Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 9 минути , crazyhorse каза:

На последната стъпка не позволява плащане! И вече няма-стоят на календара, но при опит за резервация дава ценс 39,99 €(29,99 с дискаунт)! 

Това се получава, когато цената вече се е променила в процеса на резервация и докато стигнеш до плащане. Иначе от евтините има само за тези

Абу Даби-Атина 12.03 
Солун-Абу Даби 11.02 

Вече няма 😂 явно трябва да си бърз

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , Мари Николова каза:

Сега видях, че и при мен на десктопа няма опция за промяна с флекс и то само по дестинация Брюксел - София(все още не е отменен), но през приложението всичко е наред. Егати и бъгавия сайт!

При мен и в приложението няма опции за промяна на полет и на име. Това само за Брюксел-София.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Дани Магелани каза:

При мен и в приложението няма опции за промяна на полет и на име. Това само за Брюксел-София.

Като влезеш в резервацията, горе в дясно има три точки. Цъкаш върху тях. И така ли не става?

Публикувано:
преди 20 минути , Мари Николова каза:

Като влезеш в резервацията, горе в дясно има три точки. Цъкаш върху тях. И така ли не става?

Точно така. От там не става.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Tani каза:

Към момента на коя линия е най-изгодното priority , ако някой скоро е преглеждал

Провери Бергамо-Крайова!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Tani каза:

Към момента на коя линия е най-изгодното priority , ако някой скоро е преглеждал

По вътрешните линии в Италия е 6 евро

• Харесвам 2
Публикувано:

Атина-А(бу) Дано на 15.01 пак се появи на цена 0,19 евро 🙂 и е активен за купуване. @crazyhorse, ако бутона за използване на кредит не е активен, скролни надолу, цъкни, че приемаш условията и дай "продължи". Страницата се зарежда отново и би трябвало да ти даде да използваш кредит.

Публикувано:

Здравейте. 

Имам проблем с Wizz Air: Отмениха полет до Кипър през април 2020 г., заради пандемията. Върнаха ми wizz кредити в профила, които опитах да използвам лятото, но системата им не ми позволи. В крайна сметка през август подадох заявка за връщане към първоначалния начин на плащане, т.е. - да ми върнат парите. От тогава мина почти половин година, през което време ме мотаят, протакат, дори единия път ми казаха, че вече ми ги били превели по сметката, изпращах им писмо от банката ми и те "добре, ще ги преведем от 14 до 20 дни...." и това всеки път. Много имейли, телефонни разговори с контактния им център (връзката с който предполагам знаете е доста трудна и скъпа) и до момента - едно голямо Нищо.

Някой имал ли е сходен проблем или ако можете да ме посъветвате какъв следващ полезен ход да направя? Дори не мисля, че вече толкова ми пука за парите, просто много ме ядосаха и обидиха с постоянните си лъжи. 

(Извинявам се за дългия пост, както и ако не му е тук мястото)

Публикувано:
преди 7 минути , Marina Costa каза:

какъв следващ полезен ход да направя?

Ако си платила с карта, се обаждаш на банката си и казваш, че искаш да оспориш плащането след като дълго да те мотали и не са върнали парите както са казали.

• Харесвам 1
Публикувано:

@Дани Магелани, при мен бутона за промени на десктоп версията вече е активен за резервацията Брюксел-София, май са оправили този бъг. Виж как е при теб.🙂 Подозренията, че ни четат не са съвсем неоснователни.😉

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Мари Николова каза:

Подозренията, че ни четат не са съвсем неоснователни.😉

Не са подозрения, а факт, при това 100%-ов. Хубаво е да не се забравя 🙂 

• Харесвам 3
Публикувано:

Jorocontrola, да с карта съм платила, но това с оспорването на транзакцията не ми се струва много надеждно. Говорих с банката за това какво мога да направя на дълго и на широко и те не ми предложиха нищо подобно, а и по тази логика можеш да оспорваш всяка една покупка с кредитната си карта, без значение дали е отпреди 1 година.  А и имам познат, който работи в банка и от него зная, че срока за подобно оспорване е до 3 месеца след транзакцията - в моя случай е минала почти година.

По-скоро имах предвид къде бихте ме посъветвали да се жалвам - КЗП например или ... нямам идея?

Публикувано:
преди 12 минути , Marina Costa каза:

Jorocontrola, да с карта съм платила, но това с оспорването на транзакцията не ми се струва много надеждно. Говорих с банката за това какво мога да направя на дълго и на широко и те не ми предложиха нищо подобно, а и по тази логика можеш да оспорваш всяка една покупка с кредитната си карта, без значение дали е отпреди 1 година.  А и имам познат, който работи в банка и от него зная, че срока за подобно оспорване е до 3 месеца след транзакцията - в моя случай е минала почти година.

По-скоро имах предвид къде бихте ме посъветвали да се жалвам - КЗП например или ... нямам идея?

Аз имах едни билети на бг Еър  за април миналата година бяха купувани декември 2019 ,но заради пандемията решихме да не пътуваме ,полетите се осъществиха ние пратихме е майл на авиокомпанията че не искаме да пътуваме и ги оставиха отворени. През лятото се опитах да се свържа с тях да се разберем за дати , отговориха ми само на първия мейл да им пратя номера на билета ,че но го откривали ! И от там на там нищо . Оспорих транзакцията и върнаха парите ,бяха платени с револют . Така че пробвай! 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Marina Costa каза:

Нищо не пречи да се пробва - прегледай тази тема:

Кажи, че реално си се забавила, защото са ти казали, че пари ще дойдат, а реално не е случило и само си чакала.

Сроковете не са точно 3 месеца. Обади се и искай да говориш с картов център, защото е спицифично и не всеки е наясно.

Принципно всичко може да се оспори, но си има и такса за неоснователно оспорване 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Много съм ядосана по темата - както казах, вече дори не става въпрос за парите, които не ми възстановяват, а за това протакане, лъгане и т.н.т. 

Дори и да не стане с оспорване, ще пробвам по всички възможни начини, докато не постигна желания резултат.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 46 минути , Marina Costa каза:

КЗП например

Да, един от многото подходящи ефективни начини.

Онлайн, през сайта им.

Въвеждаш сигнала и какъв резултат очакваш, в този случай *връщане на парите*.

Идва веднага мейл, че сигнала е приет.

И се задействат много бързо, до два/три дни.

Обаждат се и съобщават резултата, също така и пращат писмено.

Би трябвало веднага да ти върнат парите.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 41 минути , Tim каза:

Да, един от многото подходящи ефективни начини.

Онлайн, през сайта им.

Въвеждаш сигнала и какъв резултат очакваш, в този случай *връщане на парите*.

Идва веднага мейл, че сигнала е приет.

И се задействат много бързо, до два/три дни.

Обаждат се и съобщават резултата, също така и пращат писмено.

Би трябвало веднага да ти върнат парите.

Благодаря. Днес ще посетя банката да разбера дали мога да оспорвам наистина плащането. Ако не се получи - КЗП ще е следващата ми стъпка.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

@Дани Магелани, при мен бутона за промени на десктоп версията вече е активен за резервацията Брюксел-София, май са оправили този бъг. Виж как е при теб.🙂 Подозренията, че ни четат не са съвсем неоснователни.😉

Аз имам една резервация с флекс където бутона за промени на полета направо липсва. Полета беше променен и единствената опция беше да се приемат промените. От кол центъра го преместиха с 2 месеца натам , но пак си остана без опция аз да го променям.

image.png.566df5dd9a36ff76bc00dc76b1be9290.png

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Capitan Morgan каза:

Аз имам една резервация с флекс където бутона за промени на полета направо липсва. Полета беше променен и единствената опция беше да се приемат промените. От кол центъра го преместиха с 2 месеца натам , но пак си остана без опция аз да го променям.

image.png.566df5dd9a36ff76bc00dc76b1be9290.png

При мен също.

• Харесвам 1
Публикувано:

В приложението полета ни  до Абу Даби през април вече излиза като такъв до Dubai airport. В момента 

липсват и полетите до 16- ти април.

Вероятно ще има изненади по линията.

• Шок 2
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.