през приложението(30 дни) и сайта(60 дни).Това за един и същ полет. Когато  получих мейла,срокът си беше 60 дни.

Така че най-вероятно е бъг.

• Харесвам 4
Публикувано:

Извинявам се, ако е обяснявано преди. Но имам един полет Шарльороа-София, който беше променен с цяла седмица, от 25ти на 18ти януари. 

КАто вляза в профила, има единствено бутон "приеми промените". А нали уж може да се поиска отмяна или промяна на дати. Как се прави това нещо? И има ли друг начин освен по телефон? Аз на телефон няма да им звъня, безплатен или не. 

Please note that your flight(s) has(-ve) been changed, please review below information.

As your original flight(s) is (are) not available anymore, we rebooked you to an alternative flight based on seats’ availability.

Your options are the following, please select below: accept change(s) and proceed to check-in, OR rebook to another flight, OR request a refund.

In case you have been re-accommodated to a flight which operates outside of the original country of arrival or departure, by choosing ’Start Rebooking’ option you will still be able to choose original routes (subject to availability) on another dates to better serve your travel plans.

ПЪРВОНАЧАЛЕН ПОЛЕТ НА ОТИВАНЕ

25ЯНУ
Брюксел Шарлероа  София
09:00 пон - 12:35 пон (3ч 35м)

НОВ ПОЛЕТ НА ОТИВАНЕ

18ЯНУ

Брюксел Шарлероа  София
09:00 пон - 12:35 пон (2ч 35м)
ПРИЕМАНЕ НА ПРОМЯНАТА(ИТЕ

Публикувано:
преди 2 минути , master_of_germs каза:

Извинявам се, ако е обяснявано преди. Но имам един полет Шарльороа-София, който беше променен с цяла седмица, от 25ти на 18ти януари. 

КАто вляза в профила, има единствено бутон "приеми промените". А нали уж може да се поиска отмяна или промяна на дати. Как се прави това нещо? И има ли друг начин освен по телефон? Аз на телефон няма да им звъня, безплатен или не.

И при мен беше така. Звънях на безплатния бг номер. Не ми позволиха да сменя дестинацията, само датата до 60 дни.

Странното е, че бъгът явно се запазва и след променената дата. Имам флекс, а не е активен бутонът за промени.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Дани Магелани каза:

И при мен беше така. Звънях на безплатния бг номер. Не ми позволиха да сменя дестинацията, само датата до 60 дни.

А доплащаше ли разлика в цената? Че тия са едни полети, взети за по 8.49 евро, а сега такива цени не виждам

Публикувано:
преди 22 минути , master_of_germs каза:

А доплащаше ли разлика в цената? Че тия са едни полети, взети за по 8.49 евро, а сега такива цени не виждам

Не доплащаш.

Аз смених Брюксел-София за 15 март.

• Браво 1
Публикувано:
преди 49 минути , Дани Магелани каза:

Странното е, че бъгът явно се запазва и след променената дата. Имам флекс, а не е активен бутонът за промени.

Сега видях, че и при мен на десктопа няма опция за промяна с флекс и то само по дестинация Брюксел - София(все още не е отменен), но през приложението всичко е наред. Егати и бъгавия сайт!

Публикувано:
преди 1 час, Мари Николова каза:

Пуснаха пак билетите по 0,19 евро! Има до края на март. 

На последната стъпка не позволява плащане! И вече няма-стоят на календара, но при опит за резервация дава ценс 39,99 €(29,99 с дискаунт)! 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.